Marxxx

4 Bewertungen

Ruokaa, jota ei pystyisi kotonaan paremmin valmistamaan tai raaka-aineiden keruu kestäisi kohtuuttoman kauan.

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Restaurant: Ravintola Mäkikupla

Rafla juuri niin heikko kuin Helsingin Kallion tai lähiömestan osalta pystyy kuka tahansa odottamaan. Pohja keskeltä, löysä, täytteitä epätasaisesti eli vetistä ja maku tipotiessään, oikeaoppisesti ohut pohja vain reunoilta.

Kurvissa jo Sivuraide on parempi, eikä sekään paljon parempi. Kallio täynnä kehnoja kebab-pizzerioita, joita ilmeiset jonnet ja vanhatpojat kehuvat. Rasvassa ja suolassa ei silloin ainakaan puutu, mutta makuaistia ei sitten olekaan. Muutama euro enemmän pitsaan ja saa stadissa jo paljon parempaa, Kalliossakin jo Skifferistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 10.05.2018
Note 0

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kuja

Sillan punaiselta puolelta ovat kelvolliset ravintolat - kuten Lemon Grass - harvassa. Suurin osa on luokattomia vaikkakin halpoja opiskelijoille tai sitten tusinamättöä ukoille. Ainakin purilaisannoksen perusteella löytyy tästä positiivinen poikkeus. Hipsterimittarilla tosin meni heti yli asteikon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.05.2013
Note 0

Stadin paras kinkkimesta ainakin lounasaikaan, best chinese in town at least during lunch buffet hours. Tuoreita raaka-aineita, less processed ingredients, supposedly? Lisäksi raikkaasti sisustettu, ei kliseistä aasialaispanelointia ja muuta. Besides refreshingly furnished and remarkably more pleasant to eat in comparison to cliched ethnic restaurants. Iso käsi / "gimme five".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.01.2013
Note 1


Bilder


Followers