Suljettu nyt

Classic Pizza Hanko

italialaista, pizzaa
Arvosana 3.8 / 5

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti myös uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen. Lupauksemme on alusta asti olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä.


Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Äärimmäisen iloiset tarjoilijatytöt ja mukava palvelu.
Pizzat oikein maukkaita, täytteitä riittävästi ja tasaisesti, ja täytteiden maut tunnistettavissa. Selkeästi laadukkailla aineksilla rakennettuja.
Jännä paikka sisustuksenkin puolesta, vanha lato mikälie, eikä mikään tavanomainen ruokalamiljöö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.08.2013
Arvosana: 0

Paikkaa oli paljon kehuttu, ja jonoa riitti ulos asti. Itse pizza oli kyllä minulle pettymys, kärähtänyttä reunaa ja keskellä pohja taas "liisterinen". Ei missään nimessä paras maistamani pizza, muttei toki huonoinkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 08.08.2013
Arvosana: 0

Ruccola-pizza aurinkoisella terassilla nautittuna ei pettänyt. Raaka-aineet olivat laadukkaita ja maut sopivat loistavasti yhteen. Seuralaisten Prosciuttot eivät yltäneet aivan yhtä suuriin suosionosoituksiin.

Kovin kiireistä näytti tarjoilijatytöillä olevan, olisivatko olleet sinä päivänä vajaalla miehistöllä. Palvelu kuitenkin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 08.08.2013
Arvosana: 0

Pitsat ovat kyllä laadukkaista raaka-aineista, mutta tällä kertaa syömäni Sukulan nimikkolätty oli kovin mauton, sekä poltettua reunaa oli vähintäänkin tarpeeksi.

Ravintola itsessään on oikein tunnelmallnen, joskin hieman outoa on se, että salin ainoan kunnollisen ikkunan edessä on kalusto jolla ei saa ruokailla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Mahtava ruccola pizza. ..paras jonka olen syönyt ...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 27.06.2013
Arvosana: 0

Best gluten-free pizza ever tasted. Raw materials are outstanding as oc. also the end product. The environment in the old warehose is great - as oc the sunny town of Hanko !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.11.2012
Arvosana: 0

Pizza oli pizzaksi erinomainen ja ruoaksikin jopa varsin mainio. Ruokalistalla oli melkoisen vinkeitä ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja, joten ainakin menusuunnittelussa riittää mielikuvitusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 14.08.2012
Arvosana: 0

Erittäin ystävällinen vastaanotto. Pizzalistaa on hidasta tulkita, koska se on vähintäänkin riittävän laaja.
Listalta löytyy kuitenkin pizzoja hyvin ennakkoluulottomilla täytteillä, joita on vaihteen vuoksi kiva maistella, ettei aina ole sitä frutti di mare -linjaa. Italialaiset varmaan saisivat sätkyn, mutta minusta pizzalla saa kyllä leikitellä. Hyvä kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 30.07.2012
Arvosana: 0

Sinänsä Classicissa on aina olleet erittäin hyvät pizzat, jopa loistavat. Tilanne muuttuu sitten kun on liian kiire, silloin asiat vaan eivät suju. Classic on ehdottomasti hyvä pizzanpaikka, mutta ajankohta kannattaa valita oikein.
Kuten Hangon ravintoloissa yleensäkin, alkukaudesta kannattaa käydä syömässä. Touko-kesäkuussa palvelu toimii ja ruoka on parhaimmillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.05.2012
Arvosana: 0

syön usein ulkona ympäri maailmaa ja hanko classic on mielestäni hyvä ja viihtyisä pizzeria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.08.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Satamakatu 17, 10900 Hanko - Reitti
044 033 7606
http://www.classicpizza.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita