Unknown

Gula Villan

Rating 3.2 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Harmillista, että todella kivan saaren ainoa ravintola on tämä. Ravintolan puitteet ovat upea, mutta se jääkin ainoaksi positiiviseksi kohdaksi. Kesästä toiseen iso pettymys. Tällä kertaa odotimme yli puoli tuntia palvelua ja 1,5 h ruokaa. Ruoka ei ole sen arvoista, keskinkertaista ja ylihinnoiteltu. Huolimaton palvelu ei paranna kokemusta. En suosittele, varsinkaan lapsiperheille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2016
Rating: 0

Kiva paikka! Mahtavat puitteet.Mutta eilen tilauksemme unohdettiin.Tilasimme pojallemme muusi ja lihapullat. Itsellemme juomat pienellä pojallamme oli kova nälkä! Vasta toisella kerralla, kun olimme kysyneet,koska saamme kun olimme kohtuuttoman kauan odottaneet, tarjoilija kävi hakemassa.Saimme kyllä korvausta viivytyksestä hinnasta.
Tänään olimme laskeneet että syömme siellä kun veneellä olemme liikkeellä.Olimme jo jonkun aikaa istuneet kun meille selvisi että keittiö oli kiinni, kun tilauksia ei voitu ottaa vastaan ylipuukkauksen vuoksi. Eikä tiedetty koska voitiin avata! Olimme tyrmistyneitä ja nälissämme.Varsinkin 6- vuotias poikamme oli taas nälissään!Jouduimme lähtemään, koska olisimme joutuneet vielä odottaa.En tiedä voinko suositella,ainakin .(ruoka voi viipyä tai ei saa ollenkaa).Tarjoilijat olivat miellyttäviä ja kertoi toisena päivänä asiallisesti tilanteen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.08.2015
Rating: 0

Vain jälkkärit. Kesäinen päiväretki Isoon Vasikkasaareen piti sisällään myös ennalta kehuttujen köyhien ritarien kokeilun Gula Villanissa. Ritarit mansikkahillon ja kermavaahdon kanssa olivatkin oikein maukkaita. Terassialue on kiva, vaikka näkymien soisi olevan vielä nykyistäkin paremmat. Tarjoilu oli kenties vähän huolimatonta, mutta anteeksiannettavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 11.07.2015
Rating: 0

Mielettömän tunnelmallinen kesäravintola ! Ruoka maistui seurueellemme ja viinilista oli pätevä. Lapsia viihdyttivät pihalla olevat lampaat. Meillä ei ollut mitään valitettavaa palvelusta, päinvastoin. Tarjoilu oli välitöntä ja aurinkoista! Hyvä mieli jäi meille. Ehdottomasti mennään uudelleen. Suosittelen !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.07.2015
Rating: 0

Hieno, tunnelmallinen ja kaunis paikka - niin ulkoa kuin sisältä. Ruoka taidokkaasti valmistettua. Palvelu joskus hieman verkkaista ( varmaan, kun henkilökunta kesätarjoilijoita niin ruutiinia saattaa puuttua ). Toisaalta kiireessä ei kesäpäivää kannata viettää. Suosittelen

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 09.07.2015
Rating: 0

Odotettuamme pöytiinohjausta, tai edes väljähtynyttä tervehdystä, saimme vastaanottona vain osaamattoman henkilökunnan harteiden heilautuksia. Istuttuamme ensin pöytään ”A”, jota ei siivottu odotettuamme tovin ( kuunnellen myöhemmin kerrottavaa episodia. ), siirryimme syrjempään pöytään ”B”.

Kyseisessä pöydässä odotimme tarjoilijaa likaisten astioiden saartamana jälleen, ja kun tarjoilija pitkän odotuksen jälkeen tuli pöytään ja noukki röykkiöstä pari lautasta, uskaltauduimme utelemaan hänelta samalla ruokalistaa; pyyntö vihdoin vastaanotettu. Odottelimme pöydässä noin kymmenisen minuuttia katsellen tyhjentyneiden pöytien täyttymistä meidän jälkeemme saapuneista lapsiperheistä ja eläkeiän saavuttaneista kaupunkilaisista. Kaikkia palveltiin, menuut tuotiin ja tilauksia otettiin, edelleen meidän odottaessa kysyvin katsein menuita!

Odotellessamme sattui järkyttävän huvittava tapaus, sillä ensimmäistä pöytäämme ”A” odottaessa ilmeisesti ravintolan omistajarouva valitteli syömässä olevalle asiakkaalle tämän ”pienen” veneensä olevan väärin kiinnitettynä laituriin, sillä isommat purret eivät näin ollen päässeet ravintolaan asioimaan.

