Opens at 11:00

Rax Buffet Sello Espoo

pizza, salad etc.
Rating 2.9 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erehdyin Raxiin lounaalle. Söin lämpölampun alla seisoneita pizzoja, nakkeja, lihapullia ja mustekalarenkaita. Päälle coca colaa. Siis jos haluaa rasvaa ja sokeria, Rax on oikea valinta. Samalla 9 euron hinnalla saa myös ihan oikean, terveellisen lounaan, jos menee vaikka Baseen Raxin sijaan

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.08.2013
Rating: 0

Salaattiateriaa ei enää saa. Kassa oli yli-imelä ja teennäinen

Eli piti maksaa kallinpi hinta. No maistettiin sitten pizzaa... ei tämä ole pizzaa nähnytkään, laulun sanoin kaikki maistuu sama pahalle. Tonnikalaakaan ei enää ollut tiskillä. Samalla hinnalla saa viereisestä kiinalaisesta kunnon sushia. Emme enää Raxiin mene, liian kova hinta tölkkiruoasta ja nk. pizzasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.02.2013
Rating: 0

Täällä tulisi tyytyväiseksi pelkällä salaattipöydälläkin. Siihen kun lisätään kelvolliset pizzat ja loputtomat juomat, niin homma toimii erittäin hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 16.07.2012
Rating: 0

Kauaksi on tultu 90-luvulta, jolloin ensimmäinen Rax avasi ovensa Jyväskylässä. Alussa lähdettiin liikkeelle kuuntelemalla asiakasta pitsojen suhteen, mutta vähitellen tämäkin muuttui tiettyihin tuotteisiin. Onneksi tähän on saatu nyt vaihtelua päivän pitsojen suhteen. On siellä kokeilujakin nähty. Ehkä joku saattaa muistaa vielä oluttarjouksen, juo niin paljon kuin jaksat.

Yksi asia ei kuitenkaan ole muuttunut. Syö niin paljon kuin jaksat. Raxiin ei mennä treffeille tai hienostelemaan vaan mättämään. Täällä ei edes yritetä tarjoilla mitään suurta makuelämystä. Eihän siellä kukaan käy pitsojen hyvyyden takia (muutakin syötävää kyllä löytyy). Onneksi olennainen on tajuttu ja salaattipöytä löytyy pitsojen vierestä, jolloin pitsoja voi parannella mielensä mukaan. Valkosipulia ehdottomasti!

Henkilökunta ei ole koskaan jäänyt mieleen, paitsi ehkä alkuaikoina, kun yrittävät huomata asiakkaan. Nyt he ovat jotain kasvottomia nuoria, jolta ei odota muuta kuin tuovat uusia pitsoja tilalle vanhojen loputtua. Lisäksi pöydän siistimistä edellisten asiakkaiden lähdettyä.
Kyllä pari kertaa vuodessa on Raxissa käytävä, ihan vain tarkastamassa (siis mättämässä).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 25.11.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo - Route
020 766 4932
http://www.rax.fi

Options