Closed now

Fafa´s

Note 3.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (2)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvää (pika)ruokaa ja kiva ilmapiiri. Sopii hyvin kasvissyöjille ja jopa vegaaneille. Tapa kuuluttaa valmiista annoksesta asiakkaan etunimellä on hauska ja luo mukavaa tunnelmaa, mutta kaikki eivät ehkä mielellään vääntäydy paikaltaan noutamaan annostaan. Vinkki: tilattaessa kysytään otatko chiliä, tämä tarkoittaa että annoksen päälle ripotellaan roimasti silputtua tuoretta chiliä. Saattaa näyttää hurjalta, mutta kyseessä on ehkä maailman miedoin chili.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.03.2016
Note 0

Vegepita mukaan. Perinteiselle ravintolakadulle auennut pikaruokala on sisustettu mustalla ja valkoisella. Ruoat tilataan kassalta ja mukaan otettaessa noudetaan nimenhuudon perusteella.

Falafel-pita osoittautui kooltaan sopivaksi ja kosteutta tällaisissa ruoissa arvostavalle asialliseksi lajinsa edustajaksi. Falafelit hyviä. Aavistuksen tunkkaisen makuinen kaalipikkelsi olisi kaivannut jotakin pirteämpää elementtiä seurakseen. Chilinkappaleet pinnassa, olisi voitu sijoittaa syvemmällekin annokseen.

Palvelu rentoa ja oikein ystävällistä. Toivottavasti viikonlopun aukioloajat laajentuisivat, erinomainen vaihtoehto perinteisemmille mättölöille. Vierailen taatusti jatkossakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 24.02.2016
Note 0

Community

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Aleksanterinkatu 29, 33100 Tampere - Route
044 239 9979
http://www.fafas.fi

Options