Kun odotimme palvelua pöydässä ”B”, omistajarouva tuli valittelemaan viereiseen pöytään kuinka ”joku oli suuttunut hänelle äsken, koska hän sanoi tälle veneestä”, kuulimme myös kuinka hän päivitteli, kuinka hän yrityksineen ”koittaa tienata kesän viimeiset vknloput elinkeinoaan, ja tämä yksittäinen veneilijä vaikeuttaa tätä”, SAMAAN AIKAAN KUN: istumme viereisessä pöydässä likaisten astioiden ympäröimänä odottaen edelleen ruokalistoja.

Kuinka kukaan vastuullinen yrittäjä voi hakeutua tilanteeseen, jossa maksavia asiakkaita sätitään veneen paikoittamisesta sen takia, että lisää asiakkaita ei pääse ravintolaan, KUN PÖYDISSÄ ISTUU ASIAKKAITA, JOILLE EI KEHDATA TUODA EDES RUOKALISTOJA.

No, kuuntelimme silmät pyöreinä sivusta tätä pelleilyä, ja nähtyämme lähettyvillä tarjoilijan, viittilöimme hänet pöytään. Ilmoitettuamme tilanteemme hän sanoi ”tälläisen olevan mahdollista koska porukkaa tulee paljon”, ja jäimme jälleen odottamaan toistamiseen pyytämiämme listoja. Hän paineli oikopäätä ottamaan meidän jälkeemme tulleiden asiakkaiden tilauksia ja siivoamaan muiden pöytiä, eikä menuiden toimittamisesta ollut puhettakaan. Äänestimme tässä kohtaa jaloilamme ja totesimme emäntäväen työntekijöineen olevan saariston sinileväisintä sakkia. KIITOS EI, ja sympatiat edelliselle kirjoittajalle, näimme tilanteen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.08.2014
Rating: 0

Ei kannata rantautua alle 10m veneellä
Kun emäntä ilmoitti yli 10m veneiden tuovan enemmän rahaa kassaan. Ja pienveneet vievät
vain turhaa laituri tilaa. Maksoimme kuitenkin
ruokamme ja annoimme tilaa ökyveneille.
Eiköhän seuraavan kerran lounasteta Haukilahdessa johon voi rantautua Bella 490
Kirjoittaa Bellailijat™

     
     
     
Experience: Lunch Added: 30.08.2014
Rating: 0

Ruuan maku sinänsä ihan ok, mutta kyllä oli järkytys nähdä annoksen koko. Nälkä ei lähtenyt minulla (160cm pieni nainen) ja vielä vähemmän seuralaisella, joka oli normaalikokoinen mies. Olis voinut lähteä samantien pihville vaikka Wellamoon Katajanokalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 27.06.2014
Rating: 0

Mukava retkikohde veneellä, laituriin helppo tulla.
Ruoka on ihan ok ja samoin hinta (saaressa). Viinilista kohtuullinen. Palvelu sen sijaan huonontunut kesä kesältä. Ammattilaiset jaksavat hymyillä ja osaavat palvellla kiireessäkin. Gula villanissa oli hymyt hukassa ja asiakkaalla vaivaantunut olo. Laskua sai odottaa ikuisuuden ja lopulta menimme baariin maksamaan. Ehkä ensi kesänä uusi yritys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.07.2013
Rating: 0

Todella kaunis miljöö, rento tunnelma ja hyvän makuinen ruoka.

Ravintolaan ei oteta varauksia, eikä kannattaisi luvata asiakkaalle että vapaita paikkoja on, sillä niitä ei ollut. Leipää emme saaneet kuin vasta kahden pyynnön jälkeen. Pääruokien tulo kesti 1,5 tuntia ja ne saapuivat täysin eri aikaan. Miehet olivat syöneet kylmät pääruoat kun naisten salaatit vasta saapuivat. Annokset todella pieniä ja ylihinnoiteltuja.

Henkilökunta oli kokematonta, esimerkiksi kassakoneen paperirullan vaihtoon tarvittiin kolme tarjoilijaa. A la carte-listan ruoat ovat todella yksinkertaisia, joten tuntuu absurdilta että ruokien tulo kesti niin kauan.

Olisi myös ravintolalle hyväksi, että toiminta nopeutuisi. Sillä seurueemme, 4 hlö, istui ravintolassa yli kaksi tuntia ja laskumme teki vain 80 euroa. Ei se ole kannattavaa toimintaa kenellekään, vaan kaikilla menee hermot, niin asiakkailla, tarjoilijoilla kuin kokeillakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.06.2013
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Nokkalanniemi 15, 02230 Espoo - Route
09 8882600
http://www.gulavillan.fi