Küche geöffnet

Himalayan Kitchen

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (19)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ei mitenkään erityistä, ruoka oli kyllä maukasta eikä siinä ollut mitään valittamista mutta aika perusnepalilaista jota saa muistakin vastaavista paikoista. Palvelu oli hyvää ja paikka ihan ok. Kokonaisuutena ei jättänyt mitään pahaa sanottavaa mutta ei mitään erityisen mieleenpainuvan hyvääkään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 08.01.2017
Note 0

Sunnuntai-iltapäivän nälkään butter chicken ja kaverille chicken tikka masala. Annokset saapuivat suht nopeasti - asiakkaita oli yhteensä viisi - ja katosivat lautasilta samalla ripeydellä. Ruoka oli maistuvaa, ei siinä mitään, mutta ei kumpikaan annoksista ollut mitenkään erityishehkuttamisen arvoinen. Samat annokset ja samat maut ovat tulleet vastaan jokaisessa käymässäni nepalilaisessa, eroja on lähinnä annoskoossa ja naan-leivän maussa. Täällä annoskoko oli asiallinen ja naan keskivertoa.

Paikalle plussaa suomen kielen taidosta, allergeenien selvittäminen kävi helposti. Salitoiminta oli muutenkin sujuvaa ja paikka pidettiin siistinä.

Epäilemättä tulen avaamaan ravintolan oven toistekin, ruoka oli just hintansa arvoista, muttei tämäkään mikään fine dining -paikka ole feikkiarvosteluista huolimatta. Jännä juttu että joka puolella Suomea tämän tyylin paikat ovat maailman parhaita anonyymien tai yhden arvion kirjoittaneiden mielestä :-)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 24.11.2016
Note 0

Ystävällinen henkilökunta, viihtyisät tilat ja todella herkulliset ruuat! Lounaslistalta löytyi tarpeeksi niin tulisia kuin mietojakin vaihtoehtoja.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 01.03.2016
Note -2

Kasvisannos Palak kofta oli mainio! Miellyttävä palvelu, kivan pramea sisustus ja todella hyvät annokset. Lopuksi tarjoiltiin vielä nepalilaista teetä. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 07.02.2016
Note -2

Himalajan chicken karai ja lasune khukhuro olivat loistavia. Tulisuus oli sopiva. Rauhallinen ympäristö ja ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 07.02.2016
Note -2

Maukkaita curry-ruokia joista on tullut testailtua mm. Lammasta, Kanaa ja kasvisvaihtoehtoja. Tulisen ruuan ystävänä jäänyt silti kaipaamaan chilikastikeita ja tulisempia vaihtoehtoja.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.12.2015
Note 0

Heiluva kokonaisuus. Veg Samosa alkuruokana virittää kitalaen sopivaan lämpöön. Vuff! Lisukesalaatti ei kuitenkaan säväytä — ja samaa väsähtänyttä tavaraa pukkaa myös pääruuan kylkeen. Tandoor Mix on mittava satsi. Lammas on laadukasta ja mureaa, kanakin hyvää. Sen sijaan ravut eivät miellytä samaan tapaan, ovat jotenkin eri settiä. Marinadi on kunnossa, mutta onkohan täällä oikeasti tandooria? Vahvasti epäilen. Ruoka on kyllä hyvää, mutta ei mitenkään erinomaista. No, lammas on sentään erinomaista. Ruokajuomaksi Mount Everest on väärä valinta minulle, koska en pidä vehnäoluista. Ja mitäs tämä nyt on: laskun yhteydessä tarjottava makeinen on turkkilainen! Lammasta lähinnä menin syömään, joten sikäli en voi olla kovin pettynyt. Silti olisin toivonut muidenkin elementtien olevan kunnossa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 11.12.2015
Note 0

Hyvää palvelua ja jos ei ole kiire niin oikein mukava erilainen ravintola . Hyvää ruokaa! Tulemme varmasti uudestaan:)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 36€ Hinzugefügt: 22.11.2015
Note -3

Söimme kasvisannokset Palak paneer sekä Bhindi Masala. Annoksiin kuului myös paljon basmatiriisiä, naan-leipää, salaattia, linssiä ja raitakastiketta. Parempaa Palak paneeria ei ole vielä tullut vastaan ja bhindi masala (merkattu yhdellä chilillä listaan) oli sopivan mausteista, mutta ei mitenkään tulista > nam!
Palvelu oli iloista, nopeaa ja hyvää. Olimme syömässä tiistai-iltana kuuden aikaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 18.11.2015
Note 0

Valitsin annoksen PRAWN SIZZLER. Parasta etnistä ruokaa, jota olen Turussa syönyt. Selkeät ja syvät maut. Tuoreet raaka aineet. Ravut olivat oikein marinoituneita ja maut niissä syviä ja puhtaita. Chili ja inkivääri tulivat raikaasti esiin.

Jos jotain kritisoitavaa haluaa väkisin etsiä, niin naan-leipä oli jotenkin makean vehnäleipämäistä ja saimme hetken odotella ennen kuin saatiin listat pöytään.

Ruoka kuitenkin oli loistavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 16.11.2015
Note 1

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Eerikinkatu 5, 20100 Turku - Route
0405432055
http://www.himalayankitchen.fi

Options