Unbekannt

El Paso

Note 1.9 / 5

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Töykeä kassa palvelu. En tajua miksi jokaisessa mammattien pitämissä rafloissa, pizzoissa pitää olla juustoa enemmän kuin tarpeeksi.
Pizzassa pekoni raakaa, pohja löysä, nihkeesti täytteitä,mutta juusto määrä ois riittänyt pizzasta 2 pizzaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.02.2016
Note 1

Mauton, hajuton ja onneton pizza. Juustoa oli paljon ja täytteet näin raakoja. Oli pakko heittää lätty kotiuuniin. Purkkikamaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.03.2015
Note 0

Pohja lötköä, missä rapeus? Täytteet mauttomia. Pettymys ainakin tällä kerralla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.02.2015
Note 0

Jouluruokien jälkeen maistuu aina pizza. Astuin taloon ja kaveri odottaa kynä kädessään tilausta odottaen. Vähä alkaa vissiin pizzamiestä ottaa päähän kun mulla kestää niin kauan (max minuutti) päättää. Teen tilauksen. Maksan. Pyydän että laittaa juuston täytteiden alle. Saan hyväksynnän. Saan jopa euron kahdestakympistä takaisin. Sama homma täälläkin kun MASTER pizzassa. Ei oestä käsiä. Ai perhana mitä ihmettä kaveri otti 9,50€ per pizza. Tä? Taisi vahingossa antaa väärin? Sanoin asiasta. Tilasin 2 pizzaa ja hinta piti olla 17€. Kaveri sanoi että heillä on lipuketarjous. 2 pizzaa ja juoma 19€. Mikä juomä sä haluta mokkakäsi kysyy. En mä ota kiitos. Mies tuo pizzat.Ja kysyy mikä juoma sä haluta? No paskat anna se juoma. Fanta kiitos. Ei oo fanta. Jaffa. What ever. Niin ja se juusto oli unohtua sinne alle. Piti huomauttaa. Kanapizzan kana loppui purkista. Pakkasesta lisää paskaiseen purkkiin. Niin ja kerron vielä tämän. Ihan kuten tikkurilassa tapana täällä ei pestä kädiään. Ja pizzakuski autaa reippaasti. Käsiään oesemättä.Että suututtaa. Onneksi uuni on 280 astetta. se pizza oli suolainen mutta muuten mauton. T.Kokki

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 02.01.2015
Note 0

Ruoka oli ok, palvelu oli meille hyvää. Tilat siistit. Perus pizza paikka. Pitää vaan lähteä asenteella, että ansaitsen hyvää palvelua, niin sitä silloin saa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.07.2014
Note 0

Pizza hyvä, palvelu ei.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 14.12.2013
Note 0

Tilasimme kanarullan, pizzan ja puolen litran limun, maksoimme tilauksen etukäteen.
Ruoka tuli arvioidun toimitusajan sisällä, mutta oli ehtinyt jäähtyä matkalla.
Puolen litran limut olivat loppuneet, joten ravintola ratkaisi asian tuomalla tölkin tilalle. Ihmettelin tätä ja kysyin, eikö ravintola olisi voinut antaa isompaa kokoa tai vaikka kahta tölkkiä, kun olin kerran maksanut isommasta. Kuskin käytös oli tylyä, eikä hän esimerkiksi tarjoutunut maksamaan ylimääräistä summaa takaisin. Kun sanoin että ok, mutta hiukan hassua palvelua nyt tämä kyllä, jo lähdössä ollut kuski pillastui ja kääntyi takaisin: "Ai hassua palvelua?! Haluatko sä sen limun vai et?" Olin ihan että :o. Tilanne päättyi siihen, että kuski nakkasi äkäisesti 2,5 euroa takaisin ja vei tölkin mukanaan.

Ruoan laatu oli ok, pizza rullaa parempi. Kanarullassa oli suhteessa liikaa kylmää salaattia, joka ei myöskään aivan freessiltä maistunut. Täytteet olivat jakautuneet epätasaisesti rullan matkalla, toisessa päässä oli lähinnä salaattia ja toisessa lihanyrkki. Kananliha oli hyvää, ei kuivaa. Rullan koko oli keskivertoa pienempi. En tilaisi uudelleen.

Pizza oli maukas, pohja hyvä, riittävästi täytteitä. Smetana puuttui kokonaan ja pizza oli tosiaan jo viileähköä. Hiukan keskivertoa parempi kotiinkuljetuspizza, ei kuitenkaan mikään elämys.

Emme tilaa täältä jatkossa, emme edes ilman limua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.10.2013
Note 0

Parhaat pizzat mitä pk-seudulta voi saada. Asiakaspalvelu on toisinaan vähän niin ja näin. Ulkona lukee, että lounastarjoukseen kuuluu juomat, mutta ne pitää kuitenkin maksaa erikseen. Hieman kusettamisen makua tässä asiassa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 21.09.2013
Note 0

Kanaburritosta x2 puuttui mainoksen heti etusivulla luvattu guacamole ja kermaviili. .. Burrito oli niin vahva, että jäi täysin syömättä!! Mukaan tuli jääkylmä cheddarjuustomönjä. En voi suositella!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.08.2013
Note 0

Tilasin katkarapufajitaksen, tortilloja ei tullut. Kaikki lisukkeet oli sotkettu yhdeksi mössöksi eikä hyvän makuista. Ei ranskankermaa tm. vain chilikastike, juustokastike ja nachoja.

Tilasin myös kebabrullan: omituinen ulkonäkö, kalpea ja lötkö, mutta maku oli ihan ok. Pienin rullakebab mitä olen mistään saanut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 06.12.2012
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Peltolantie 16, 01300 Vantaa - Route

Options