Küche geöffnet

Ravintola Kahveli

Note 4 / 5

Bewertungen (13)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Härskiintyneessä rasvassa paistettua kuhaa. Panerointi ei ollut rapeaa vaan märkää. Perunat, kala ja uunikasvikset tuotiin pöytään haaleana, vaikka tarjoilija koittikin selitellä että siinä vaiheessa kun ruoka tuli hänelle se oli kuumaa...missä sitten lie tarjoilija seikkaillut koska se ruoka todellakin oli haaleaa, perunat jopa kylmiä. Yksi vastenmielisimpiä syömistäni annoksista. Jos ei paremmasta tiedä niin ehkä, mutta minun ei tarvitse tähän paikkaan enää astua. Kumppani maistoi kalaa ja totesi saman. Pyysin tarjoilijaa lähettämään "kokille" terveiset, että maistaa sitä härskiintynyttä rasvaansa...kehoitin myös tarjoilijoita maistamaan. ( 02.10. iltapäivä )

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 04.10.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

24 €
Hemmetin hyviä pizzoja. Annokset reilun kokoisia ja erittäin maistuvia. Jälkkärit reilun kokoisia myös. Koosta huolimatta, mausta ja laadusta ei ole tingitty. Asiakaspalvelu mukavaa, rentoa ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi, jos poikkeatte Ukiin syömään. :-)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 21.08.2015
Note 0

Pizzalle. Maukkaita ja isoja olivat. Jäi kotiin vietävää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 15.08.2015
Note 0

Pizzat olivat loistavia, mutta ylisuuria, reunat roikkuivat lautasen ulkopuolella. Ainakin minulle pizza oli aivan liian suuri, osa jäi syömättä. Söimme Äijä- ja Akka-pizzat. Palvelussa parantamisen varaa, jlistat tuotiin melko nopeasti, mutta tilauksen ottaminen kesti, samoin ruokailun jälkeen tarjoilijaa sai odottaa kauan. Vaikka pizza on yksi parhaista, jonka olen syönyt hetkeen, en kyllä haluaisi maksaa siitä tällaista hintaa. Minulle olisi riittänyt hieman pienempikin pizza ja parin euron pudotus hintaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 08.08.2014
Note 0

Ravintola oikoo paljon, lohkoperunat ovat valmisteita. Lisäkesalaatti on kiinankaali, kurkku ja tomaatinrippeer. Hyvin tavanonaista ruokaa. Ei ihastuta eikä vihastuta. Suosittelen kuitenkin valitsemaan jonkin muun ravintolan rannasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 31.07.2014
Note 0

Asun Ukissa. ..Olen käynyt melkein jokaisessa ravintolassa tässä kaupungissa, mutta Kahveli on ainoa ravintola, jonka aina ollut tyytyväinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.07.2014
Note 0

Ensimmäistä kertaa syömässä Kahvelissa ja aivan mielettömän hyvä ruoka ja palvelu. Toki ruoan maistumiseen vaikutti osin se, että jouduimme odottamaan annoksia 45 min, koska oli vapunpäivä ja ravintolassa oli paljon nälkäisiä asiakkaita. Palvelu oli kuitenkin niin hyvää, että jäimme. Harmittaa, kun en ottanut kuvaa annoksista. Suosittelen lämpimästi. Miljöö on aivan upea. Kiitos :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 08.05.2014
Note 0

Loistava palvelu. Olin isäni ja vaimoni kanssa syömässä. Isäni kommentti nuorehkosta miestarjoilijasta:" Sisäistänyt hyvin palveluhenkisyyden." Osui mielestäni naulan kantaan. Ruoka loistavaa. Äijäpizza varsinki oli nimensä veroinen

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 22.02.2014
Note 0

loistavaa ruokaa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.12.2013
Note 0

Pizzat ovat ainakin maukkaita!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 17.06.2013
Note -1

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Aittaranta 4-6, 23500 Uusikaupunki - Route
010 764 5491
https://www.raflaamo.fi/fi/uusikaupunki/ravintola-kahveli

Options