Chalupa Food Machete
Customer experience
Reviews (15)
These reviews don't affect the average
JOS SINULLA ON ERIKOISRUOKAVALIO ÄLÄ TILAA TÄÄLTÄ! Minulla on keliakia ja tilasin maissitortilloita. Ravintolalla nämä olivat kuitenkin loppu joten he päättivät toimittaa vehnätortillat niiden sijasta, kuitenkaan ilmoittamatta minulle asiasta. Onneksi huomasin tämän ennen syömistä koska olisin tullut todella sairaaksi. Soitimme ravintolaan eivätkä edes pahoitelleet asiaa ja rahojen palauttamisessa kestää kuulemma yli 2 viikkoa. En itse enää tilaa ikinä täältä ja suosittelen että sinäkin etsit toisen paikan, sillä et voi olla varma mitä saat tilatessasi.
Erittäin tuhti jöötti, jonka saa kohtuu nopeasti nenän eteen.
Annos on maistuva ja täyttävä. (burrito käärittynä folion). Mesta taittuu enemmän pikaruokalapuolelle, kuin varsinaiseksi lounaspaikaksi. Voittaa pikaruokaketjut, kuten häse, mäkki tai subway.
Miinuspuoli oli myyjän erittäin kehno suomenkielen taito. Loppuviimein kumpikaan tuskin oli varma siitä, mitä tilattiin ja mitä saatiin, mutta jos ei ole nirso tai allerginen, niin kielimuuri ei haittaa.
Pork filling for Taco pretty bad.
Some kind of weird tasting mush. Stale taste to the detectable meat as well.
Not ANYWHERE's near the taste of Casa Chipotle.
Possutakoja kolmikollinen.
Vähän on päässet länään kuljetuksen aikana, ihme kyllä ruokailu onnistuu ihan sormineen ilman että kaikki täytös valuu pois.
Ihan syötäviä olivat, ei mausta moitetta, kooltaan välipalatasoa.
Miinusta toki siitä, että myös lähettiruokien juomat ovat mallia post-mix eikä esim tölkkejä..
Ei oikein vakuuttanut.
Ihan syötävää (kana-burrito), ei sinänsä mitään vikaa, mutta esim. häviää Chipotlen burritolle. Oliko kyse sitten raaka-aineista vai maustamisesta?
Asiakaspalvelu oli hitusen "poissaolevan" tuntuista.
Kävin porthaninkadun chalupassa eilen illalla, ja tiskin takana tyttö pyyhki valuvaa nenäänsä käsiinsä, jonka jälkeen pesemättä käsiään alkoi laittamaan kumihanskoja käteen ja kysyi että mitä sais olla. Ei kiitos, lähdimme kaverin kanssa toiseen ravintolaan.
Olen kerran aikaisemmin käynyt hietsun kauppahallin chalupassa, ja safka oli perushyvää, ei hirveästi mausteita. Tuhdit annokset. Jotain extratäytettä ehdotettiin kertomatta, että se maksaa enemmän, tyylillä "otatko kaikki mausteet" ja sitten hintaa olikin 3e lisää. Kauppahallissa palvelu oli ystävällistä ja ripeää.
Even though i live around the corner of Chalupa i just got the chance to go and try it now. I had Angus naked Burrito for lunch with just tap water. The system was familiar to me as i had similar food back in L.A. Choose your base then main and then topping is quit common in mexican restaurants in these days. Here i was surprised positively as i have never had so much ingredients to choose from. They were all being done in the kitchen as one guy was preparing them right in front of us. They all looked fresh and healthy. I managed by the help of waiter choose a pretty good combination. I also took guacamole which was pretty much the best i have had in Finland so far! I definitely recommend my friends and others to go there. It tasted fresh and the spices were different than other mexican restaurants where all the portions taste the same. I also like the Asian twists to it.
Helsingissä on parin viime vuoden aikana vihdoin avattu useampia "oikeita meksikolaisia" pienravintoloita, sekä yksityisin voimin, että ketjujen toimesta. Oikeasti nämä tietenkin tarjoilevat lähinnä CalMexiä, mutta tämäkin on parempi, kuin ei mitään.
Chalupa näytti tilana lupaavalta, ja innostuneena tilasin sielta juuri chalupat smoked beeffillä ja kokiksella. Raaka-aineet näyttivät tuoreilta, ja valinnanvaraa oli ihan hyvin: kolmia erilaisia papuja, erilaisia cole slaw salaatteja (?), yms muita rehuja. Viimeisestä laarista pakolliset avocadot, limet, korianterit jne.
Ongelma oli maussa, ja makujen kokonaisuudessa. Pavut oli valmistettu väärin, chalupa (kova maissipohja) oli sellaista "santa maria" tasoa, beeffi kuivaa, eikä muutkaan ainekset juuri maistuneet miltään. Lopputulos oli saman oloinen, kuin naapurin Mikko olisi tehnyt Alepan aineksista kotitacot.
Laatuun nähden hinta oli korkea, ja bonusmiinus vielä annokset koonneelle kaverille; hipsterikoulussa ei ilmeisesti opeteta palvelutyötä.
Helsingissä on nykyään monia hyviä CalMex paikkoja, mutta Chalupo ei kuulu niihin.
Community
Images
Fans (0)
These people have marked this restaurant as a favourite.