Ruoka1

17 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (17)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: namnam.

Tarkoitin tietenkin Pho-keittoa, joka on maultaan nam nam ja hinnaltaan edullinen, runsas ruoka !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.09.2017
Note 0

Restaurant: namnam.

Nam-keitto on yksi kaupungin maukkaimmista ja runsas !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 24.09.2017
Note 0

Restaurant: Lounaskahvila Raiku

Mainio peruslounaspaikka. Tämä on yksi niistä lounaspaikoista, josta en ole koskaan kuullut kenenkään poistuneen nälkäisenä. Täällä käyvät siksi jopa palomiehet ja nuoret urheilijapojat. Joka perjantainen lihapullat on klassikko ja vieläpä erinomaisen maittava. Olen kerran omin silmin todistanut erään herran syöneen salaattinsa jälkeen 15 lihapullaa ilmeenkään värähtämättä.

Salaattipöytä on aina raikas ja keskivertoa monipuolisempi. Kaikki raasteet ym. tehdää tietenkin käsin. Alkuruoaksi voi ottaa keiton, joka useinmiten on se osa ruokaa johon kokki on sijoittanut eniten sydäntä. Keitot vaihtelevat suomalaiselle maulle tuunatusta, mutta edelleen hyvin maukkaasta thai-keitosta erinomaiseen yrtti-pinaattikeittoon tai mainioon mustajuurikeittoon. Syksyiset sienikeitot itse poimituista metsäsienistä ovat tehneet kokista legendaarisen.

Pääruoat ovat enimmäkseen hyvinkin maittavia ja ehdottomasti ravitsevia peruskotiruoka-annoksia.

Talon salaatit ovat harvinaisen maukkaita ja runsaita ! Kahvi kuuluu annoksen hintaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.02.2015
Note 1

Restaurant: Onda

Erinomainen lounaspaikka ! Huomasin päivän listalla Korvasieni lasagne ja pinaatti pestoa 10,50€, eikä keittiöstä tuleva annos todellakaan ollut pettymys. Samaan hintaan sai koko salaattipöydän, joka on runsas ja viidellä erilaisella simenlaadulla rikastettu, paikan päällä leivottua leipää ja letkeän tunnelman. Akustiikka on hieman kehno, mutta sille asialle kannattaisi tehdä jotain kun asiakaskunnassa on paljon myös pieniä lapsia. Suosittelen !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.06.2015
Note 1

Restaurant: Bullman

Röheä meininki.
Ruoka yleensä vallan mainiota, joskus jopa erinomaista. Lihapullia käydään syömässä ainakin Itävallasta asti. Ruoan tasosta voi antaa palautetta kun se heittelee.

Koskaan en ole kuullut kenenkään lähtevän täältä nälkäisenä ! Kevyitäkin ruokia löytyy ja jopa listan ulkopuolelta kaikkea kivaa ja kevyttä kunhan sattuu oikea kokki ja osaa pyytää kauniisti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 24.08.2014
Note -4

Restaurant: Kolmon3n

Kallion paras lounaspaikka. Erinomaisen miellyttävä lounaskokemus jo kolmattakymmenettä kertaa. Henkilökunta on hyväntuulista ja suhtautuu ruokaan rakkaudella. Tila on hieman ahdas vilkkaimpaan lounasaikaan, mutta sekin on omiaan lisäämään paikan viehättävyyttä: on pakko antautua puheisiin vierustovereiden kanssa pysyäkseen kohteliaana ja pitääkseen hyvää tunnelmaa yllä.

Lounaalla on kolme ruokavaihtoehtoa ja tietenkin a la carte -lista. Toistaiseksi ei ole tarvinnut pettyä kertaakaan. Kala on usein erinomaisesti valmistettua nieriää (tänään raikkaan kastikkeen ja fenkolin kanssa), mutta myös erinomaisia pikkumuikkuja on saatu. Lohi ei koskaan ole seisonut minuuttiakaan missään muualla kuin asiakkaan lautasella pöydässä. Eilinen sienirisotto hakee vertaistaan. Lounasruokana vastaavaa saa vain hyvin harvoin mistään. Maksa tai lehtipihvi ovat erinomaisia.

Jokaisen päivän listassa on jotain kekseliästä ja tavallisesta lounastarjonnasta poikkeavaa. Annoksen mukana tulevat vihannekset ovat sopivasti al dente ja alkusalaatti on pidetty simppelinä, mutta kastikkeineen erittäin herkullisena. Jokaisella visiitillä olen lähtenyt ruokapaikasta paremmalla tuulella kuin olen sinne tullut.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.02.2015
Note 1

Tässä paikassa harvinaislaatuisen mukava ilmapiiri. Tila on avara ja valoisa, sisustus on miellyttävän rennosti kirppariretroa parhaimmillaan. Suuret ikkunat tekevat tunnelmasta jotenkin aurinkoisen huonoimmallakin räntäsäällä. Ympäristöön sopivat Laila Kinnusen ja Georg Otsin klassikot tai eksoottisempikin rauhallinen iskelmämusiikki.

Ruokalista on pysynyt samana monta vuotta, joten täällä tietää mitä saa. Toisaalta linssipihvit ovat maukkaat ja lammaspyörykät hyvät. Talon paras annos karitsan paahtopaisti on hieman tyyriimpi, mutta kannattaa kääydä syömässä. Paikka on pysynyt uskollisesti auki kesät talvet myös sunnuntaisin, jolloin Helsingistä varsinkin heinäkuussa on edelleen sangen työlästä löytää kunnollisia ruokapaikkoja. Palvelu on ystävällistä ja kaksikielistä (suomi-englanti).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.02.2015
Note 0

Restaurant: Lounaskahvila Raiku

Erinomaista ruokaa hyvistä aineksista. Keittoihin panostetaan erityisesti, mutta esim. lasagne on kaupungin paras.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.03.2009
Note 0

Restaurant: Cumulus Lappeenranta

Mainio pippuripihvi. En olisi muuten tullut menneeksi koko ravintolaan sillä olen asunut hotellissa ja todennut paikan aamiaisella suttuiseksi, pimeäksi ja epäilyksiä herättäväksi. Ystäväni kuitenkin kehoitti kokeilemaan pippuripihviä, enkä todellakaan ollut pettynyt. Tarjoilija jopa ymmärsi, kun kysyin onko sisäfile temperoitu, vai otetaanko se suoraan kylmäkaapista. Hyvää oli liha ja juuri oikean lämpöistä, joten uskalsin pyytää annokseni medium miinuksena. Enkä pettynyt !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 10.02.2015
Note 0

Restaurant: Bergga

Olen käynyt lähinnä kahvilla ja syömässä mainioita leivonnaisia. Hinnat ovat edullisia: Cappucino tupla expressolla maksaa vain 3,50€. Paikan tunnelma on viihtyisä ja rento ja henkilökunnalla vaikuttaa olevan mukavaa työssään, kuten joku toinenkin on arviossaan huomannut. Se ei ole vähäpätöinen seikka. Tarjolla on pullaa myös vegaaneille ja mainioita inkiväärileivonnaisia ym. mitä ei mistään muualta saa. Paikan hienoimpiin erikoisuuksiin kuuluu ravintolassa valmistettu laseittain myytävä erinomaisen maukas inkivääriolut ! Tämä paikka tekee Kalliosta entistäkin miellyttävämmän.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.02.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites