Closed now

Phnom Penh

chinese
Rating 3.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (33)

ruoka oli todella hyvää ja kevätkääryleet olivat aivan taivaallisia. iso suositus!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.10.2019
Rating: 0

Ruoan taso ollut aina epätasainen, mutta pääasiallisesti hyvää. Haimme taas totutusti tutun annoksen muutaman vuoden kokemuksella, joka kuitenkin osoittautui tällä kertaa aivan erilaiseksi, ei olisi maun perusteella tunnistanut edes samaksi annokseksi. Soitimme ravintolaan kysyäksemme onko kokki vaihtunut vai mitä on tapahtunut koska ruoka oli suorastaan pahaa. Eivät oikeastaan osanneet vastata tähän kielimuurin takia, jolloin pyysimme saada hakea annokset uudestaan tehtynä. Ravintolassa omistaja tunki puhelimen miehelleni, jonka piti perustella puhelimessa englanniksi närkästyneelle kokille miksi ruoka oli erilaista eikä maistunut meille. Missään kohtaa ei pahoiteltu yhtään mitään, oli lähinnä todella syyttävä ilmapiiri siitä, että olimme ilmaisseet tyytymättömyytemme ruokaan. Saimme kuitenkin uudet liha-annokset, mutta emme olisi saaneet riisiä niiden mukana ollenkaan, jos mieheni ei olisi tätä erikseen pyytänyt ja tällöinkin riisiä oli laatikosta noin puolet. Olimme tilanneet myös nuudeleita, jotka olivat kylmenneet näissä yli 40 min edestakas ajeluissa heidän ravintolaansa, mutta meille ei tarjottu uusia/lisää niitäkään. Ja tosiaan koko prosessin aikana ei pahoiteltu kertaakaan eikä kyllä muutenkaan jäänyt kauhean hyvä maku suuhun tästä tilanteesta. Nyt menee kyllä luottokiinalaisen paikka hakuseen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.01.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tofua ja rapua mukaan. Ei kovin kummoisia annoksia millään asteikolla - etenkään hintatasoon verrattuna. Kaveri kehui paikkaa, joten liekö meillä sitten ollut vain huono tuuri ja kokilla kehno päivä...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 19.07.2016
Rating: 0

Hyvää perusruokaa ruokaa, melko reilut annokset, yleensä käytämme noutopaikkana. Paikka on hankala löytää pesulan takaa yläkerrasta, eikä rakennuksen miljöö ole kovin kaksinen. Palvelu on ystävällistä.

Menua ei netissä, piti ottaa kuva:
http://tinyurl.com/h4rjzo8

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.02.2016
Rating: 1

Hinnat erittäin kohtuullisia. Paras kiinalaistyyppinen ravintola lähialueella. Palvelu aina yhtä ystävällistä ja varsinkin takeaway annokset hintalaatusuhteeltaan ihan voittamattomia. Suosikkeina mm. Peking Ankka, Paistetut nuudelit kanalla, Tom Yum kanaa. Sen verta tulee käytyä tässä mukavassa perheomisteisessa raflassa että heidän numero on tallennettu kännykkään ja ruokalista on aina auton hansikaslokerossa mukana :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.12.2015
Rating: 0

Hyvää, edullista kiinalaista lounasruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2015
Rating: 1

Yksi parhaista kiinalaisista ravintoloista missä olen syönyt. Tofu on fantastista ja sitä saa ostaa myös mukaan tosi edullisesti. Palvelu on todella ystävällistä. Mukaan ostettavat annokset ovat todella reilun kokoisia. Tänne palaan aina uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 06.05.2015
Rating: -1

Paras kiinalainen näillä kulmilla! Ja aina ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.04.2015
Rating: 1

Hyvää kiinalaista! Suosittelen. Painottavat myös muuta kuin länsimaalaistettua kiinaista. Jos on hyvä tsägä niin saa maistaa enemmän perinteistä ruokaa. Kannattaa kysyä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 24.02.2015
Rating: 1

Varsin kehno kokemus. Aivan mitäänsanomatonta mättökiinalaista. Masentava ympäristö. Ei voi suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 15.08.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kavallinpelto 13, 02710 Espoo - Route
095120208

Options