Kitchen is open

La Famiglia Kaari

Rating 2 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (28)

Lounassalaatti oli suuri pettymys ja köyhä suoritus. Savulohisalaatti sisälsi savulohta, salaatinlehtiä, perunaa ja pari tomaattia ja ei todella ollut hintansa väärti. Lisäksi kahvi oli kylmää. Kokemus oli iso pettymys, en suosittele! Kaaren Spagetteria vie voiton 10-0.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.07.2016
Rating: 0

Jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi. Odotusajat pitkiä (ei toki tarjoilijoiden vika jos heitä ei ole tarpeeksi palkattu paikalle), pöytään tuotiin väärä tilaus alkuun, lisukkeeksi tarkoitettu risotto unohdettiin ja jälkikäteen tuotu risotto oli hätiköity vetinen riisipuro. Pääruoka lohi todella pieni hintaan nähden ja laskua maksaessa sotkettiin naapuripöydänkin lasku mukaan, joka korjattiin kyllä 4e alennuskortilla tai vastaavalla. Taitaapa jäädä käyttämättä...Itse ruokien mauissa ei ollut valittamista mutta hinta/laatu ei ollut kohdilla ja palvelu takkuilee

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 26.06.2016
Rating: 0

Helsingin parasta pizzaa puu-uunista. Myös muut ruuat ovat erittäin hyviä. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 31.01.2016
Rating: 0

Elämäni surkein lounaspitsa. Palanut kanapitsa jossa oli tasan kuusi kananpalaa eikä juuri muuta. Onneksi oli pyödässä vettä, että sai kurkusta alas.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.11.2015
Rating: 0

Odotimme 15 minuuttia tarjoilijaa ottamaan tilauksemme, viimein ilmoitimme että lähdemme etsimään ravintolan jossa saa ruokaa. . Meidän jälkeen tulleet pyysivät itse tarjoilijan pöytäänsä, viereisen pöydän asiakkaat saivat laskun vasta kun vetivät takit päälle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.11.2015
Rating: 0

Pitsa palanutta ja tarjoilijat töykeitä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.10.2015
Rating: 0

Lista vaihtunut ja burgerit nyt loistavia. Palvelu loistavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 10.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söin pippuripihvin konjakkikastikkeella, mukana myös ilmakuivattua kinkkua, paistettuja perunoita, minitomaatteja ym.
Annos oli oikein nautinnollinen ja kävin sellaiseen kellonaikaan ettei sijainti kauppakeskuksessa juuri häirinnyt ateriointia. Tällä hinnalla olisikin toisaalta jo rikollista saada kovin huono annos.

Ruoka saisi arvosanan "suosittelen", mikäli perunat olisivat olleet parempia. Nyt ne olivat - kenties tarkoituksella - turhan "rapeaksi" paistettuja ainakin minun makuuni.
Pihvi hyvä ja paistettiin tietysti medium- iksi pyyntöni mukaan. Kastike oli oikein makoisaa. Ilmakuivattu kinkku oli vähän mauton, toimitti lähinnä koristeen virkaa, mutta parempi että se oli mukana kuin että se olisi puuttunut. Tomaatit ym olivat hyviä, mutta minä kaipaisin hiukan enemmn kasvislisukkeita annoksiini, määrä kuitenkin keskivertoa ok-tasoa, vähemmänkin olen saanut.
Alkuruokaleipä oli hiukan mitäänsanomaton, mutta suola-pippuri-oliiviöljycombolla ihan mukava lisä ateriaan.

Paikka OK jos haluaa pikaruokaa parempaa ruokaa kaaressa/kannelmäen paikkeilla. Veikkaan ettei ruuhka-aikana (viikonloppuillat?) kannata mennä, kauppakeskus tuppaa olemaan sen verran täynnä silloin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 07.08.2015
Rating: 0

Paikan Cheese Burger oli todella huono. Mauton ja leipä vielä palanut. Itse söin Mama's meatballs' kun halusin pastaa. Oikeasti aika mauton ja kuivat lihapullat. Noin vuoden takaa edellinen kokemus raflasta ja muistaakseni silloin parempi. Keittiöllä iso parannuksen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 07.06.2015
Rating: 0

Palvelu kaaren La famigliassa ihan parasta! Saltimbocca kana sairaan hyvää. Paras La Famigliosta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.04.2015
Rating: 0

Location

Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki - Route
0107663876
http://www.center-inn.fi/lafamiglia-kaari/fi/etusivu