Kitchen is open

Il Gabbiano Ristorante

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (51)

Lasagne Bolognaise (14,5e) oli kohtuullinen esitys. Hyvä rakenne ja kaunis annos mutta makua olisi saanut olla reilummin. Suoraan uunista tuotuna se oli myös aivan liian kuuma syötäväksi seuraavaan 20 minuuttiin. Annoksen koko olisi voinut olla myös hieman isompi (matala lautanen hämää). Tyylikäs sisustus, palvelu perustasoa huonolla suomenkielellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 13.10.2018
Rating: 0

Menin kyseiseen ravintolaan ajatuksena tilata kunnon italialainen pizza. Lopputulos oli kuitenkin suuri pettymys. Pohjanoteeraus kaikista Suomessa tilaamistani pizzoista. Pohja oli löysä, kumimainen ja mauton, eikä pizzaa oltu edes paistettu kunnolla. Aivan ilmeetön ja väritön. Suoraan kuin lasten buffetpöydästä. Tähän hintaan olisi odottanut jo jotain aivan muuta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.09.2018
Rating: -1

Lasten pizza oli hyvä, samoin puolison pasta carbonara, joka oli hyvinkin herkullinen. Mutta... vuohenjuustosalaatti oli täydellinen pettymys. Salaattia, kaksi puolikasta kurkkupalaa, kolme puolikasta kirsikkatomaattia ja vuohenjuustoviipale. Ei muuta. 16,50€ kuvittelisi saavansa monipuolisemman salaatin. Olisin lisännyt palan melonia, muutaman aurinkokuivatun tomaatin ja hillottua punasipulia. Huom. kuvan pizzapala on lapsen annoksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.07.2018 View previous reviews (3)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Annokseni oli tagliatelle al salmone eli pasta jossa lohta, chiliä, punaista pestoa, parsakaalia, kevyt kermakastiketta. Annos oli maistuva ja riittävän iso. Maun perusteella luulin kastiketta paksun kermaiseksi mutta näköjään listassa lukee kevyt kermakastike. Hinta on listan mukaan 15,50 € mutta yllättäen olikin tarjous 10 €:lla joka oli mukava yllätys. Kaverin punaviinin tilalle tuotiin valkoviini ja kun se oli viety pois niin viini ilmeisesti unohdettiin, jonka jälkeen ruokien tullessa punaviini pyydettiin uudelleen. Palvelu sinänsä ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.09.2016
Rating: 0

Upea palvelu, huumorintajuinen ja ystävällinen henkilökunta. Kantoivat pyytämättä ja yllättäen pöydän salista terassin puolelle, kun terassin kaikki pöydät olivat täynnä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 22€ Added: 25.05.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Erittäin hidas palvelu, laskun ja vaihtorahojen saanti kesti yli puoli tuntia. Pizza ei ollut erikoista, makua puuttui ja sitkeää juustoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.05.2016
Rating: 0

Ihan uskomattoman hyvä lasagne. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 05.04.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Asiakaspalvelu erittäin hidasta. Tilauksen vastaanottaminen pöytään ohjauksen jälkeen kesti 35min. Edes juomia ei kysytty tai tarjoiltu tuon puolen tunnin aikana. Tilauksen jälkeen ruoka kyllä tuli nopeasti kun tarkoilijalle mainitsi asiasta. Pasta ok, ei mitään hehkuttamista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 27.02.2016
Rating: 0

Kanasalaatti lounaalla.

Henkilökunta ei näyttänyt siltä, kuin heitä olisi erityisemmin kiinnostanut olla paikalla.

Kana oli todella ylikypsää ja sitkeää. Salaatti oli eltaantuneen makuista ja kaukana raikkaasta.

En syö täällä enää koskaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 95€ Added: 04.01.2016
Rating: 0

I ate risotto with shrimp and mushroom. I personally had to put salt in the food, but otherwise I was happy. The service was friendly.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 18.10.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ratsukatu 3, 02600 Espoo - Route
010 839 4020
http://ilgabbiano.fi/

Options