Kitchen is open

City Kebab

Rating - / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

safka sairaan hyvää. asiakkaat välillä helvetin rasittavia. jaksavat valittaa mm. lautasten heittelyn äänestä jne. itsetehty (huom, vegaaninen) feta miellyttää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 09.12.2014
Rating: -3

Olin ennen paikan suurkuluttaja. Kävin useamman kerran viikossa. Varsinkin ennen viimevuotista omistajanmuutosta, jolloin hinta oli 5 euroa kaikki normi ateriat. Aterioiden koot ovat aina olleet isot. Viime vuonna aterioiden koko pieneni hieman, mutta ei huomattavasti. Hinta nousi samalla vitosesta kuuteen euroon. Myös laatu alkoi olemaan epätasaista. Myöskään palvelu ei ollut enää yhtä ystävällistä.

Josta päästäänkin tämän vuoden alkupuoleen kun omistaja taas vaihtui. Taso laski kuin lehmän häntä. Aterioiden koot muuttuivat huomattavasti pienemmiksi, ja olen huomannut viimeiset muutamat kerrat ruoassa oudon sivumaun. Eli vanhaa tavaraa ilmeisesti. Myös pizzan paistoaika on pidentynyt jostain kumman syystä. Ennen pizza oli valmis 5 minuutissa, nyt joutuu odottelemaan yli 10. Useamman kerran pizza on ollut ylipaistettu, jopa palanut.
Palvelu on epäystävällistä ja töykeää. Viimeksi kun sanoin kiitos lähtiessä, äijä vain murahti takaisin naama vääränä. Huomasin, että oli epäystävllinen myös muille asiakkaille. Esim. paiskoi lautaset pöytään kovaan ääneen. Lisäksi valkosipuli pizzasta unohtui taas kerran. Näin on käynyt joka kerta uuden omistajan jälkeen. Ilmeisesti valkosipuli on sitten säästökohde.

Ennen ihan paras, nykyään huhhuh. Suosittelen menemään Ateneuminkujalla sijaitsevaan Day To Day:hin, jossa kaksi vuotta sitten paikkaa pitänyt nykyään pitää ravintolaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 07.01.2014
Rating: 1

Lounastarjouksen kebab lohkoperunoilla, muistaakseni 6 eur.

Aivan hervoton annos, lähes 1,5x kebabpaikkojen vakiosta. Kastike aika valjua, perunoissa runsaanpuoleiesti grillimaustetta. Muuten hyvää perustasoa, paistoasteet oikein.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 21.10.2013
Rating: 2

Pizzat ja kebabit kuudella eurolla, tuttu juttu näillä nurkilla. En ole itse mikään pizzojen suurkuluttaja, mutta tämän paikan pizzat veivät mukanaan. "Rooma" irtosi mukaan kolmena peräkkäisenä päivänä, pizza on todella iso ja maistuu hyvälle joskaan ei mitenkään suurelle kulinaristiselle nautinnolle. Kebab ranskalaisilla tuli myös kokeiltua: ei aivan yhtä hyvä mutta rapeat ranskalaiset ja runsaasti lihaa -> en valita. Capris on löytänyt näillä kulmilla voittajansa.

Palvelu suhteellisen nopeaa, ja paikat varsin siistit ottaen huomioon alueen. Toisella kerralla tosin ensin tuotiin väärä pizza pöytään mutta virhe huomattiin ja korjattiin ennen kuin ehdin viedä sen mukanani. Tähän mennessä lähellä asuvana olen aina ottanut ruoan mukaan.

Sopii krapularuoaksi mainiosti tai illan päättäjäisiksi, mutta menee hyvin alas myös ilman. Korkeita arvosanoja selittää osaltaan alueen tarjonta: muissa Vaasankadun pizzapaikoissa olen tainnut viiden vuoden aikana käydä yhteensä kolme kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 04.07.2013 View previous reviews (2)
Rating: 2

Salamoivat rullaskebat dagen efteriin, kun koolla on väliä. Rullaskebat tehdään vasta paistettuun pizzapohjaan, reilut täytteet skebbe- ja falafel-versioissa, ja se koko, sitähän löytyy. Takuutunkkainen sisustus, obskuurit tv-ohjelmat sekä live-saippua paikan päällä rullaa odotellessa takaavat aidon fiiliksen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 05.05.2013
Rating: 0

Viisi euroa.
Pizzaa ja kebua. Lähes aina tuntuu edessä seisovan alennusständi. Femman kappale. Putiikin nimi on vaihtunut muutamaan kertaan viimeisten kuukausien aikana. Uudet alennukset, samat sisustukset.

Valoisa tila. Kaljaa Koffin tölkissä. Hahaa. Kaakeloidut seinät eivät sen kummemmin houkuta, mutta kokonaisuudessa on jotain pienimuotoista ja selittämättömän viihtyisää. Pääasiassa varmasti johtuen työvoiman ystävällisyydestä. Nämä kaverit ovat mukavia. Moikkailua riittää.

Pizzat messiin. Kokoa ja täytteitä on femman lätyiksi yllätyksellisesti. Ihan maukasta peruskamaa, pohjassa on mukava koostumus. Normilistahinnoilla hinta on ihan kohdallaan. Femman hinnalla ollaan toki erinomaisessa diilissä. Sijoitetaan siis keskelle. Edellinen testaus tapahtui Day to Day -aikana, nyttemmin olemme nimellä City Kebab. Samat tyypit tiskin takana, jos en ihan väärin muista. Kebab ranskiksilla. Kuusi rahaa, tutustumistarjous. Hyvät lihat. Peruspakasteranut tietty. Kastike merkityksetön. Meininki kuten ennenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 18.12.2012
Rating: 1

hyvä ja ystävallinen palvelu

     
     
     
Experience: Lunch Added: 13.10.2012
Rating: -3

Suosittelen rullakebabia! aivan loistavan kokoinen ja maksaa vaan 5 euroa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 10.06.2012
Rating: -2

Hyvä ja hinnat todellakin kohdillaan

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 05.06.2012
Rating: 0

Perinteinen reissukebab. Iskenderin leipä hieman kuiva ja kastikketta vähän niukasti. Ystävällinen ja hyvä palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 01.06.2012
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vaasankatu 19, 00500 Helsinki - Route
040 074 8476

Options