Unknown

Coffee House Hakaniemi

coffee house
Rating 2.5 / 5

Coffee House is a youthful and versatile café-bar.Savoury and sweet delicacies are offered to accompany good coffee. In addition to the varied and high-quality coffee selection, you can find many tea varieties at Coffee House. All our cafés have full liquor licences. You can enjoy Coffee House's delicious offerings either in the casual and comfortable atmosphere of the café or as take-away.


Reviews (3)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söin jonkun kanaleivän ja vettä. Leipä oli pieni mutta maku ja ainekset ihan ok, Vesi oli ällöttävää, huoneenlämpöistä. Palvelussa ei moitittavaa muttei myöskään kehuttavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 23.08.2009
Rating: 0

Foccacia ja smoothie. Ympäristö sisustukseltaan mukava ja kutsuu rentoutumaan, mutta roskien, leivänmurujen ja likaisten astioiden keskellä se ei ole helppoa. Söin kiireessä foccacian, jossa oli liikaa "pullaa" ja liian vähän täytettä, maku kuitenkin ok. Kumppaniksi kelpasi smoothie, jota pyydettäessä nuori kassa huikkasi "sä voit ottaa sen itse"(seisoi metrin päässä kylmähyllyltä...). Valitsin pöydän, joka oli täynnä roskaa ja astioita kuten muutkin ehdokkaat, kassa tuli hymyillen pyyhkimään sen: "mä pyyhin sulle tän". En osannut vastata muuta kuin "kiitos", mutta mielessä kävi että olisiko pitänyt mitali myöntää tuosta uroteosta...paikka kelpaa pikaiseen kahvilavisiittiin mutta en jäisi tänne ainakaan lukemaan tai seurustelemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.07.2009
Rating: 0

Location

Siltasaarenkatu 8-10, 00530 Helsinki - Route
010 766 4540
http://www.coffeehouse.fi