Closed now

Haikaranpesä

finnish
Rating 3 / 5

Resurant at the top of Haukilahti water tower


Reviews (34)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintolan ikä ehkä kertookin kaiken! :) Jos paikka pysynyt muuttumattomana vuosikymmeniä on tarjonta varmasti kunnossa. Tämän parempia näkymiä saa etsiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 60€ Added: 28.11.2017
Rating: 0

Juhlistimme Haikaranpesässä synttäreitä noin 20 henkilön porukalla. Ruokana oli ravintolan tavallinen lauantain noutopöydän lounas, 49 euroa henkilöltä plus juomat.

En yleensä pidä noutopöydistä, mutta Haikaranpesän noutopöytää voin suositella ainakin kalan ystäville. Valikoimissa oli mm. graavattua lohta ja siikaa, savustettua siikaa, kylmsavulohta, kuhamoussea, katkarapu- ja avokadosalaattis ja montaa eri silliä.

Lämpimät ruoat eivät mielestäni olleet kylmien ruokien tasolla. Niitä on vaikea saada pysymään noutopöydässä hyvälaatuisina. Savustettu siika oli kuitenkin ihan hyvää, vaikka olikin kypsennety hieman liikaa ja kuivaksi.

Jälkiruokapöytä oli myös hyvä. Maistoin muun muassa hyvää mansikkatäytekakkua ja suklaakakkua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 49€ Added: 21.04.2016
Rating: 0

Erittäin hyvä buffet hienoissa puitteissa.

Olimme paikalla lauantaina puolen päivän aikaan. Saimme erittäin nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Hinta on kovahko buffetista, mutta toisaalta paikka on aivan ainutlaatuinen.

Hiljainen musiikki ja unelias tunnelma sopivat hyvin seurueelle, joka haluaa keskustella syödessään. Kalavalikoima oli mainio ja perunat, jotka usein pilaantuvat buffetissa, olivat hyvin laadukkaita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 48€ Added: 07.03.2016
Rating: 0

Alkuruokapöytä oli herkullinen. Pääruoka oli hiukan pettymys. Jälkkärit ok. Erikoinen kokemus oli, kun maksoin osan ateriasta DinersClub 30eur alennuskupongilla, jonka käsittelystä veloittivat 15 eur. Makttuani itseki kupongista jotain, tuli alennukseksi 50 senttiä. Vastaavaa en ole kokenut missään muualla, aina ovat kupongit olleet nimellisarvonsa suuruisia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 49€ Added: 06.02.2016
Rating: 0

Olemme käyneet ystäväporukalla syömässä Haikaranpesän joulubuffetin jo monena vuonna. Alkupalapöytä todella maukas ja runsas. Lämmin ruoka sen sijaan jättää toivomisen varaa. Jälkiruokatiski myöskin runsas, mutta valitettavan mauton. Harvoin tulee syötyä esim. yhtä laimean makuista kinuskikakkua. Nyt, hintojen roiman noston jälkeen (ennen 49€, nyt 60€) päätimme, että hinta-laatusuhde menee jo sietämättömäksi ja etsimmekin jonkin toisen paikan Haikaranpesän huikeista näköaloista huolimatta. Harmillinen juttu kaikkinensa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 12.01.2016
Rating: 0

Alkuruokapöytä oli hyvä ja antoi ymmärtää paikasta enemmän. Pääruoka oli varsinainen pettymys. huoltoaseman tasoinen lämminruoka. Ruoka ei edes ollut kunnolla lämmintä. Jälkiruokapöytä ok. Paikka on hieno ja maisemat upeat. Pääruoka niin iso pettymys,etten lähtisi paikkaa suosittelemaan ystävilleni

     
     
     
Experience: Lunch Price: 48€ Added: 09.09.2015
Rating: 0

Upea maisema, kerta kaikkiaan. Buffet menetteli, valikoima suorastaan runsas. Lämmin ruoka valitettavan heikkoa: kastikkeen peittämä liha sitkeää, kasvikset rasvaisia. Kasvissyöjälle etukäteen tilattu ruoka sisälsi syömäkelvottoman kitkerää parsaa ja riisiä, ei mitään proteiinia. Jälkiruuat keskitasoa. Henkilökunta unohti asiakaat täysin sen jälkeen kun heille oli saatu kaadetuksi tervetuliaisjuomat.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 48€ Added: 08.06.2015
Rating: 1

Ruoka oli maistuva ja näköala aivan huikea! Tarjoilijat tympeäitä!Palvelu oli huonointa mitä olen koskaan ravintolassa saanut.terveisin entinen lounas asiakas

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.04.2015
Rating: -1

Ruoka oli hyvää, varsinkin alkuruokapöytä. Henkilökunta melko tympeää. Ruoat oli pantu esille vähän epäsiististi ollakseen kuitenkin niin kallis paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 48€ Added: 05.10.2014
Rating: 0

Aika lailla samaa kuin edeltävissä arvosteluissa; alkuruokavalikoima todella maistuva ja monipuolinen sekä jälkiruoat hyviä ja useampia vaihtoeht. tarjolla. Tuntuu, että kuinkin pienempi osa henkilökunnasta on liikenteessä palveluasenteella eli mitään kovin juhlavaa tunnelmaa lienee vaikea saada kehiteltyä. Kokonaisuuteen nähden on kyllä kallis.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.09.2014
Rating: -1

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (7)


Location

Hauenkallio 3, 02170 Espoo - Route
09 4524254
http://www.ravintolahaikaranpesa.fi/

Options