Kitchen is open

McDonald's Teollisuuskatu

Rating 2 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Voiko mäkin arvostella? Mäkki on mäkki

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.11.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.05.2014
Rating: 0

Noh, mäkki on mäkki.

Tilasin pari burgeria, toinen ei ollut valmiina, ja sanoivat että tuovat pöytään. Menin terdelle istumaan ja syömään mukaan saamaani tuotetta.

Noin 15 min jälkeenkään ei toiden burgeri vielä saapunut, ja näinollen lähdin sitä sisään tiedustelemaan. Kello oli tuolloin jo yli 23 joten sisään takaisin astuessani henkilökunta rupesi välittömästi ilmoittamaan että sali on jo kiinni, ei tänne saa tulla. Kun mainitsin että odotan vieläkin ruokaani, antoivat he burgerin hyllystä ilman mitään pahoittelua siitä että olivat minut tyystin unohtaneet.

Ruoka luonnollisesti tasoltaan perusmäkkiä..

Mainittakoon vielä, että vierailuni aikana driveinnissä asioi kaksi eri poliisipartiota..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 27.04.2014
Rating: 0

Sunnuntai.

Baari-illan jälkeinen päivä. Jääkaapin nuhjuiset vihannekset ei nappaa ja ylähyllyltä löytyvä olut sinetöi suunnitelman b. Kohti siis kultaisia kaaria.

Teollisuuskadun mcdonalds on sunnuntaina hiljainen. Lajitovereita tunnistaa kulmapöydistä. Big double beef huutaa nimeäni. Innostun ottamaan vielä nugetteja.

Seuraavasta vartista ei hirveästi muista näin jälkikäteen, mutta tiedän kyllä loppuillan syöneeni, siitä muistuttaa vatsanväänteet ja lievä ahdistus rinnassa. McHimo, McAhminta ja McMorkkis onkin tyypillisen ravintolavierailun kulku.

Kieltämättä DBB-hampurilainen on onnistunut veto. Iso ja lihaisa. Ranskalaiset on rapeita ja sopivan suolaisia, myös nugetit on juuri sellaisia, kuin ne parhaimmillaan voi olla. On ne tiedemiehet kehittäneet houkuttelevaa ja koukuttelevaa syötävää - ruoaksi en uskalla sitä kuitenkaan kutsua. Hetken euforia vaihtuu kuitenkin tuskaksi, kun väkisin ahdan sisääni viimeiset suupalat.

Jääpalakone ei toimi, pippuri on loppu. Viereisellä pöydällä on limut levinneet. Siivooja pyörii salissa, mutta likaista on. Pieniä puutteita, joista ei nyt jaksa pahoittaa mieltään. Tärkeintä tällaisissa paikoissa onkin, että ruoka tulee nopeasti ja on lähellä sitä mitä sen kuuluisi olla. Tänään edellämainitut asiat täyttyivät.

Teollisuuskadun mickey d's onnistui tänään, mutta ruuhka-aikoinakin tuolla käyneenä voin sanoa, ettei samaa voi aina sanoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.12.2012
Rating: 1

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Teollisuuskatu 6, 00500 Helsinki - Route
040-778 5101
http://www2.mcdonalds.fi/ravintolat/ravintolat.php?mc_id=1000

Options