Unknown

Hanko sushi Itis

Rating 2.1 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (9)

Hanko Sushin tuotteet ovat ihan ok, sijainti erinomainen, palvelu YLEENSÄ mutkatonta ja hyvää. Mutta 23.2.18 n. klo 16 tilauksen vastaanottajanainen oli kaiken arvostelun alapuolella käyttäytymällä väsyneen "ei-kiinnosta" asenteella. Tämän vuoksi, sijainnista huolimatta, tämä oli viimeinen kerta. Joko haen tästä lähtien "party platterini" muualta tai olen ilman. Kiitos.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.02.2018
Rating: 0

Ylihinnoiteltua, ja makit säälittävän pieniä. Ruokalistan hinnat eivät pitäneet paikkansa, vaan kassalla ruoka maksoi listaa enemmän.

Wakamesalaatissa oli pääasiassa kaikkea muuta kuin wakamea, mikä oli minulle pettymys. Sushien tulo kesti pitkään, ja kun ne viimein tuotiin pöytään, olin yllättynyt makien säälittävän pienestä koosta. Suurennuslasilla pystyin ne silti havaitsemaan.

Palvelu ontui. Kysyin annosta tuotaessa, onko heillä hammastikkuja. "Joo, tuolta kassalta saa", minulle vastattiin. Tarjoilija ei siis viitsinyt itse tuoda minulle niitä, vaan hän odotti, että asiakas kävelee ravintolan toiselle puolelle ja noutaa ne pöytään.

Tiesin edellisen kokemuksen perusteella, että Hanko Sushi ei tule olemaan mikään huippukokemus, mutta poikkesin sinne, koska Itiksen vietnamilainen ravintola oli lopettanut, ja jotain ruokaa piti saada.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.11.2017 View previous reviews (3)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ok sushi mutta ylihinnoiteltua. Miljöö ei ole kaunis..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 09.01.2016
Rating: 0

Take away sushit toimivat hyvin ja etenkin tilaamamme spicy shake sushi oli erinomaista. Valmis lajitelma oli tavallisempaa "perussettiä".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 31.07.2015
Rating: 0

Perus-ok-sushia, mutta ylihintaista. Ympäristö on mitä nyt kauppakeskuksessa on; käytävällä syöminen alkaa kylmällä ilmalla paleltaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.01.2015
Rating: 0

Pienet ja kalliit sushit. Joutui odottamaan kauan. Inari nigiri on jo pyhäinhävästys kun soijapussin sisällä on pieni kikkare riisiä. Ruoka ok, mutta kiskurihinta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 19.09.2014
Rating: 0

Olen useasti käynyt syömässä täällä ja hakenut sushia mukaan. Hinta-laatusuhteeltaan hyvää, perus "pikasushia".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.09.2014
Rating: 0

Olen pari kertaa ostanut täältä lajitelmat mukaan kotiin. Itse sushi on niin maukasta ja palvelukin ystävällistä, ettei pieni ruuhka-aikaan odottelu haittaa lainkaan. Hanko Sushi kärsii mielestäni melkoisesta laadun vaihtelusta ainakin palvelun suhteen. Siinä missä Itikseen palaa mielellään uudelleen, on Jumbossa palvelu vähän mitä sattuu.. Ainoa mainittava miinus on soijakastike joka ei omaan suuhuni oikein maistu.. Onneksi kotona voi turvautua omaan lempparisoijaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 20.07.2014
Rating: 0

Saimme tyttäreni kanssa yllättävän hyvää sushia lounasaikaan Itäkeskuksen 2. kerroksessa sijaitsevassa Hanko sushin ravintolassa. Sushi oli raikasta ja maukasta riisiä myöten - ja myös kaunista ja kauniisti lautaselle asettua :) Lounaaseen kuului myös vesi, misokeitto ja tee. Kaikki tarjoiltiin pöytiin. Pieni sushi maksoi 9,50e ja medium 12,50e. Lounassushilista vaihtelee päivittäin.

Tänne menemme varmasti toistekin, vaikka sinänsä ravintolan sijainti ostoskeskuksen keskellä ei aivan houkuttelekaan (hälyisyys, jatkuva ihmisvirta).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.07.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Itäkatu 1-7 ylätasanne, 00930 Helsinki - Route
+358 40 176 95 9

Options