Kitchen is open

Kivitorppa

european food
Rating 1.8 / 5

Kivitorppa, in Munkkivuori Shopping Centre, is a relaxing and easygoing restaurant that offers tasty grub and a jolly bar atmosphere for sociable evenings.
Our a la carte menu consists of traditional Finnish restaurant food, in other words, familiar and tasty dishes and generous portion sizes. There is plenty of choice on the drinks list, and we recommend that you take a look at the high-quality alternatives for our co-op members with discounted prices.


Reviews (26)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Surullinen esitys. Palvelu suorastaan ala-arvoista: Tarjoilija pysytteli joko keittiössä tai juttelemassa tiskin asiakkaille. Ensimmäisen pyynnön kohautti sanomalla "kohta kohta", saimme odotella taas unohtuneina pitkän tpvin. Melkein lähdimme ulos tuohtuneina. Lopulta palvelu oli apaattista ja töykeää, esimerkiksi ranskalaisten muuttaminen kasviksiksi sai vain nyökkäysen ja tokaisun "katsotaan".

Ainoa hyvä asia olivat alkoholittomat oluet kylminä ja kerrankin ilman hidasteita saapuvina. Kalahampurilainen oli maukas ja erilainen, mutta saapuneet kasvikset rasvaisia ja raaoiksi jääneitä. Hintaan nähden ok annos mutta palvelun taso suorastaan järkytti. Missä on hyvät tavat?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 18.04.2017
Rating: 0

Tylsä, tylsempi, Kivitorppa.
Harvoin näkee niin mielikuvituksetonta ravintolaa kuin tämä. Okei, olkoonkin S-ryhmän, mutta silti. Valmiskastikkeet, valmiseineet. Pläts plöts. Ei makua. Parasta ravintolassa on Iltapäivälehdet.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.03.2017
Rating: 0

Lounasta Munkkivuoressa. Kivitorppa on tuttu jo vuosien takaa, hieman nuhjuinen perusS-korttipaikka väsähtäneessä Munkkivuoren ostoskeskuksessa. Viime aikoina pientä skarppaamista on ollut havaittavissa, etenkin palvelu on välillä päässyt yllättämään positiivisuudellaan.

Tänään lounaalla palvelusta vastasi nuori mies ja hieman iäkkäämpi rouva. Molemmat olivat ihan ok, vaikka nuori mies puhui naapuripöydässä istuville, kolme kertaa itsensä ikäiselle pariskunnalle kuin parhaille kavereilleen, jou, swäg! Lounaslistalla kolme päivittäin vaihtuvaa annosta ja kolme viikkoannosta, hinnat alkaen 9.90€. Päivittäisannokset tänään Oopperapihvi ja broilerpyörykät. Jauhelihaa siis. Lisäksi lohta, salaattia, pizzaa ja burgeria, ihan perussettiä. Me molemmat päädyimme Oopperapihviin, eli jauhelihapihviin, paistettuun kananmunaan, lisänä sinappimajoneesia, suolakurkkua ja paistettuja perunoita...kotiruokaa parhaimmillaan, jos se on huolella valmistettu. Toinen meistä halusi vielä annokset tilattuamme vaihtaa paistetut perunat muussiin, pyyntö luvattiin välittää keittiöön ja se onnistuttiin toteuttamaan. Lounaaseen kuului myös leipä- ja salaattipöytä, joista leipäpöytä oli ihan ok, salaattipöytä vuoden overstatement, ankeaa vihreää salaattia tomaatilla ja kurkulla, ja sen lisäksi taisi olla porkkanaraastetta.

Ruoat saapuivat kohtuullisen nopeasti. Esillepano oli kaunis, perunat rapsakat, sinappimajoneesi ihan kiva lisuke. Entä itse pihvi? Aika höttöinen ja mauton, joka ei herättänyt mitään suuria tunteita. Kympillä saa varmasti parempaakin lounasta, mutta ei välttämättä Munkkivuoren ostarilta. Tämä lounas oli ihan perustankkausta, ja siinä se ajoi asiansa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 24.08.2016
Rating: 0

Ruoan laatu todella huono. Savulohi savustettu ties milloin, pinta kuivunut ja kova. Vihannekset surkeita. Porkkanatkin enemmän kuin al dente niin kovia että hampaatkin ovat vaarassa. Kuka siellä keittiössä huseera, amattiylpeys kaukana

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.01.2016
Rating: 0

Huoltoasematason porsaanleike ei vienyt kieltä mennessään. Salaattipöytä erittäin valju, vaikkakin salaattikastike ja levite ihan hyvää. Vesi oli hyvää, todennäköisesti Päijänteestä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 02.09.2015
Rating: 0

Palvelu heikkoa. Salaattipöytä ala-arvoinen. Ruokalistalta poistettu Kasperin leike, joka on ollut monen suosikki leike.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.02.2015
Rating: 0

Grillipihvin tilasin ja listan perusteella odotin, että kasviksia olisi ollut enemmänkin, kuin yksi viipale kurkkua ja porkkanaa. Taitaa perunakin olla niin kallista ettei sitäkään passaa hirveästi laittaa.
Asiasta huomautettuani minulle sanottiin, että sitä varten on alkupalat ja jälkiruoat erikseen. Tähän sanoin että, jos listassa lukee kasviksia, niin luulis niitä sitten annoksessa olevan. Tarjoilija vastaus oli, että voi ylemmälle taholle valittaa.
Eipä voi juurikaan suositella. Kantakaa rahanne jonnekkin muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 05.12.2014
Rating: 0

Tilasin Olohuoneen hampurilaisen (16,90€). Listassa lukee, että annokseen kuuluu kirsikkatomaattia, salaattia ja punasipulia. Annoksen saatuani huomasin, että lautasella oli puolikas kirsikkatomaatti, yksi suikale punasipulia ja kynnenkokoinen pala salaatinlehteä. Hampurilainen oli kylmä, hieman jäähtynyt. Perunoita oli vain kourallinen. Alkupalaleipä oli kivikovaa, ei tuoretta. Kaikenkaikkiaan annos oli pienehkö ja ruokailusta jäi vielä nälkä. Antaessamme palautetta tarjoilija totesi vain tylysti, että kertokaa ylemmälle taholle, he päättävät siellä kaikesta. En mene enää tähän ravintolaan, enkä suosittele. Hinta ei vastaa laatua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 05.12.2014
Rating: 0

Broileri, perunat ja kastike olivat ihan hyvää. Annos oli ehkä hieman pieni, jäi vähän nälkä. ("Broilerinfileetä, lempeän tulista pippurikastiketta ja lohkoperunoita", 11,50 €)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 03.09.2014
Rating: 0

Lounaan taso on parantunut vuoden takaisesta, mutta edelleen saattaa kohdalle osua rimanalituksia. Parasta on salaattipöydän tomaattipesto ja tuore leipä - salaattikin on hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.08.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Raumantie 1, 00350 Helsinki - Route
010 76 63960
http://www.kivitorppa.fi

Options