Küche geöffnet

Cafe Brahe YOkatu

Note 2 / 5

Bewertungen (27)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kävelykadulla mukava kahvitella ja katsella ihmisvilinää. Kahvi on perussuodatinkahvia, en ole erikoiskahveja kokeillut, kun en ole nähnyt kahvilassa espressokonetta. Croissantin ja marmeladin olen useimmiten ottanut, ihan ok on ollut. Palvelu on vaihtelevaa, välillä todella ynseää ja väsynyttä, välillä ihan kohtuullista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 0

Surkea salaatti, pohja mautonta lähes valkoista perussalaattia jossa ravintoarvo nolla. Erikoiskahvit automaatista, mikä on pöyristyttävää niillä hinnoilla ja kahvilassa tuollaisella sijainnilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.04.2015
Note 0

Tarjottavat, muffinssit, pullat, keksit, huumaavat isolla koollaan. Nyrkin kokoinen suklaamuffinssi kuulostaa hyvältä. Mutta kovin oli kuiva ja ällömakea, ei kovin hyvä kokemus.
Lisäksi cappuccino maksoi 3,60 ja tuli automaatista. Olisin odottanut tuollaisessa kahvilassa, että erikoiskahvit tehdään oikealla kahvikoneella maidot vaahdottaen.
Viihtyisä paikka ja terassilta on mukava seurata kävelykadun menoa, mutta minulle tuli todella paha mieli cappuccinosta ja ällömakeasta muffinssista.
En välttämättä mene enää uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.04.2015
Note 0

Ainakin Thalian Cafe Brahe epäesteettisellä paikalla, ei mitenkään viihtyisä ja aivan ylihinnoiteltu. Palvelu välttävää. Maksoin sämpylästä ja teestä 8-9 euron väliltä enkä itsekään tiedä, miksi. En käy uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 12.03.2014
Note 0

Muffinsit olivat hyvänmakuisia ja isoja. Kiva paikka pistäytyä.Mutta:missä on asiakaspalvelu siellä?

Myyjä tiskin takana ei hymyillyt eikä ollut muutenkaan kohtelias meille kolmelle.

Kannattaisi edes asiakkaiden uloslähtiessä vastata asiakkaan kiitos hei takaisin, mutta ei.
Asennetta asiakaspalveluun, ei kannata pilata hyvää paikkaa myyjien töykeydellä...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.02.2014
Note 0

Cappuccino 3,60 euroa -automaatista! !!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.11.2013
Note 0

suuria pullia, mutta se ei ihan riitä. palvelu oli flegmaattista. isoin ihmetys oli kai se, että erikoiskahvit tuli automaatista!!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.06.2013
Note 0

Muffinsit niin isot ettei jaksa syödä edes puolta. . Kahvi ok. Ylihinnoiteltu paikka ja palvelu epäkohteliasta. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.06.2013
Note 0

Ylihinnoiteltu ja mitäänsanomaton kahvila. Pieni teekupollinen maksoi 2,6€, vaikka tee ei edes ollut haudutettua vaan ihan valmis pussitee. Klo 8.30 radiossa soi kauhea pop, minkä lisäksi kritiikkiä saa myös langattoman nettiyhteyden puuttuminen. Kahvilan yleisilme ihan ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.02.2013
Note 0

Pettymys! Kävimme perjantaina pullakahvilla Skanssin Brahe-kahvilaan. Kakut olivat varmasti viime maanantaista, marenki marenkikakussa oli niin tahmainen ja sitkeä ettei lähtenyt haarukasta irti, ja kaverin moussekakun reunat aivan kuivuneet. En itse tarjoisi semmosta edes kotona kenellekään, mutta Brahessa kehtaa ottaa 6 €/pala. Aikamoinen pettymys kun käy ehkä kerran kuukaudessa pullahahvilla.
Palvelu ei paljon parempaa, tarjoilija näytti aika "fed up", huokasi kun mietittiin noin puoli minuuttia mitä otetaan (kukaan ei ollut takana jonossa) eikä sanonut edes kiitos tai hei kun lähdettiin pois vaikka seisoi vieressä...ei tarvi ainakaan palata sinne!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.01.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Yliopistonkatu 27, 20100 Turku - Route
(02) 232 5300
http://www.cafebrahe.fi

Options