Kitchen is open

Full House

chinese
Rating 1.9 / 5

Reviews (42)

Harvoin jaksaa nähdä vaivaa huonosta ravintolasta julkisesti valittamiseen, mutta kokemukseni Full Housessa oli niin järkyttävä, että varoituksen sana muille lienee paikallaan.

Tilaamani tofu-annos sisälsi mauttomia, veteliä kasviksia ja muutaman maustamattoman ja paistamattoman tofupalan.

Palvelu on välinpitämätöntä ja paikka epäsiisti - kuin kirsikkana kakun päälle vessassa odotti vetämätön yllätys.

Kiertäkää kaukaa - tämä paikka on todella lounasravintoloiden pahinta pohjasakkaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 16.06.2016
Rating: 2
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tofu erinomaista, mutta kasvikset pakastekasviksia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 01.02.2015
Rating: 0

Tänne Grouponin diilillä syömään 3 ruokalajin menu 2:lle hengelle. Pöytävaraus tehtiin pari päivää ennen sunnuntaille klo 12. Oltiin ensimmäiset asiakkaat, mutta pian paikka alkoi täyttyä rollaattoreista ja kävelykepeistä: näyttäisi olevan töölöläisten suloisten vanhusten sunnuntain kantapaikka? :)

Grouponin diilillä alkuruokavaihtoehtoja oli 4, joista ei kyllä jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Currykolmiot maistuivat vain taikinalle, ja kana-maissikeitto sitä klimmistä haaleaa, you know. Pääruokavaihtoehtoja oli varmaan 7, joista joku hankalanniminen hapanimeläkana vihanneksilla oli tosi hyvää. Maukas, riittävän kokoinen annos, kaikki ok. Jälkkäriksi friteerattua ananasta ja jäätelöä.

Palvelu ystävällistä, sijainti tosiaan Mehiläistä vastapäätä. Ilmeisen edullista peruskiinalaista ja päivän lehdet luettavaksi = leppoinen sunnuntai!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.10.2014
Rating: 0

Annos nro 10 (neljä ruokalajia) oli aivan mauton, pöytämausteita päälle ja nälkä lähti. Kaveri otti tarjouksessa olleen Pekingin kana-annoksen, joka oli varsin runsas ja maukas. Sunnuntaina annosten valmistus kesti pitkään, vaikka asiakkaita oli vain muutama. Palvelu erittäin ystävällistä. Odotukset tosin olivat paljon korkeammalla näitä arvosteluja luettuani, joten jonkinasteinen pettymys tuli koettua. Ei ihan pakko päästä uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.09.2014
Rating: 0

Aivan sopuisa paikka. Ei yllätyksiä puoleen tai toiseen, Lounasaikaan täynnä neonpaitaisia miehiä, joka kertonee paikan buffetin hinta/laatusuhteesta jotain positiivista.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 15.08.2014
Rating: 0

Sellainen vanhanaikainen peruskiinalainen. Ruoka perushyvää, vihannekset sopivasti al dente. Palvelu ystävällistä. Sisustus kaipaisi kohennusta. Takeaway-asiakkaita kävi tasaisesti ruokailumme aikana, eli kanta-asiakkaita riittänee muitakin kuin vain Töölön janoisia, jotka hyvin mahtuivat kantapöytiinsä jorisemaan. Tykkäsin perusmeiningistä ja perushyvästä ruoasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.05.2014
Rating: 0

Söin härkää ja ystäväni kanaa. Annokseni oli hyvää. Lähistöllä oli tavallista kovaäänisempää porukkaa syömässä ja juomassa, noin klo 21 aikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.11.2013
Rating: 0

Paikka nukkavieru, mutta palvelu ja ruoka hyvää. Kana oli hyvää, riisi hiukan kuivahtanutta. Palvelu ystävällistä. Etuosassa kaljaveikot tarinoivat, mutta ei haitannut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.08.2013
Rating: 0

Ystävällinen henkilökunta, ruoka maukasta peruskiinalaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 25.05.2013
Rating: -1

Kalja-Kiina.
Full House on jäänyt testaamatta monista ajatuksista huolimatta. Töölö-reissu sattui sopivasti kohdalle, tämän mestan hinnat tuntien, pyhäkään ei haittaa. Päivän erikoistarjoukset lukevat ulkona ja tiskillä, listalla niitä ei erikseen ole merkittynä. Noh, niitähän ei kai koskaan kannattaisikaan tilata. On silti reilua meininkiä tarjota pyhänä kahdeksalla eurolla annos ruokaa, näillä asuinalueilla.

Meidät unohdetaan välittömästi. Viereisistä pöydistä tilaukset noudetaan nopeammin. Noh, kontakti otetaan, palvelu alkaa rullata. Itse annoksen saapuminen ei kestä enää turhan kauaa, kuten harvoin kiinalaisissa. Palveleva herrapari on hymyilevää, oikein sympaattisia hahmoja. Siltikin lähes puoli tuntia lista nokan edessä on liikaa.

Minulle satay-kanaa, vastapäiselle possua mustapippurissa. Hinnat kympin luokkaa. Lämmittimet tuodaan ennen ruokaa. Riisikippo on pienikokoinen, hyvä niin. Lisäähän saisi aina. Itse annoksissa hyvä koko. Satay on kohtuutasoa, kana laadukasta. Bambuversoja on niin pirusti. Possussa voisi olla enemmän pippurifiilistä, mutta menee se noinkin. Pöytächili on stydi, jotain siitäkin ehkä uupuu. Suomalaiseen makuun valmistettua, toki.

Vesi maksaa, toisaalta muut juomat ovat edukkaita. Se aiheuttaa sen, että ilman ruokaakin istutaan pöydissä. Melko kylmää Lapparia pullosta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 10.05.2013
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Runeberginkatu 34, 00260 Helsinki - Route
(09) 442 082