gratiini

37 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (37)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Di Trevi

Pari kertaa jo tullut annettua Di Treville mahdollisuus, mutta lopputulos on aina harmillisen samanlainen: maut puuttuvat! Oli kyse sitten tapaksista tai lounaaksi syödystä paistetusta lohesta ja kermaperunoista, mikään ei maistu. Ruoat on teknisesti ihan hyvin toteutettu, esimerkiksi lohi oli varsin hyvin paistettu, mutta se tärkein puuttuu. Pöydässä on suola, mutta Di Trevi vie makujenvastaisuutensa uudelle tasolle: edes suola ei maistu täällä suolalta. Jouduin rippottelemaan sitä edellä mainittuun lounasannokseen noin parikymmentä kertaa kunnes joitain makuja rupesi tulemaan esille. Annos oli lisäksi harmillisen pieni. Potentiaalia edelleen on, mutta kun maut eivät vieläkään ole löytäneet tietään lautaselle, en aio käydä enää uudestaan pettymässä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 29.01.2017
Note 0

Restaurant: Woolshed Turku

Tilasimme Avocado Bacon Burgerin ja Vegge Burgerin, joista varsinkin jälkimmäisen kohdalla odotukset eivät olleet kovin korkealla (kasvishamppareiden taso kun on kautta linjan valitettavan surkea). Annokset tulivat nopeasti ja yllätyimme positiivisesti. Molemmissa burgereissa oli paljon hyvää: hyvä sämpylä, lihaversiossa erittäin mehukas ja maukas pihvi ja miellyttäviä lisukkeita. Molemmat hampuriaiset olivat ehdottomasti yleisen tarjonnan parhaimmistoa. Parannettavaakin on: ylimääräisetä tavaraa oli hamppareissa hieman liikaa. Juomia en täältä tilaisi, esim. normaali Karhu-tuoppi 7,50 €!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 12.06.2016
Note 0

Restaurant: Aula Café

Lauantaibrunssi oli pettymys. Olimme kuullet kehuja paikasta, mutta ekan käynnin perusteella ei ole syitä valita Aulan brunssia kun naapuristossa on useita selkeästi parempia paikkoja. Aulassa oli ankea valikoima salaatteja ja lämpimiä ruokia. Kaikesta puuttui maku. Esimerkiksi hummus maistui siltä, kuin olisi heitetty tehosekoittimeen pelkät kikherneet suoraan purkista. Munakokkeli oli suolatonta ja juustovalikoima tylsä. Caesarsalaatti näytti hyvältä, mutta ei maistunut miltään. Kuivia leivänpalasia ja croissantteja. Ei mitään jakoa esim Fontanaa vastaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 13.12.2015
Note 0

Restaurant: Himalayan Kitchen

Tilasimme kanaa kermakastikkeella ja juustokuutoita tulisessa kastikkeessa. Kana oli kuivaa ja kastike makea, muutoin mautonta. Kasvisannoksen piti olla tulinen (2 palkoa), mutta tulisuus puuttui täysin. Siisti ravintola ja ystävällinen palvelu, mutta ruoka ei antanut syitä palata. Ei voi kuin taas ihmetellä yltiöpositiivisten kommenttien määrää. Tusinapaikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 17.10.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Ludu

Mainio kokemus! Hyvää ruokaa ja kiva tunnelma. Pieni miinus oli risotto kasvispääruokana, vaikka olikin oikein hyvää. Voisivat ravintolat kohta keksiä jotain uutta, kun joka toisessa lafkassa on kasvisvaihtoehtona juurikin se iänikuinen risotto. Liha-annos oli sekin oikein hyvä, joskin makua olisi kaivannut vielä hitusen lisää. Erikoiskiitos kukkakaalialkuruoasta, ihana annos!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 28.09.2015
Note 0

Restaurant: Chinese Panda Garden

Hiukan ihmetyttää yltiöpositiivisten arvostelujen määrä. Ei mikään erikoinen sarjassaan, samaa höttöä kuin muissakin kiinalaisravintoloissa. Hyvien arvostelujen perusteella päätimme kuitenkin kokeilla, mutta turhaan. Kasvisannos koostui nuudeleista ja pakastevihannessekoituksesta. Hinnat melko edulliset, tässä syy. Liha-annoskin (sechuanin härkä) oli tylsä. Tarjoilijat olivat ystävällisiä, mutta olisin ruokailun aikana voinut kuunnella muutakin kuin heidän valituksiaan kavereilleen aikaisemmista asiakkaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 28.09.2015
Note 0

Restaurant: Pasta Fabbrica

Tomaattinen pekonipasta oli ok ja al dente, tomaattipasta oli täysin turha annos. Ylikeitettyä pastaa oranssissa vauvanruokasoseessa. Ei mitään makua, ei edes suolaa riittävästi.
Toisaalta, jotkut naapuripöytiin kannetut annokset näyyttivät houkuttelevilta, esim salaattiannokset ja raviolit. Tekisi mieli testata uudestaan, vaikka ensimmäinen kokemus olikin huono. Pysykää kuitenkin kaukana tomaattipastasta, rikollisen mautonta vauvanruokaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 28.09.2015
Note 0

Restaurant: Tårget

Samoja raaka-aineita lämpimissä ruoissa ja salaateissa. Kesällä lounaan noutopöydä sijoitettu todella typerästi, toivottavasti asia on ratkaistu.

Ravintola sijaitsee vanhassa kivirakennuksessa.
Samassa tilassa toiminut Yoki oli paljon mielenkiintoisempi, harmi että lopetti. Toivottavasti Tårgetkin uskaltaa tarjoilla jatkossa vähän persoonallisempia ruokia. Noita keskenään täysin samankaltasia buffetlounaita on kaupunki jo täynnä. Kesällä iso kiva terassi Vähätorilla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.11.2014
Note 0

Restaurant: Pizzarium

Erittäin hyviä pizzapaloja ja paljon erilaisia makuvaihtoehtoja, kasvissyöjillekin. Tuoreita ja hyviä raaka-aineita. Ostariympäristö food courtissa on mitä on, mutta sen unohtaa nopeasti syödessään. Turun pathaimpia pizzapaikkoja.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.11.2014
Note 0

Paikkaa on hehkutettu paljon, mutta itse en löytänyt lautaselta mitään kovin erikoista. Ruoka oli toki hyvää, muttä jäi epäselväksi mistä niin moni on ollut innoissaan. Ehkä satuin tilaamaan tylsän annoksen, ehkä en. Saatan mennä uudestaan, josko olisi parempi tuuri. Palvelu on ystävällistä ja ravintola melko viihtyisä vaikka sijaitsee rumassa ympäristössä. Istahda selkä ikunaan päin...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.11.2014
Note 0


Bilder


Followers