Closed now

Rax Buffet Hämeenkatu Tampere

Note 1.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (21)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Aivan kammottavaa ruokaa buffassa (rasvaista ja pahanmakuista), käyntipvä pe 16. 10 klo 12 maissa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.10.2015
Note -4

10€ siitä hyvästä, että saa syödä rasvassa lilluvaa jauhopullaa on kyllä aivan älytön hinta. Vuosi vuodelta lisäksi vielä buffetin vaihtoehdot vähenevät, samaan aikaan kun hinta nousee.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.06.2015
Note 0

kuka oikeesti vaivautuu arvostelemaan näitä raxeja,mäkkäreitä,hesei ja subei kaikissa on

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 1€ Hinzugefügt: 13.01.2014
Note -6

Rax on samaa mättöä ja nopeeta mahan täyttöä. Lasten kanssa helppo, tosin edes lapseni eivät pitäneet ruoasta. Lasagne on hirittävää möhnää. Pitsat uppoo, mutta maistuvat kaikki lähes samalta. Siivet vähän limasen löllöjä. Pitsa on siitä anteeksiantava ruokalaji, että vaikka se olisi kuinka huonoa, sitä voi sitli syödä.

Ympäristö on ketjuruokala, helppo puhtaanapito (ei aina silti siisti, lattiat täynnä ruoanpaloja). Lasten leikkipaikka hyvä idea.

Hinta-laatu on ok, sillä saa syödä niin paljon, että räjähtää. Palvelu vaihtelee, tai oikeastaan rahastuspalvelu, muuten olet omillasi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.01.2014
Note 0

Yllättävän hyvä lounasbuffa. Olimme ensimmäisten joukossa paikalla, ehkä se vaikutti tarjonnan tuoreuteen? Kaikkea oli tarjolla runsaasti ja etenkin salaatti (romainea, vau!) oli tosi tuoretta. Kassahenkilö oli hymyilevä ja peruskohtelias, ympäristö siisti. Itse ruoka oli sitä samaa kuin aina ennenkin (= rasvaista pitsaa ja eineksiä), mutta joukossa oli myös ihanalta tuoksunut, tomaattinen keitto.

En tiedä, miten Raxin kahvikone tekee kaakaon, mutta se on paras mitä olen juonut. Tälläkin kertaa meni 3 kupillista.

Ps. Se, mikä paikassa yllätti, oli ruokailijoiden ikäjakauma: nuorina aikuisina olimme (muutamaa tenavaa lukuunottamatta) nuorimmasta päästä, paikka suorastaan kuhisi eläkeläispariskuntia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.04.2013
Note 1

Viime kerralla pehmiksen sijaan jäätelöä, josta miinusta. Itse en rahojani tällaisiin paikkoihin kärrää, mutta usein on tullut käytyä esimerkiksi isovanhempien kanssa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.04.2013
Note 0

Ihan ok, pizza ja nakit maistuu aina. Ei mitään gourmet-ruokaa mutta mieluummin tänne ku Heselle/Mäkkäriin!

Joskus pizzoja joutuu odottelemaan ja paikat "siistittty" vähän huolettomasti. Mut pikaruoka-mestana ok

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.01.2013
Note 0

Aika surkeaa Rax. Varmaan silti kaikissa Raxeissa ympäri Suomen samaa. Joka kerta kun olen mennyt syömään, olen ollut kuvitelmissa, että nyt mennään herkuttelemaan. Ja joka kerta kun olen kävellyt paikasta ulos, olen ollut aika pettynyt.

Niin teollista ruokaa, kuin olla voi, etenkin nää lihapullat ja nakit. Niitä niin kuin syö, mutta silti tuntuu, kuin ei söisi mitään oikeasti. Jauhostako se johtuu, vai mistä, että mainitsemani tuotteet ovat sellaista paskaa? Lihapullassa lihaprosentti viisi?

Lasagne sentään ansaitsee kiitoksen, ihan kohtuu hyvän makuista. Kuten myös salaattipöytä joka on monipuolinen ja hyvä laatuinen. Pizzoissa suurin osa taikinaa monesti.

Ympäristö on melko epäviihtyisä. Vähän niinku olis jossain laitosruokalassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.11.2012
Note 1

Monesti täällä on tullut käytyä, tänään viimeksi, ja nyt tätä kommenttia kirjoittaessa mietinkin että miksi... Pizzat ovat aika onnettoman makuisia (tai lähinnä maistuvat kaikki samalle eli rasvaisuudelle) ja salaattipuolessa on toivomisen varaa. No, ainakin saa syödä niin paljon kuin jaksaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.05.2012
Note 1

Pizza buffetissa aikaa tappamassa. Hinta laatu suhde kohdallaan jos ajattelee että alle kympillä saa syödä niin paljon kuin jaksaa. Kunpa ruoka vain olisi parempaa. Pizzoissa ei täytteitä juuri ollenkaan eli suurin osa mitä tule syötyä on taikinaa. Pizzat myös todella löysiä, taikinaisia. Tilannetta pikkaisen parantaa laaja valikoima salaattipuolta, sekä wingsit ym. Juomaa saa myös litkiä mielin määrin.
Maha tuli täyteen mutta tuskinpa tulee ihan heti uudestaan käytyä.
Paikka tuntuu olevan nuorison ja lapsiperheiden suosiossa. Uskon että juuri tälle kohde ryhmälle paikka onkin omiaan, muut kiertäköön kaukaa :)
Palvelu oli ystävällistä ja ravintola melko siisti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 01.04.2012
Note 2

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Hämeenkatu 5, 33100 Tampere - Route
03-2731553
http://www.rax.fi/

Options