Knatterton

10 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kuja Bar & Bistro

Useiden lounaskäyntien keskiarvo on erittäin hyvä. Sopivan kokoiset annokset, nälkä lähtee mutta ähkyä ei tule.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 23.08.2016
Note 2

Restaurant: Kolmon3n

Lounaat poikkeuksetta erittäin hyviä, on kyseessä sitten kala-, liha- tai kasvisruoka. Jos sitten jotain pitäisi parantaa niin salaattivallikoima (en kutsuisi tuota salaattipöydäksi) on todella suppea ja valitettavan usein se ihan perus vihersalaatti kera kurkun, tomaatin ja punasipulin. Tähän toivoisi vaihtelua. Sen lisäksi jotkut annokset ovat hieman pieniä lounaaksi. Yleisarvosana paikalle lounaiden suhteen kuitenkin selkeästi kiitettävä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 23.08.2016
Note 1

Restaurant: Ravintola Oiva

Salaattipöytä monesti erinomainen Kallion muihin paikkoihin verrattuna, samoin leivät. Ei liian raskasta "kotiruokaa" kuten kilpailijoilla. Parannettavaa keksin oikeastaan ihan pikkuseikasta: salaattipöydässä turhan moneen paikkaan ängetään valkosipulia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.08.2016
Note 0

Restaurant: Linko Pizzabar

Miellyttävä kokemus ja pizzat ovat viiden kokeilukerran perusteella todella hyviä ja "raikkaita". Oikeastaan yhtään huonoa ei ole tullut vastaan. Paras omalla listallani on savulohipizza. Yllättäen jopa kanaa sisältävät pizzat ovat olleet erinomaisia - lähtökohtaisesti en pidä kanasta pizzassa. Jos nyt sitten jotain kehitysehdotuksia antaisi niin rucolan käyttöä voisi hieman hillitä, sitä on joskus pizzan päällä turhankin paljon. Jos nyt sitten ihan hifistelemään lähdetään niin lounaalla edes pieni salaattipöytä joko buffana tai pienessä kulhossa tarjoiltuna olisi paikallaan. Juomavalikoimasta myös plussaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 24.08.2016
Note 0

Restaurant: Lyon

4 ruokalajin illallinen arki-iltana. 5(!) keittiön tervehdystä, erinomainen sipuli/korvasieni - alkuruoka sekä siika nostattivat odotukset korkealle. Siihen nähdään varsinainen pääruoka (possunkylki) tuntui hieman tavalliselta. Jälkiruoka myös erittäin hyvä. Hieman harmittaa ettei tässä voi antaa puolikkaita pisteitä sillä ruoka olisi ansainnut 4.5 pistettä. Villiyrttien kekseliäästä käytöstä myös pisteet.

Palvelu oli erittäin miellyttävää, todella ripeää ja asiantuntevaa. Hinta-/laatusuhdetta laskee viinipaketti. 4x8cl = 32cl hintaan 48€ tekee lasin (12cl) hinnaksi 18€ ja pullon hinnaksi muutettuna reippaasti yli 100€ mikä tuntuu korkealta. Viinit olivat kyllä hyviä mutteivät mitään tajunnan räjäyttäviä.

Kaiken kaikkiaan jäi kuitenkin hyvä maku suuhun ja olisin yllättynyt ellei tulisi käytyä toistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 69€ Hinzugefügt: 20.05.2016
Note 0

Restaurant: Pure Bistro

Toiselle kolmen ruokalajin lounas (salaatti, nieriää ja valkosuklaamousse) ja toiselle salaatti pääruokana. Siinä missä 27e 3 ruokalajin lounaasta tuntui hinta-/laatusuhteltaan suorastaan erinomaiselta oli tuo 14e salaatista pääruokana taas aika yläkanttiin. Hyvä paikka joka tapauksessa ja ilman muuta uusintakäynnin arvoinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 13.06.2013
Note 0

Restaurant: Kuu

Helsinki Menu tuli syötyä ulkomaan elävien kanssa ja vieraat tykkäsivät kovasti. Itselle mieleen jäi sopivan mutkaton palvelu joka Töölön tapaisessa kaupunginosassa sopii mainiosti paikkaan. Vähän boheemia ehkä mutta ainakin itselleni toimii. Hinta-laatu suhde on myös kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 12.06.2013
Note 0

Restaurant: Ateljé Finne

Asiantunteva palvelu, erinomainen ruoka, annosten koot riittävän isoja ja hintakin vielä hyvä. Testipäivänä päivän kalana oli hauki josta tehdy mureke oli todella maukas mistä jo saa selkeästi lisäpisteitä, valitettavan hauki ei maistu juuri miltään. Yksi parhaista paikoista jos suomalasita ruokaa haluaa syödä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 12.06.2013
Note 0

Tuli testattua Gringos Locos burgeri sekä Tortas kanalla. Burgeri aikamoinen pettymys, läheisestä Chicosista saa hinta-laatusuhteessa paremman. Tortaksen suhteen oli hieman isommat odotukset ja annos olikin sinänsä ihan jees. Vaikka tulisesta ruuasta pidänkin jäi tässä kyllä tuo annos sen tulisuuden alle mikä sinänsä on harmi kun kuitenkin ideana annos oli varsin mainio. Surkeasta palvelusta oli itsekin kuullut mutta meitä palveltiin kyllä nopeasti. Ravintola oli arki-iltana noin puolillaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 12.06.2013
Note 0

Restaurant: Toca

Tuli syötyä 5 ruokalajin maistelumenu arki-iltana joka oli oikein hyvä, ei missään nimessä tullut ähky mutta nälkä lähti selkeästi. Hieman korkealta tuo 65€ hinta tuntui, hieman tuossa olisi kyllä nipistämisen varmaan. Paikan sijainti ei ihan optimaalinen ole tai ainakin vaikeasti löydettävissä mutta kyllä tuolla kannattaa pistäytyä. Vähän alkukankeutta oli mutta ainakin todellisella ammattiylpeydellä seurueellemme esiteltiin niin ruuat kuin viinitkin. Plussaa myös olutvalikoimasta josta löytyi mm. Grimbergeniä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 65€ Hinzugefügt: 12.06.2013
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites