Unknown

Ravintola Saari

finnish
Rating 3.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (34)

Tilattiin klassikko menu. Alkuruoka oli melko mauton, pääruoka ja jälkiruoka taasen ihan mainioita. Henkilökunta vaikutti olevan melko pihalla työstään. Tavaraa tuotiin pöytään vähän miten sattui ja koska sattui, siitä miinus. Sijainti kuitenkin mainio.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.06.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hei,
Minulla oli pöytävaraus 4,lle 25.7.15 kl.20.Toiveenani oli pöytä mahdollisen lähellä ikkunaa.Toin ulkolaiset vieraani teille kuulemani hyvä arvostelun vuoksi.saavuimme ravintolaan hieman ennen kl,20.Kun saavuimme,saimme kuulla että pöytämme ei ollut vielä valmis ja meille ehdotettiin ottamaan aperitiivit odotuksen ajaksi, vaan kukaan ei koskaan tullut ottamaan tilausta.Pöytö oli valmis 20.20.Pöytä oli n.2-3m. portaista, pieni lisäpöytä ja paikka
oli vetoinen.Tilasimme ruokia,ei ollut kuhaa,ei härkää.Vaihtoehtoja ei ollut kun lohta ja punajuurispelttiä. Pettymys oli suuri,ruokia odotimme 50minuttia, saimme leipää pyydettäessä ja odotuksen kestäessä pyysimme lisää leipää, koska nälkä oli kova.
Tarjoilijat yrittivät paikata mielipahaa tarjoamalla jälkiruuat talon piikkiin sekä kuohuviinit.Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja pahoittelivat tilanetta.
Jotta vastaisuudessa toisin teille vieraita syömään, toivoisin teidän panostavan paremmin vaihtoehtoihin.
Mielestäni pitäisi aina olla "varalla" enemmän
kuin vähemmän.
Terveisin
Virpi Uzzano

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2015
Rating: 0

Ruoka oli erittäin maukasta ja yllätti odotuksemme täysin. Upea terassi! Tarjoilijamme Heidi oli erittäin mukava ja asiantunteva. Ruoka- ja juomasuositukset osuivat nappiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.06.2015
Rating: 0

Ruoka on laadultaan tosi hyvää, mutta annokset ovat pieniä. Ulkomaalainen työkaveri sanoi, että hänen täytyy varmaan käydä jossain muualla täyttämässä vatsa, koska jäi näkäiseksi. Tyypillinen fine dining paikka siis. Käytiin arki-iltana työporukan kanssa päivällisellä. Palvelu oli laadultaan muuten hyvää, mutta TODELLA hidasta. Meillä meni about 4 tuntia koko toimitukseen!!!
Palkatkaa lisää henkilökuntaa, koska en varmaan viitsi tulla uudestaan odottelemaan tuntikausia. Jos on 200 henkeä illassa niin eikö voi palkata myös lisää henkilökuntaa, vai olenko täysin väärässä ? Vähän ristiriitainen kokemus siis. Paljon hyvää, mutta paljon parannettavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2014
Rating: 0

Ruoka hyvää, mutta aivan ylihintaista laatuun verrattuna.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 44€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Brunssi oli varmaan Helsingin runsaimpia. Lajeja oli monta ja jälkiruokapöytää en siksi jaksanut juurikaan koskea. Siitä hyvä, että lähellä Kaivaria, mutta irrallaan melusta. Merinäkymästä ehdoton plussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 07.08.2014
Rating: 0

Ihan semi ok ruoka ja paikka. Tosin menun jälkeen tarjoilija unohti 24 hengen seurueen ja hänet piti erikseen hakea paikalle kun halusimme kahvi-avecit. Tarjoilun taso ei ollut hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.06.2014
Rating: 0

Oikein mainio ravintola kauniilla paikalla, mitä nyt illalla tuppaa aurinko paistamaan silmiin isoista ikkunoista. Ruoka oli perinteistä suomalaista ja todella hyvää. Annoksetkin ihan järkevän kokoisia, ei jää nälkä.

Veneestä tuleva lisämaksu tuntuu kyllä vähän turhalta. Henkilökunta rikkoi yhden (onneksi tyhjän) lasin niin, että sirpaleita lensi vaimoni päälle (ja päähän). Saatiin kyllä uusi pöytä ja uudet viinit, mutta olisi tuo voinut laskussakin näkyä...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 01.09.2013
Rating: 0

Mitä kaunein suomalainen merimaisema laskevan auringon kruunaamana, ihania ystäviä ympärillä, herkullinen menu kera juomien ja mitä ystävällisin palvelu. Voiko illanistujaisilta enempää toivoa. Kiitos koko seurueemme puolesta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.09.2013
Rating: 0

Vähän häiritsevä tekopirteä tarjoilija, joka yritti pääasiassa tyrkyttää talon kalleimpia alkoholeja pullokaupalla kahden hengen seurueellemme. Tuli syyllinen olo kun joi vain lasin samppanjaa ja 16 cl valkkaria.

Paikka on hieno ja ruoka ihan OK, mutta ei hintansa väärti. Jälkiruoka oli epäonnistunut. Valkosuklaa "vaahto" oli liivatekiekko, jossa oli vielä liivatteen rämmäleitä joukossa. Tämän poistivat toki mukisematta laskusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 18.08.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Sirpalesaari, 00150 Helsinki - Route
09 7425 5566
http://www.ravintolasaari.fi

Options