Closed now

Zum Beispiel

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei
Diät

Bewertungen (39)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Really friendly staff, helpful with non-menu related questions about Porvoo. Food done to perfection with gluten-free options. Neat and cozy atmosphere. I'll go back.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 03.12.2017
Note 0

Useamman kerran syönyt täällä ihanaa pastaa. Pastat ovat itse tehtyjä, maukkaita ja täyttäviä. Erityismaininta kermaiselle hummeripastalle ja ihanalle itse leivottujen leipien valikoimalle. Lounaaksi hiukan hintava, mutta mistäpä saisi näin hyvää pastaa samalla hinnalla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 22.09.2017
Note 0

Liukuhihna fiilis, niin palvelussa kuin ruuassa, ruoka sinäänsö ihan ok , vähän ilmeetön ja mauton.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 23.10.2016
Note 0

Ala carte menu Zum Beispiel. Menimme 6 hengen porukalla Porvooseen ja tällä kertaa ruokapaikaksi valkoitui Zum Beispiel aivan vanhan kaupungin kulmalla. Valitsin ravintolan sen listan monipuolisuuden takia, ajattelin että surueestamme jokainen löytäisi varmasti jotakin. Listalta löytyy patsaa, salaattia, meze-annoksia, burgereita, täytettyjä leipiä sekä ulkofilee pihviä ja kesälohta.
Ravintolassa pöydät oli aseteltu kivan väljästi ja helteisestä päivästä huolimatta oli kiva istua sisällä viileässä. Osa tuoleista oli kuluneita ja muutama tuoli oli eri laatua kuin muut, tämä hieman latsiti yleisvaikutelmaa. Pöytään ohjattiin ovelta ja ruuat käytiin tilaamassa tiskiltä. Tarjolla oli kaikkiin annoksiin kuuluva ravintolan mukaan itse leivottu leipä ja voi, sekä sitruksella maustettu vesi. Leivät olivat oikein maukkaita.
Pääruokien kohdalla saimmekin sitten kokea useammankin pettymyksen. Agnus ulkofilee pihvi (annos 32€), joka oli tilattu mediumina oli aivan raaka. Tarjoilija oli erittäin kohtelias ja toimitti pihvin keittiöön. Keittiö oli aseteltu osittain niin että kokit hääräsivät vain baari tiskin takana ja asiakkaille näkyvissä. Kun pihvi toimitetiin kokille näin vihaisen ja turhautuneen pään pudistuksen, kokki oli selvästi eri mieltä pihvin kypsyydestä. Iloksemme saimme kuitenkin hetken päästä pöytään uuden pihvin, jonka kypsyys oli täydellisen medium ja maistuikin annoksen tilaajalle. Uudesta pihvistä iso plussa.
Kaksi seurueestamme tilasi pastaa toinen hirvi-bolognese oli maultaan tavanomainen, riistan makua ei erottanut ja pasta oli aavistuksen liian kypsäksi keitetty. Toinen pasta annos oli prosciutto kinkulla ja pinaatilla. Annos oli niin suolainen että se jäi syömättä.Liian suolaiseksi osottautui myös kesäyrttilohi-annos. Lohi oli myös kypsennetty lähes kuivaksi. Annoksen tilannut harkitsi annoksen lähetämistä takaisin keittiöön, mutta koska seurueemme oli jo valittanut yhdestä annoksesta niin hän tyytyi annokseensa.
Gent´s Burgei osottautui oivaksi valinnaksi ja maistui herkulliselta. Meze salaatti falafelilla ja oli myös onnistunut valinta, hummus oli oikein hyvää, eikä valkosipulia ollut liikaa. Annoksen miinus oli se että se tilattiin ilman fetajuustoa, mutta silti annokseen oli sitä laitettu. Pyyntö ei siis ollut kantanut keittiöön asti.
Annoimme myös palautetta heti ravintolassa ja se otettiin oikein kohteliaasti vastaan. Hinta-laatu suhde oli tällä kertaa pettymys ja odotuksia eivät täyttyneet. Ainakaan näillä näkymin emme ole palaamassa Zum Beispieliin syömään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 28.07.2016
Note 0

