Unknown

Business Park Mankkaa

Rating 2 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Alkuvuodesta tehdyt uudistukset sekä ruokatarjonnassa että ravintolan sisustuksessa ovat muuttaneet lounaskokemusta paljon positiivisemmaksi. Nyt täällä käy mielellään vaikka useammankin kerran viikossa. Ruokailijoiden määrä on silminnähden kasvanut eli muutos parempaan on huomattu yleisemminkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.04.2015
Rating: 0

Täyttymyksen ruoka on yleensä mautonta, halvoista raaka-aineista kyhättyä ylihintaista moskaa. Salaattipöytä on poikkeuksellisen huono; usein tarjolla on vain jäävuorisalaattia, tomaattia ja kaaliraastetta. En suosittele! Valitettavasti Nihtisillan/Sinikallion aluella on vähän lounaspaikkoja tarjolla, joten toisinaan joutuu evästämään täällä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.01.2014
Rating: 0

Sodexon ravintola Täyttymys.

Ruoka maistui pahalle. Kanaruoka joka maistui vanhalle sialle. Lisukkeet kaikki ylikypsiä. Salaattipöydässä jäävuorisalaattia yksinään jonka lisäksi perus raasteita. Jälkkäriksi jotain klönttistä soosia. Paikka näytti perus yritys- tai kouluruokala. Annos jälkkärin kanssa oli 8,80e.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.11.2010
Rating: 0

Quite honestly the worst lunch I have every experienced. I have never been in prison but I imagine standing in a line for the slop they served up would be very similar...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 30.11.2010
Rating: 1

Kävin täällä lounaalla. Sain varoituksen, että paikassa on poikkeuksellisen hyvät lounaat. Se piti kyllä paikkaansa. Tarjolla ollut uunipaisti oli erinomaista ja sen seurana olleet kermaperunat suussa sulavia. Mukana myös hyvä salaatti, leipä ja jälkiruoka. Lounasruuaksi todellinen plussa, mutta ainoa ongelma runsas rasvaisuus. Täällä ei voisi käydä lounaalla kuin 1-2 krt viikossa, muutoin pakki alkaisi varmasti kasvaa mahalle rajusti. Sen verran hyvästä tarjoilusta kyse.

Jos matka kulkee läheltä, ehdottomasti poikkeamisen arvoinen lounaspaikka, joka kannattaa huomioida.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 07.03.2010
Rating: -2

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Klovinpellontie 3, 02180 Espoo - Route