Kitchen is open

Fazer Café 8th Floor, Stockmann 8. krs

cafe
Rating 3.3 / 5

Reviews (24)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ihan perus Fazer-kahvila. Hurjan yllätyksen lisäsi reunasta rikki ollut juomalasi. Siihen olisi saanut rikottua huulensa, mutta onneksi kaverini huomasi terävän reunan. Kiireinen kassa otti lasin vastaan huikkaamalla, että laitetaan syrjään. Toivon vain ettei lasi oikeasti joudu uuteen kiertoon. Ihmettelen myös miksi kirjalliseen palautteeseen ei olla vastattu ollenkaan. Asiakkaita varmasti riittää ilman yhtä valittajaakin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.09.2016
Rating: 0

Erittäin tunnelmallinen kahvila. Sopiva rauhalliseen jutusteluun ystävän kanssa. Tuotteet ovat olleet tasalaatuisia ja hyviä -- ehkä hieman enemmän saisi olla vaihtelua. Kahdessa isossa tuoteryhmässä, leivissä ja kakuissa, on kyllä enemmän valinnan varaa kuin monessa muussa kahvilassa, mutta ne vaihtuvat harvoin. Palvelu on aina ollut huomioivaa, ystävällistä ja joustavaa. Hinnat tosin hipovat pilviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 15.09.2014
Rating: 0

Houkuttelevan näköinen pala marjakuorrutettua kakkua kahvin kanssa sunnuntai-iltapäivään.
Kahvi hyvää, mutta kakku ei parhaasta päästä. Ei tuntunut ollenkaan viileältä, joten mitenhän mahtaa olla vitriinin lämpöitlan kanssa? Myös maussa tuntui jo ettei ollut ihan parhaimmillaan.
Miljöönä kahvila ei kovinkaan viihtyistä ja hinta on kalliinpuoleinen, kuten Suomen kahviloissa usein on.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.06.2014
Rating: 0

Hirveä härdelli, hirveät hinnat. Jokseenkin sekava kahvila Stokkan yläkerrassa, ruoka ja juomat ripoteltu monelle eri tiskille. Tarjottimet, lautaset ja lusikat likaisia. Jostain kumman syystä kuitenkin taitaa olla suosittu, koska istumapaikkaa ei löytynyt mistään. Lopulta menimme naapurissa olevan samppanjabaarin(?) baaritiskille syömään. Ihan järkyttävän ylihintainen paikka, mutta ei jaksanut takaisinkaan kääntyä, kun oli ylös asti tullut.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.03.2014
Rating: 0

Pikaiseksi välipalaksi valitsin BBQ -possuleivän.

Odotukset olivat korkealla, sillä freesin näköiset raaka-aineet ja korkeahko hinta lupailivat vähintäänkin erinomaista makuelämystä.

Leipien valmistus kesti yllättävän kauan, mutta hyväähän kannattaa kuulemma odottaa..

Mutta, leivän possuosio oli epämääräinen mössö joka koostumukseltaan toi lähinnä mieleen vorshmackin. Myös maku oli yltiöpäisen suolainen, lisäksi leipä hieman ylipaahdettu.

Seuralaisen caesarleipä (kana&pekoni) sen sijaan oli huomattavasti tasapainoisempi eikä innoittanut negatiivisiin kommentteihin.

Maanantaina alkuillasta ravintolassa vain kourallinen asiakkaita (muunmuassa teeveestä tuttu sisustusarkkitehti), mutta siitä huolimatta pöydillä lojui tarjottimia ja astioita sekä lattialla servettejä.

