Unknown

Chilitos

Rating 2.7 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ihan hyvä ostaripaikka. Tulee käytyä silloin tällöin. Laadultaan ei ole priimaa ja makumaailma saisi olla vähän rohkeampi, mutta pikaruokana parempaa kuin viereinen hese tms.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 03.12.2015
Rating: 0

Nachot maistuivat saippuamaisilta, juustoraaste pinnalla kevyt juustoa, koska näkyi läpi. Yäk

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.02.2015
Rating: 0

Jännä, miten näin hyvistä ja makua täynnä olevista raaka-aineista saadaan aikaan annos missä ei ole mitään makua! Lounaalla käytiin - itse otin burriton possulla ja lounaskaveri burriton naudanlihalla. Luulisi että burritoon tulevat aineet tekisivät siitä maukkaan - mutta makua ei ollut. Kastikkeeksi valitsimme mediumin - olisi kannattanut varmaan ottaa tulinen koska medium ei tuonut mitään potkua.

Nachojen kanssa tarjottava salsa oli niin ikään vetinen mössö. Salsa on todella helppo tehä maistuvaksi lisukkeeksi mutta täällä siitäkin oli saatu kaikki tomaatin, chilin, valkosipulin ja punasipulin aromit karsittua täysin pois.

Lounas maksoi kympin - burrito, limu ja nachot. Kyllähän maha täyttyi mutta makuelämys oli miinuksella. Suosittelem paikan pitäjille retkeä Tortilla Houseen jossa tarjoillaan samaa konseptia täyden kympin annoksilla.

Plussaa kivasta sisustuksesta ollakseen ostarimesta!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2015
Rating: 0

Ruoka-annos oli todella mitättömän kokonen hintaan nähden! Maku ei ollut kovin kummoinen, mutta kun laittoi tarpeeksi tabascoa niin kyllähän tuon söi. En mene toistamiseen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.08.2014
Rating: 0

Uusi ruokalista hyvä. Itsetehdyt nachoja parhaita!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 30.06.2014
Rating: 0

Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Otimme nacho annokset kans ja liha. Kana oli hirveetä purkkaa liha ihan ok. Nachoissa oli eltaantuneen rasvan maku joka hallitsi koko ateriaa. Kastikkeet oli ok. Ainoa hyvä puoli oli, että henkilökunta-alennuksen jälkeen hinta oli vähän päälle 8e niin ei ketuttanut niin paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 22.04.2014
Rating: 0

Bästa snabbmatsstället i Helsingfors! Rekommenderar varmt Burritos Carnitas. Underbar pulled pork som passar utmärkt i en burrito! Stora portioner till ett konkurrenskraftigt pris. God mat billigt och snabbt. Håller överhuvutaget inte med den föregående kommentaren även om jag inte själv har valt att äta nachos där, "kuutioitua tomaattia"=äkta hemgjord salsa och inte köpt skit. Betyget sänks lite p.g.a. att guacamolen inte är fantastisk. Stadin paras pikaruokaravintola!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 16.02.2014
Rating: 0

Huonoin kokemus mistään ravintolasta ikinä: kylmiä maissilastuja joiden päällä kuutioitua tomaattia, hiukan juustoraastetta ja muutamapala karjalanpaistia - hinta 11,50!

Aivan vailla mitään järkeä. "Ravintolan" johto pitäisi tappaa hukuttamalla tuohon. Kaupasta nachopussi ja valmis salsa ja maku on moninkertaisesti parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 20.11.2013
Rating: 3

Location