Opens at 08:00

Ravintola Rumpu, Kannelmäki

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Etsin Kannelmäestä sopivaa lounaspaikkaa töiden lomassa. Tilat olivat kohtuullisen siistit, mutta muistuttivat palvelutalon läheisyydestä. Ruoka oli hyvin laitosmaista ja melko mautonta. Salaattipöytä melko suppea, esimerkiksi mitään proteiinin lähdettä ollut tarjolla. Ruokailin kahtena päivänä, enkä todennäköisesti mene näiden kokemusten perusteella uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.10.2014
Rating: 0

Lounas oli hyvää suomalaista ruokaa, kunhan ei järin laajaa salaattipuolta odota. Tilat eivät ole mitkään erityisen viihtyisät, mutta toimii kyllä. Henkilökunta on erittäin palvelualtista ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.11.2013
Rating: 0

Isoäitini kutsui minut lounaalle palvelutalon alakerrassa olevaan lounasravintolaan. Ennakko-odotukset eivät olleet kovinkaan kummoisia, toisaalta en ollut ennen ruokaillut palvelutalossa. Lounas buffetissa oli perus kotiruoka eväät lisättynä jälkiruoalla. Asiakkaana oli lähitomistojen väkeä sekä tietysti palvelutalon asukkaita. Hämmästeltyäni palvelua jolla henkilökunta auttoi rollaattori-mummoille ruota pöytiin ja ihmeeteltyäni ruoan hyvää makua, on pakko todeta että täällä kaikki viihtyvät. Kyllä meidän mummon kelpaa nauttia eläkepäivistä

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.11.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Klaneettitie 10, 00420 Helsinki - Route
050-4433141
http://www.ravintolarumpu.fi

Options