Closed

Hanko sushi Itis

Rating 2.5 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (8)

Ylihinnoiteltua sushia levottomassa miljöössä. Sushit vaikuttivat tuoreilta mutta makit olivat huolimattomasti tehtyjä ja epämääräisen muotoisia, eivät pyöreitä. Nigirit oli leikattu huonosti.

Hanko Sushin ketjusisustus on aika kaunis teko-orkideoineen mutta muuten paikka on epäviihtyisä. Taustalla kuuluu hälyisiä kauppakeskuksen kuulutuksia ja ravintolan teräväreunaisilla selkänojattomilla jakkaroilla on epämukavaa istua.

Palvelu oli kassalla tylyhköä mutta annosta tuotaessa hymyileväistä ja läsnäolevaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 16.07.2017
Rating: 0

Ok sushi mutta ylihinnoiteltua. Miljöö ei ole kaunis..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 09.01.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Take away sushit toimivat hyvin ja etenkin tilaamamme spicy shake sushi oli erinomaista. Valmis lajitelma oli tavallisempaa "perussettiä".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 31.07.2015
Rating: 0

Perus-ok-sushia, mutta ylihintaista. Ympäristö on mitä nyt kauppakeskuksessa on; käytävällä syöminen alkaa kylmällä ilmalla paleltaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.01.2015
Rating: 0

Pienet ja kalliit sushit. Joutui odottamaan kauan. Inari nigiri on jo pyhäinhävästys kun soijapussin sisällä on pieni kikkare riisiä. Ruoka ok, mutta kiskurihinta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 19.09.2014
Rating: 0

Olen useasti käynyt syömässä täällä ja hakenut sushia mukaan. Hinta-laatusuhteeltaan hyvää, perus "pikasushia".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.09.2014
Rating: 0

Olen pari kertaa ostanut täältä lajitelmat mukaan kotiin. Itse sushi on niin maukasta ja palvelukin ystävällistä, ettei pieni ruuhka-aikaan odottelu haittaa lainkaan. Hanko Sushi kärsii mielestäni melkoisesta laadun vaihtelusta ainakin palvelun suhteen. Siinä missä Itikseen palaa mielellään uudelleen, on Jumbossa palvelu vähän mitä sattuu.. Ainoa mainittava miinus on soijakastike joka ei omaan suuhuni oikein maistu.. Onneksi kotona voi turvautua omaan lempparisoijaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 20.07.2014
Rating: 0

Saimme tyttäreni kanssa yllättävän hyvää sushia lounasaikaan Itäkeskuksen 2. kerroksessa sijaitsevassa Hanko sushin ravintolassa. Sushi oli raikasta ja maukasta riisiä myöten - ja myös kaunista ja kauniisti lautaselle asettua :) Lounaaseen kuului myös vesi, misokeitto ja tee. Kaikki tarjoiltiin pöytiin. Pieni sushi maksoi 9,50e ja medium 12,50e. Lounassushilista vaihtelee päivittäin.

Tänne menemme varmasti toistekin, vaikka sinänsä ravintolan sijainti ostoskeskuksen keskellä ei aivan houkuttelekaan (hälyisyys, jatkuva ihmisvirta).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.07.2014
Rating: 0

Location

Itäkatu 1-7 ylätasanne, 00930 Helsinki - Route
+358 40 176 95 9