Unknown

Cafe Il Mondo

Rating 2.6 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Salaattia muutaman kerran syöty, ja haettu mukaan. Isot annokset, hyvät kastikkeet, mie pidän. Hinta / laatu suhteeltaan loistava. Joka kerta ollut myös ystävällistä asiakaspalvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.11.2015
Rating: 0

Tilasin MondoMix -korin, jossa ruokalistan kuvien mukaan olisi ollut myös vihanneksia. Näitä ei kuitenkaan annoksessani ollut. Lisäksi annokseni mozzarellatikut eivät olleet kypsiä vaan kylmiä eikä ranskalaisissa ollut suolaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 26.11.2015
Rating: 0

Hyvät salaatit, mutta töykeää asiakaspalvelua Goodmanin liikkeessä! Tilasin salaatin ja myyjä alkoi lapata aineksia lautaselle. Sanoin välittömästi, että otan salaatin siis mukaan, jolloin myyjä viskasi kiukkuisesti salaatin lautaselta boksiin ja oli naama nurinpäin. Tuntui myös, että salaatinkastiketta mietin liian kauan, kun myyjä vaan huokaili ja tuhisi. Maksaessani kassalla samainen myyjä sanoi hinnan, jolloin ojensin täynnä olevan salaattipassini, joka oikeutti ilmaiseen ateriaan. Myyjä otti passin kädestäni, käänsi selän ja lähti sanaakaan sanomatta takahuoneeseen. Ei kiitosta, ei tervetuloauudelleen/näkemiinsanomisia. Jäi niin huono fiilis itselle, että kotona syödessäni salaattia oma mieli oli ihan maassa. Taidan hakea seuraavat salaattini muualta Hämeenlinnassa. Sellaisista paikoista, joista saan ystävällistä palvelua ja hyvän mielen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 24.07.2015
Rating: 0

Kysyessäni salaatista sain vastaukseksi pelkästään, että kaksi tuosta ja kaksi tuosta. Myyjä lähti hakemaan lautasta, mutten tilannutkaan salaattia, koska en ymmärtänyt annoksesta mitään. Kaikki pöydät olivat todella likaisia ja epäsiistejä. Pyyhimme itse pöydän puhtaammaksi kostutetulla servietillä. Myyjän tuodessa hampurilaisannoksemme pöytään, emme saaneet selvää hänen sanoistaan ja kysyessämme uudestaan, vastauksena oli pelkkä kana vai liha. Eikä mitään kohteliaita fraaseja: ole hyvä tai hyvää ruokahalua hymystä puhumattakaan! Nuorille kannattaisi painottaa yrityksen, mutta myös myyjän itsensä puolesta positiivisen käyttäytymisen voimasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 13.07.2015
Rating: 0

Poikkesin lounaalla ystäväni kanssa Goodmanissa poiketessamme. Minä söin salaatin ja ystäväni söi uuniperunan. Mikään nautinnollinen käynti ei ollut kyllä kummankaan osalta. Oma salaattini oli hieman nahistunutta eikä rapeudesta ollut tietoakaan. Myöskin salaatin "täytteet" olivat varmaankin jo useamman hetken seisseitä koska väljähtänyt olemus oli niissäkin. Ystäväni annos itsessään näytti hieman paremmalta, mutta makua ei siitäkään löytynyt. Täytevaihtoehtojakin on melko rajallisesti ja annokset ovat varsin pieniä.

Kahvilassa oli ahdasta joten jouduimme istumaan pikkukäytävän vieressä korkeissa pöydissä ja jatkuva ohikulkijoiden vilkse häiritsi lounastreffejä ikävästi. Siinä istuessamme tosin tuli hyvin nähtyä naapurin salaatit ja ensi kerralla suuntaammekin sinne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 13.05.2015
Rating: 0

Kävin kerran perheeni kanssa syömässä, kun paikkaa oltiin kehuttu. Mukanani oli minä itse, mieheni, sekä 5 lasta. Ilmeisesti kahvilan pomo, joka palveli meitä kassalla juuri silloin, oli todella pedofiilinen. Hän kyttäsi ja hymyili lapsiani ja antoi heille suklaata ja minusta tuo on todellä ällöttävää. Se mies saisi hävetä itseään. !!!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 13.04.2015
Rating: -4

Ruoka oli koko seurueen mielestä hyvää ja annoskoko riittävä (3 aikuista + 2 lasta ). Ainoastaan ciabattan kuori oli kivikova, mutta maku muuten herkullinen. Ostotapahtuma oli hiukan sekava, kun kolmekin myyjätärtä sekaantui tiskillä tilaukseen. Ystävällisiä toki olivat. Menen toistekkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.01.2015
Rating: 0

Olen käynyt muutaman kerran seurassa syömässä vuohenjuustoleipää, salaattia ja juomassa teetä. Ruoka maistuvaa ja tuoreen oloista. Kaverini tilasi burgerin ja joutui jäämään odottamaan sitä tiskille, kun henkilökunta ei kertonut pöytiintarjoilusta eikä hänelle annettu numerokylttiä. Burgeri sinällään oli kaverin mielestä erittäin hyvää. Pöytiintarjoilu vaikuttaa epäjärjestelmälliseltä - tarjoilijat kiertelevät tilaa pitkään annosten kanssa, kun asiakkaita ja pöytiä on paljon. Käytävällä sijaitseva ravintolatila on rauhaton ja meluisa ja seuralaisten puhetta on vaikea kuulla. siksi en menisi ravintolaan istuskelemaan ja vaihtamaan kuulumisia ystävien kanssa. Nopeaa välipalaa varten paikka on ok. Kun pöytiintarjoilu ja akustiikka saadaan kuntoon, arvosanani paranee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.12.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kaivokatu 7, 13100 Hämeenlinna - Route

Options