Unknown

Hangon Makaronitehdas OY

pasta and wine restaurant
Rating 1.8 / 5

Restaurant Hangon Makaronitehdas Oy (Hanko Macaronifactory Ltd) is known for its organic fresh pasta, which is daily made out of Italian durum and organic eggs. Our sauces simmer for a long time, getting their flavor from our high-quality ingredients and fresh herbs. Our organic garden provides us with fresh herbs. We also prepare delicious sausages in our kitchen.

Downstairs you can find our cozy Vinoteca and a sunny terrace lounge. You can choose a glass of sparkling from our wide range of high-quality sparkling wines and champagne or explore our carefully selected wine list. You can also enjoy your food downstairs.


Customer experience

Child friendly

Reviews (18)

Kävimme juomassa kuumana helleiltana limut terassille. Emme ilmeisesti olleet haluttuja asiakkaita, sillä palvelu oli erittäin töykeää. Meitä palvellut englantia puhuva mies puhui meille tympeästi ja unohti lopulta palvelun kokonaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Makaroonia Hangossa. Pasta Carbonara oli maukas Hangon regatta sunnuntain piristys. Toinen annos oli aasialaisilla mauilla ja kookoksella höystettyä kanapastaa. Se yllätti maukkaudellaan myös. Vaikka ravintolalla oli useampi pitkä kiireinen päivä takana, tarjoilu sujui hyvin ja pääsimme jatkamaan matkaa tyytyväisinä ja vatsat täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 15.07.2016
Rating: 0

Hieno ravintolaelämys! Pilpil pasta loistava. Vaikka iso annos niin ainahan voi jättää osan syömättä.Oli kyllä niin hyvää että teki mieli nuolla lautanenkin puhtaaksi.Todella nopea ja ystävällinen palveu.Hangon parhaita ravintoloita!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 16.08.2014
Rating: 0

Pilpil pasta oli ihan maukasta, mutta pastan määrä oli niin ylimitoitettu, että siitä tuli ähky jo pöytään tuodessa. 1\3 pastasta tuli syötyä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.08.2014
Rating: 0

Söimme lounaan kesäisenä arkipäivänä terassilla, toista kertaa tätä virhettä ei tehdä. Tilaamassani pestopastassa pasta oli tosi hyvää mutta siihen se jäikin. Pestossa ei basilikaa, tai listassa mainittua persiljaa, ollut kuin muutama muru, pääraaka-aineena oli suolainen maapähkinärouhe ja hieman eltaantuneen makuinen öljy. Kysyessäni tarjoilijalta asiasta, kommentti oli: "meidän pesto on tämmöistä". Pyytämäni lisäparmesaani maksoi 2€! Annoksesta jäi syömättä yli puolet. Vedestä ja alkuleivästä tuli myös lasku, aikamoista kiskontaa. Muun seurueen tilaama sienipasta oli ok, lisäparmesaani maksoi taas sen 2€. Bolognesessa ollut hyvän kuuloinen "valkoviinissä haudutettu naudanliha" oli jauhelihaa, puolet jäi taas syömättä.
Pöydässämme hääräili kaksi tarjoilijaa, joista kumpikaan ei tiennyt mitä toinen oli tehnyt.
Paikka on kiva ja pasta hyvää, harmi, että palvelu ja soossit pilasivat kokemuksen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 28.07.2014
Rating: 0

Parin vuoden tauon jälkeen taas Makaroonitehtaalle einehtimään. Rantakadun ravintolat pullistelivat 20 ja risat, hyvin ruskettunutta ja trendikästä nuoriosa, tätä ihmetellessä selvisi syykin. Hangon regatta.
Olisiko ollut virhe tulla juuri tänä viikonloppuna Hankoon?
Ehkäpä oli, koska tunnetusti kun asiakkaita on paljon, ravintoloiden taso sekä palvelussa että ruoassa notkahtavat.
No Makaroonitehtaan tarjoilijat olivat kyllä tosi ystävällisiä ja ruokakin tuli nopeasti pöytään.
Mutta se mikä jälleen kerran ihmetytti, oli annosten keskinäinen erikokoisuus. Lapseni sai aimo kasan pastaa Pomodoro kastikkeensa kera, mutta aikuinen iso mies noin 80% siitä määrästä mitä lapsella oli lautasellaan. Sen lisäksi Bolognesen luvattu haudutettu naudanliha ja pork belly maistui ja näytti ihan tavalliselta jauhelihalta. Ei ruoka pahaa ollut, mutta sitä voisi kyllä 17 eur annoksessa olla 50% enemmän.
Siinä mielessä mikään ei ollut muuttunut kahden vuoden aikana, vaan annokset ovat edelleen, ainakin aikuiselle miehelle turhan pieniä ja hintasuhde jää liian korkeaksi.
Valitettavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 06.07.2014
Rating: 0

Palvelu oli todella sujuvaa ja ystävällistä. Sisustus erittäin onnistunut, ikkunat merelle loivat kivan tunnelman. Talon leipä, makkarapasta, yhdessä hyvä makuyhdistelmä, jälkiruoka Ihanaa. Täydellinen ilta, tullaan uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 01.07.2014
Rating: 0

Juhannusruokailua isolla ja pienellä porukalla neljänä iltana peräkkäin. Annokset ovat isoja ja laadukkaita, tyylillä tehtyjä. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Pasta valmistetaan itse, myös erityisruokavaliot on huomioitu. Ystävällinen palvelu, mukava tunnelma ja miljöö. Viinivalikoima sekä alku- ja jälkiruokalista suppeahko, mutta riittävä. Ravintola luottaa pastatuotteensa kantavuuteen. Paras pastapaikka Suomessa, toivottavasti tämäkin konsepti laajentaa mahdollisimman pian. Ehdottomasti paras ruokapaikka Hangossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 22.06.2014
Rating: 0

Alkupalana tilasimme antipaston, jossa mm tapenadea muttei mitään leipää. Maalaisleipä erikseen tilattuna 2,5e ja erittäin pieni annos. Pastan kanssa pyysimme parmesania; laskussa extra parmesan 2e (pastaravintolassa!!).Pääruoka Alfredo hyvä, Arrabiatta välttävä. Palvelu oli ystävällistä. Tuskin kuitenkaan palaamme. Ravintolan idea kiva mutta pilattu pienillä hinnoitteluasioilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 12.06.2014
Rating: 1

Kasvissyöjälle vähän turhan pienet valikoimat, mutta annokset runsaita ja täyttäviä. Tunnelmasta plussaa, sisustus oli upea ja tarjoilijat ystävällisiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 06.01.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Satamakatu 15, 10900 Hanko - Route
+358445234522
http://www.hangonmakaronitehdas.fi

Options