MediumRare

12 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Hong Kong

Taitaa olla Taka-Töölön paras kiinailainen. Ravintolan henkilökunta on tullut tutuksi vuosien varrella ja täällä saa aina hyvää palvelua. Ruoka on perus-kiinalaista, take away -annokset reilun kokoisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 08.08.2010
Note 1

Restaurant: Kuu

Kuu tarjoaa erinomaista suomalaista ruokaa. Maksapihvi ja lohikeitto ovat paikan bravuureja. Kuu-menu on hintansa väärti. Kannattaa ehdottomasti kokeilla myös paikan viinejä.

Valitettavasti Kuu sortuu välillä suomalaiseen perisyntiin, eli ruuhkan aikana palvelun ja ruoan taso laskee. Tällä kertaa sain maksapihvini ylikypsänä mutta tarjoilija halusi ehdottomasti tuoda uudet pihvit (en ennättänyt edes suuremmin asiasta valittaa ).

Kaiken kaikkiaan yksi parhaista ja tunnelmallisimmista Helsingin ravintoloista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 08.08.2010
Note 1

Restaurant: Kahvila Tyyni

Mielestäni paikassa on parasta sen sijainti. Täällä on mukava käydä aamukahvilla, mutta croissantit ja leivät ovat laatuunsa nähden ylihinnoiteluja. Kahvit ovat ihan ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.08.2010
Note -1

Restaurant: Olo Ravintola

Yllätysmenu on oikeasti yllätyksellinen. Annokset ovat mielikuvituksellisia, jotain mitä muualta ei saa. Voin suositella lämpimästi. Paikkana hieno, mutta mukavan rento.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.08.2010
Note 3

Restaurant: Manala

Erinomainen paikka viikonlopun aloittamiseksi kaveriporukalla. Alkupalatarjotin on enemmän kuin riittoisa neljälle hengelle. Pitsat ovat yhdet kaupungin parhaista. Alkupalatarjottimen ja pitsan lisäksi älä ota enää köyhiä ritareita. Hyviä ovat mutta maha ei vedä kaikkea.

Palvelu on vaihtelevaa. Osa tarjoilijoista on aikamoisia persoonia, joista joko tykkää tai ei.

Ravintolasali on välillä todella meluinen vaikka taustamusiikkia ei ole. En välttämättä toisi tänne mummoani syömään, mutta kaveriporukalla tai sunnuntain krapulapitsalle ehdoton paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 08.08.2010
Note 3

Restaurant: Carelia

Olen käynyt Careliassa sekä kahdestaan että suuremmalla porukalla. Kahdestaan ollessa kaikki pelaa ihan ok. Ruoka on hyvää ja saimme kokeilla ravintolaan juuri tullutta jälkiruokaviiniä. Carelian menu perustuu kauden raaka-aineisiin, mikä mielestäni on ilahduttavaa.

Työporukalla (noin 15) käydessäni tarjoilu oli tosi sekavaa. Olimme ravintolan pyynnöstä valinneet ruoat jo etukäteen, mutta tilaukset olivat ilmeisesti "kadonneet" jonnekin. Soppaa sekoitti vielä se, että osa porukastamme ei puhu suomea tai englantia. Sillä kertaa villisika oli kuitenkin erinomaista ja annoskoko suuri.

Ravintolan miljöö on ainutlaatuinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.08.2010
Note 1

Restaurant: Cafe Ursula, Aleksi

Erinomaiset ja runsaat salaatit, jos vain löytää sopivat raaka-aineet valikoimasta. Ainakin lohi oli laadultaan ok.
Palvelu oli viileää mutta ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.08.2010
Note 0

Restaurant: Töölönranta

Erinomainen paikka sunnuntaibrunssille. Kutsuisin tätä brunssia enemmänkin lounaaksi, koska perinteiset aamiaisruoat puuttuvat valikoimasta.

Alkuruokapöytä on kohtalaisen runsas. Pääruoka pitää valita kolmesta vaihtoehdosta. Onneksi pääruoka on aika pieni, koska alkuruoan jälkeen ei suurta annosta mahtuisikaan.

Jälkiruokapöydän laatu on hyvä, mutta välillä tarjoilulautaset ovat tyhjillään. Tarjoilu pelaa yleensä hyvin, mutta välillä juomat unohtuvat jne.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 33€ Hinzugefügt: 08.08.2010
Note 0

Restaurant: Gandi

Paikan ruoka on kaikin puolin ok. En ole kuitenkaan koskaan päässyt perille, onko henkilökunta ystävällistä vai pilke silmäkulmassa asiakasta kettuilevaa. Valitettavasti palvelu on muutenkin aika sekavaa, varsinkin jos ruokailijoita on hiemankin enemmän.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 08.08.2010
Note 0

Restaurant: Maharaja

Menu kahdelle on hintansa väärti. Punaviini voisi tosin olla hieman viileämpää.

Palvelu on asiallista, ei kuitenkaan mitenkään "lämmintä". Ruoka tulee yleensä nopeasti, tosin olen käynyt syömässä ruuhka-aikojen ulkopuolella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 08.08.2010
Note 0


Bilder


Followers

Followers (2)


Lists

Bookmarks


Favorites