Closed

Ravintola Factory Kamppi

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (6)

Varma valinta Kampissa, ruuassa hyvä hinta-laatu -suhde. Pöytien asettelu vähän hassua, olen pari kertaa lyönyt pääni lamppuun, mutta maukkaat jälkkäriletut auttoivat siinäkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 07.09.2017
Rating: 1

Moderni miellyttävä avaruutta hehkuva tila. Joka tarjoaa erinomaista ruokaa. Suosittelen käymään. Tarjoilu oli osaavaa ja miellyttävää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.04.2016
Rating: 0

Kovan hehkutuksen jälkeen Kampin Factoryn lounasbuffet oli suuri pettymys. Huoltsikkaruokaa, mutta ihan näteissä puitteissa. Testasin lounasbuffetista viittä eri lämmintä ruokaa maistelumielessä ja näistä vain yhtä olisin syönyt mielellään lisää. Lohipalat olivat rutikuivaksi kypsytettyjä, kookoskasviksiksista oli kookos unohtunut, risottotäytteiset kesäkurpitsat olivat koppuraista riisiä vetisen kurpitsan päällä ja spaghetti carbonaran jauheliha oli hautunut niin kauan että se liukeni suuhun. Nakit olivat, no, nakkeja ja niitä oli ihan kiva syödä. Salaattipöytä oli perus-hyvä noin seitsämällä eri vaihtoehdolla ja vissyhanasta Factory saa plussaa.

Näiden viiden eri annoksen perusteella annan Factorylle toisen mahdollisuuden ehkä kuukauden päästä. Lähistöllä, Albertinkadulla, on kolme vastaavaa suomalaista lounasruokaa tarjoavaa buffetia joten ikävä Factoryä ei tule.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.02.2016
Rating: 1

! !

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.02.2016
Rating: -5

Runsas, tuore ja maukas salaattibuffet, keitto, useita lämminruokavaihtoehtoja, sis. kasvisruoan. Tuoretta leipää, kotikaljaa, mehua, kivennäisvettä. Jälkiruoka ja kahvi. Hyvä palvelu. Ainakaan näin alkuun ei voi kuin kehua, toivottavasti sama meininki jatkuu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.01.2016
Rating: 0

Erittäin hyvä ruoka, ystävällinen palvelu ja miellyttävä tunnelma.
Tila oli moderni ja taustalla soi rauhallinen musiikki. Asiakaspalvelu oli rentoa mutta asiantuntevaa. Ruokatilaus saapui nopeasti ja yllätti erittäin positiivisesti hinta-laatu-suhteeltaan. Ei mitään moitittavaa, plussaa viinilistasta sekä hauskoista martinilaseista!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.01.2016
Rating: 0

Location

Runeberginkatu 3, 00100 Helsinki - Route
0102053211
http://www.factorykamppi.com