Closed now

Ravintola Oiva

Note 3.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei
Diät

Bewertungen (49)

Lounas on Kallio, Vallila, Alppiharju seudun laadukkain ja monipuolisin.

Tilan ilmanvaihto ei aina vaikuta optimaaliselta, joskus ovella vastaan kävelee pirteä toiletin tuoksu. Muuten suositeltavin lounasmesta alueella.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 23.05.2019 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Oiva on mainio lounaspaikka! Buffet on runsas ja salaattipuoleenkin on aina panostettu. Täältä ei koskaan tarvitse lähteä nälkäisenä, ja vaihtoehtoja löytyy useaan makuun. Ruoka on myös maukasta, laadukasta ja monipuolista. Ympäristö on kuitenkin varsin baarimainen eikä välttämättä se kaikkein viihtyisin ruokaravintola, mutta lounaalla tuolla ei niin merkitystä olekaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.03.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Oivan buffet lounas on kohdallaan, riittävästi on tarjolla eri vaihtoehtoja ja plussaa on päivän keitto ja salaattipöytä.
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 03.01.2018
Note 0

Monipuolinen ja laadukas lounas. Kallion parhaimmistoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.08.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Erittäin hyvä lounaspaikka!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.03.2017
Note 0

Ruoka ei vakuuttanut, mutta valikoima kyllä. Lounaan salaattipöytä oli mielestäni melko perus, tosin lajeja oli useita, ei siis pelkkää vihersalaattia. Lämpimiä pääruokiakin oli monta erilaista, näistä yksi kasvisvaihtoehto. Jälkiruoaksi valkosuklaa-juustokakku ja marjoja.
Ruoka ei maultaan hirveästi säväyttänyt, kokeilemani kasvisruoka (seesamtofua ja parsakaalia) oli hyvin mauton (tofu on vaikea laji) ja tylsä. Olisin kaivannut enemmän seesamin makua, chiliä ja muutenkin jotain umamia, soijaa, jotain itämaista kastiketta... Jälkiruoka oli maukas ja kauniisti esillä.

Todella suuret kiitokset Oiva saa ruokien laputuksista, joissa oikeasti kerrotaan, mitä tarjolla on, SEKÄ erikoisruokavaliot! Aivan mahtavaa, ihanaa että tämä tapa on yleistymässä. Toinen erityiskiitos tulee teevlikoimaan, valmiiksi haudutettuna löytyy jopa neljää eri teelaatua! Todella harvinaista lounasravintoloissa.

Miljöö on vähän erikoinen lounaspaikaksi, mutta palvelu pelaa hyvin ja pienet yksityiskohdat ilahduttavat. Ehkä annan Oivalle uuden mahdollisuuden parantaa ruoan laatua, perusmätön kelpuuttavalle tämä on hyvä lounaspaikka.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.11.2016
Note 0

Salaattipöytä monesti erinomainen Kallion muihin paikkoihin verrattuna, samoin leivät. Ei liian raskasta "kotiruokaa" kuten kilpailijoilla. Parannettavaa keksin oikeastaan ihan pikkuseikasta: salaattipöydässä turhan moneen paikkaan ängetään valkosipulia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.08.2016
Note 0

Oikein mainio lounaspaikka, laaja salaattivalikoima ja tuoretta leipää. Varsinainen jälkkäriosasto on toisinaan kevyt mutta yleensä lounasasiakkaille riittää kahvi muutenkin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 19.07.2016
Note 0

Paras lounas Helsingissä. Tänne voi tuoda vaikka presidentin syömään. :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.05.2015
Note 0

Pari viimeaikaista käyntiä, tosin ei ihan arkea vaan vappu- ja äitienpäivänbrunssit: Vappuna porukan valinnan perusteella ja äitienpäivänä oma varaus kivan vapun perusteella. Oivassa tämä osataan. Isompikin porukka sopii sekaan sujuvasti, jonotus on jouhevaa tai olematonta;
ruoka hyvää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 25.05.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Porthaninkatu 5, 00530 Helsinki - Route
010 219 2980
http://www.ravintolaoiva.fi

Options