Lounastin aamiaismenuun kuuluvalla Pambazolla (=meksikolainen värikäs leipä, jonka sisällä on paljon täytettä). Toisin sanoen täytetty sämpylä/ciabatta tms. Täytteenä pestoa, parmankinkkua ja grillattuja vihanneksia. Leivässä kiva sitko – vaikka olikin vaaleaa, ei kuitenkaan höttöä. Runsaat vaikkakin melko rasvaiset täytteet, joita leivän mukana tullut pieni lisäkesalaatti kevensi. Lauantainen alkuiltapäivä ravintolassa oli aika ruuhkainen. Vapaata paikkaa sai hakea. Tilaukset tehdään suoraan tiskiltä. Sinne ja vessaan melkoinen jono. Tarjoilu kuitenkin pöytään – vieläpä ihan kohtuullisessa ajassa. Seuralaiseni söi Zum Beispiel –pasta-annoksen, jossa omatekoisen pastan lisäksi prosciuttoa, pinaattia, ricottaa ja pomodorinoa. Asiaankuuluvasti maustettu keolla parmesania. Tässäkin annoksessa mukana lisäkesalaatti. Kaikkiin ruokiin sai vielä hakea tuoretta leipää leipäpöydästä. Itse jätin väliin, mutta hyvää kuulemma oli. Listalla runsaasti valinnanvaraa. Kokonsa ja makunsa puolesta runsaat ja tuhdit annokset. Ruuan puolesta siksi oikein onnistunut käynti, mutta paikka itsessään turhan hälyisä ja sekava. Ainakin näin kesälauantaina.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 11.07.2016
Note 0

Vappubrunssi kokeiltu Zumissa - voimme suositella! Ruoan laatu loistava ja vaikka olimmekin liikkeellä myöhemmin iltapäivällä, oli pöytä koko ajan tikissä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 45€ Hinzugefügt: 10.05.2016
Note 0

Jos jostain pitää valita: Huono palvelu mutta hyvä ruoka. ZB:n talvimenu on taas täynnä makuja ja leikittelyä mutta palvelua saa huudella, ruokaa tuovat pöytään jopa itse kokit vaikka sali olisikin tyhjillään. Nuorilla tarjoilijoilla on kiire ja listan tuotteita ei tunneta. Myös juomaviinit unohtuivat, mikä voitaisiin vielä korjata kohteliaalla kyselyllä: Mutta ei. Saimme kuitenkin koko ytäseurueelle ilmaiset glögit, mikä pelasti janoiset!

Mezelautanen oli täynnä (raskaita) naposteltavia, inkiväärikookoskeitto oli tuhtia ja erityistä rapean tumman leivän kera. Pastaa emme edes harkinneet, vaan tuore rosmariini-karitsamakkara ja gluteeniton vege-burgeri olivat hintansa veroisia. Emme jaksaneet kaikkea, lisäkkeitä kun oli kukkuroittain. Perunat tylsä lisä mutta emme olisi niitä tarvineetkaan. Vegeleipä perustavaraa pakkasesta mutta mukavasti paahdettu. Tulemme uudelleen, palvelusta viis.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 12.01.2016
Note 0

Syysflunssa päällä, mikään ruoka ei maistuisi. .. paitsi aina yhtä ihana Zum Beispiel pasta! Pinaatti, prosciutto, pomodorino ja homemade pasta ravitsevat sekä kehoa, että mieltä! Keho kiittää, samoin minä. :) Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 02.09.2015
Note -1

Erinomainen hinta-laatu-suhde!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.08.2015
Note 0

Ihan kiva lisäys Porvoon ravintoloihin. Falafelannos oli runsas ja etenkin lisukkeet ihania. Mies piti hampurilaisestaan, jonka sämpylä oli chiapata-tyyppinen. Lapsi söi nakit ja perunat, jotka olivat lastenannokseksi mielestäni turhan kalliit (9e?). Jälkiruuan lakusuklaakakku oli kuivahko. Miinusta myös lievästä ruokalafiiliksestä ja itsepalvelusta. Ruokia odotettiin pitkään, vaikka henkilökuntaa näytti olevan hyvin paikalla. Voisin tulla uudestaan lounaalle, mutta kakut ja kahvit kannattaa hakea jostain tunnelmallisemmasta paikasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 04.08.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Rihkamakatu 2, 06100 Porvoo - Route
+358504396066
http://www.zum.fi

Options