Serving lunch

Kulta Feeniks Ravintola

chinese and cafe
Rating 4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Valtava annos peruskiinalaista 8 eurolla. Nauta+sienet+riisi oli maittavaa, mausteita käytetty varovasti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.05.2013
Rating: 0

Erittäin hyvä seisova pöytä. Kastikkeet eivät ole niitä tyypillisiä limaisia kiinalaisia, maissilla suurustettuja, vaan hyviä, Mausteita saisi olla enemmänkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 02.12.2012
Rating: 0

Feenikslintu.
Aasialaisbuffetit ovat enenevässä määrin laajentaneet tarjoilujaan. Kiinalaisissa on thaikkua, thaikuissa sushia, ja niin edelleen. Kulta Feeniks on käsittääkseni lähtöjään kiinalainen ravintola, nyt sen lounasbuffetissa tarjoillaan omien perusjuttujen lisäksi thaikku- ja japsisekoiluja sekä listalta eurooppalaisempia perusasioita. Leikkeitä ja piffejä.

Kahdeksan euron lounaspöytä sisältää viittä-kuutta lämmintä ruokalajia.

Thai-kasviskeitto on maukas ja persoonallinen. Sushit ovat levitettyinä lämpimälle tarjottimelle. Niihin en koske, ainakaan näin iltapäivällä. Yhtä lajia esillä. Oheistuotteet ovat epäsiististi sörkittävissä vierestä. Friteeratut kanapallot kuuluvat jokaiseen buffetiin, tälläkin kertaa ne ovat kuivuneita, mutta toki syötäviä. Kasviskääryleet ovat omatekoisen oloisia ja jopa hyviä. Soosi klassista.

Härkä pippurissa on maukas, mutta liha sitkeää ja haaleaa. Tofua vihanneksilla on hyvvä yritys, tofu on aivan liian lähellä taulusienen koostumusta. Curry-kana nousee selvästi pöydän parhaaksi tuotokseksi. Kasvisvalikoima tuo lisäarvoa. Pöytächiliä ei ole, ainoa kippo on pääruokien päällä. Mausteisuus on haettava sieltä.

Salaattipöytä sisältää yllätyksenä muutamaa hedelmää - silppuna toki. Ihan kelpo lajitelma. Kahvi on hyvää ja kauppaan kuuluu myös jäätelötikku. Se on kaunis ajatus.

Tila muistuttaa työpaikkaruokalaa niin paljon kuin se mahdollista vain on. Porukkaa puskee sisään vielä lounasajan ehtoopuolellakin. Autoliikkeiden ja muiden teollisten möhkäleiden seassa näyttää olevan tilaus tälle edulliselle Aasia-buffetille. Sen verran kauan se on saanut Roihugrillin legendaarisilla huudeilla majailla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 22.05.2012
Rating: 0

Erittäin hyvä lounasbuffet.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 02.12.2011
Rating: 0

Best place for lunch within this general area. Very popular among my colleagues. Highly recommended.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 12.08.2011
Rating: 0

Hyvälaatuisista raaka-aineista tehtyä ammattitaidolla maustettua kiinalaista ruokaa josta jää hyvä mieli pitkäksi aikaa. Olen käynyt useita kertoja ja laatu on tasaisen hyvää, ei ole juuri moittimista verrattuna muihin vastaavan hintaisiin lounaspaikkoihin. Kokki on selvästi ylpeä ammattitaidostaan ja pitää huolta laadusta, palvelu on miellyttävää. Parina päivänä viikossa on ollut myös Sushia josta en ole ennen pitänyt mutta tuolla on maistunut ja kala on tuoretta.

Olen vienyt perhettäkin syömään lauantaisin koska paikka on niin syrjässä että hyvästä ja kohtuuhintaisesta A la cartesta saa nauttia rauhassa.

Tämän kokemuksen jakaa mielellään muiden kanssa. Toivotaan laatutason pysyvän, uusissa lounaspaikoissa kun on valitettavan usein tapana muutaman kuukauden jälkeen tinkiä raaka-aineiden laadusta.

Taustamusiikki on jotain ärsyttävää Richard Claydermanin pianomusikkia joka toistuu päivästä toiseen. Tuon voisi jättää kokonaan soittamatta tai vaihtaa levyä, sama ongelma on ollut parissa toisessakin kiinalaisessa ravintolassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 20.07.2011
Rating: 0

Roihupellon ylivoimaisesti paras "itämainen" ravintola. Erilaisia laareja ja ruokia löytyy ihan kiitettävästi ja salaattivalikoimakin on riittävä. Mielenkiintoisena lisänä lounaaseen tuo satunnaisen randomisti tarjolla olevat sushirullat. Ruoat ovat hyviä, mutta buffetille ominaisesti ne ovat jopa ehkä liian mietoja. Palvelu on ystävällistä ja lounasbuffetissa ruoka ei pääse ikinä loppumaan. Ainoa erittäin iso miinus paikalle on sen musiikki, sillä monta kertaa paikassa syöneenä alkaa se burana-musiikki tulla korvista ulos. Joka päivä samat kolme kappaletta looppaavat peräjälkeen, mahdollisesti jopa saman ruokailukerran aikana. Ensimmäisellä kerralla se ei ehkä latista tunnelmaa, mutta muutaman käynnin jälkeen sen alkaa jo maistaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 08.07.2011
Rating: 1

Buffetlounas. Jos tykkää kiinalaisesta/thaimaalaisesta ruoasta niin suosittelen. Hyvää peruskiinalaista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 30.05.2011
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Laippatie 1, 00880 Helsinki - Route
09-782424

Options