Küche geöffnet

Hallilan Pizzeria Ravintola

Note 4 / 5

Bewertungen (7)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Omassa kategoriassaan (pizza-/kebabravintolat) erinomainen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.05.2016
Note -2

Mahtava aurarulla ja kerrankin tulisessa kastikkeessa on potkua. Rullassa paljon lihaa ja vähän salaattia. Miinusta siitä että salaattipöytä uupuu ja annos on hintava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.05.2015
Note 0

Omasta mielestäni Tampereen parhaat rullat. Lähtee varmasti nälkä ja makuelämys loistava. Uutuus chili-valkosipulirulla on mielettömän hyvää!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 15.02.2015
Note -1

Kävin ystäväni kanssa muuton jälkeen hänen uudessa lähi pizzeriassaan kokeilemassa paikan antia. Tilasimme molemmat rullakebabit. Omaani halusin aurajuusto lisäyksen matkaan ja sitähän kerrankin sain! Rullat olivat hyvänkokoiset ja lihaa sekä salattia oli tasapuolisesti ympäri rullaa. Liian monesti saa jäytää pelkkää salaattia ennen kuin edes pääsee haaveilemaan lihasta. Aurajuustoa oli runsaasti, muttei kuitenkaan liikaa. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja suosittelisin ainakin rullien puolesta ihan kaikille! :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 24.10.2014
Note 0

Kokeiltu arkena lounasaikaan ja hiljaista on. Mexicana pizza + pieni limu. Pizza riittävän iso, rapea pohja, hyvin maustettu ja runsaasti täytteitä. Keskitasoa selvästi parempi pizza! Mukava palvelu. Salaattipöytää ei ole.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.10.2014
Note -1

Pizzoja, joissa on täytettä ja maku on keskivertoa parempaa. Paikasta saa myös kebabia ja wrap-tyypisiä kokonaisuuksia (esim. kanaa). Omavalintaisilla täytteillä (tonnikala, katkarapu, ananas, aurajuusto) tilattu pizza paistui odottaessa melko nopeasti. Tilat ovat yksinkertaiset ja käsittävät neljä päytää, juomakaappin, TV:n ja lehtiä luettavaksi. Palvelu on rauhallisen ystävällistä. Parasta on pizzan koostumus, jossa täytettä on runsaanlaisesti ja kastike ei lillu seassa. Kastike ei myöskään maistu juurikaan kebab-tyyppiseltä, jota ikäväkseen monesta paikasta löytyy liiaksi. Nekalan pizzerian king-size ei ole kysymyksessä, vaan normaali laatikkoon mahtuva. Maku on Nekalaan pizzaan verrattuna parempi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 15.08.2010
Note 0

Otin pizzan mukaan. Olisi voinut olla suurempikin kun olen Nekalan pizzerian jättipizzoihin tottunut. Ihan maukas se kyllä oli ja palvelukin oli hyväntuulista. Pizzeriasta löytyy TV, joka oli sopivalla volyymilla sekä runsaasti lukemista. Ehkä menen joskus uudelleen jos en Nekalan pizzeriaan ehdi. Se kun on auki vaan 22:een.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 08.06.2010
Note 1

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Männikönkatu 2, 33820 Tampere - Route
03 3170135
http://www.hallilanpizzeria.com/

Options