Harvemmin tulee kyseiseen tavarataloon eksyttyä ylipäänsä, mutta jos tähän kyseiseen ruokalaan vielä eksyn, kierrän ylihintaisen possuleivän kaukaa ja valitsen esimerkiksi pastan.     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 14.05.2013
Rating: -1

Kohtaamani henkilökunta on ystävällinen, huomaavainen, ammattimainen. Huomaa, että henkilökunta on koulutettu työhönsä. Ainakin tilatut kahvit ovat laadukkaita. Sisustus on kiitettävän korkeatasoinen. Ruoka on kuitenkin törkeän ylihinnoiteltua, joten ei ole valitettavasti tullut syödyksi mitään. Esim. yksi pienehkö pala suklaakakkua 6,40 €.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.11.2012
Rating: 0

Kallein salaatti, mitä olen syönyt.

Valitettavasti myös huonoin.

Raaka-ainevalikoima vaikutti hyvältä, mutta mozzarella oli pyyhekumia, paahtopaisti kuivaa ja sitkeätä, kana mautonta ja salaatti nuutunutta (n.klo 18). Vaikka lisäksemme oli vain yksi asiakas suuressa avotilassa, pöydillä lojui tarjoittimia ja pöydät olivat selvästi törkyiset.

Salaatti jäi irvistelyn jälkeen puoliväliin.

Seuralainen ei viittinyt ostaa mitään, sillä hinnat ovat kuin lentokentältä. Hän tosin oli samaa mieltä salaatin luokattomuudesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 21.11.2012
Rating: 1

Suuri laskiaispullahuijaus. Pitkään kermahillopullaa himoinneena vihdoin antauduin, mutta niiiin väärässä paikassa!

Kaverilla lastenvaunut mukana, joten siitä syystä paikkana tämä tavaratalon yläkerta.

Hymy hyytyi eka kerran siinä kohtaa, kun kuulin kahvikupin hinnan, 3,5e. Noh, ainakin sitä saisi santsata. Sitten se pulla.. sellainen tehtaan liukuhihnalta joskus muinoin valmistunut teollinen pullantapainen, jossa kestohilloa ja -kermaa välissä siistissä koneen tekemissä kiekuroissa. Eih. Mikä pettymys! Söihän sen, kun maksanut oli. Kahvi oli ookoo, mutten juonut edes sitä yhtä kupillista kokonaan.

Huomionarvoiset vinkit - itse kantapään kautta opitut: Kyllä Stockaltakin saa hyvää ja kohtuuhintaista laskiaispullaa, kunhan menee alakerroksen kahvilaan. Siellä oli itsetehdyn ja aidon näköisiä herkkupalleroita noin kahden euron hintaan. Veikkaisin, että kahvi olisi suunnilleen saman verran. Mistähän syystä minä maksoin tuplat? Hissilisääkö?

ps. yläkerrassa on myös pienempi ja intiimimpi teehuone-kahvila Velvet, jossa kupit ja tarjottimetkin ovat kauniimmat kuin siinä karmivan hintaisessa avotilassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 26.02.2012
Rating: 0

Harmikseni 3,50 eiroa maksava kahvi ol juomakelvotonta. Seisonutta ja kitkerää. Jäi kahvi juomatta enkä aijo toiste palata!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.12.2011
Rating: -1

Fazerilla kahvitellessani tiedän aina mitä saan. Leivokset ja kakut ovat herkullisia, mutta melkoisesti ylihinnoiteltuja. Yhden ainoan kerran olen pettynyt täällä: valitsin palasen britakakkua, joka oli jääkylmä ja sisältä vielä kohmeinen - ilmeisesti siis pakaste.
Valikoima on monipuolinen niin suolaisessa kuin makeassakin, mutta mihin on kadonnut suosikkini, feta-oliivi-quiché?

F8 on toiminut avaamisestaan asti vakiokahvittelupaikkanani shoppailun lomassa. Kävisin toki muutenkin ja useammin, jos hinnat eivät olisi niin korkeat.

Pöydät ovat useimmiten siistit. Päivisin ainoa häiritsevä tekijä on kotiäidit lastensa kanssa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 12.08.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki - Route
0207296803
http://www.fazer.fi/8thfloor

Options