Setis

90 arvostelua

Hyvää ruokaa on monenlaista. Joskus rasvaiselle lihapiirakalle ei vedä vertoja, toisinaan taas kaipaan täydellisiä makuyhdistelmiä. Innokkaana kotikokkina haen ravintoloista usein sitä, mitä kotona en pysty tekemään.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (89)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yllättävän hyvä.

Läheisen meksikolaisen ollessa yllättäen kiinni, haimme rapean pakkasen takia nopean b-vaihtoehdon. Kokomoa luulin enemmän baariksi, mutta zombie-burgeria syödessä tajusin viimeistään, että täällä ollaan ruoan kanssa tosissaan. Wasabimajoneesi säväytti ja pitkästä aikaan tuli hampurilaisesta sellainen olo, että kotioloissa ei ehkä parempaa olisi saanut aikaiseksi. Bataattiranskalaisia voin myös vilpittömästi kehua.

Ateria huuhdeltiin alas tuorekurkku-drinkillä, jonka nimen olen jo ehtinyt unohtamaan. Juoma oli näyttävä ja täydellisesti tilanteeseen sopiva.

Tarjoilija oli todella mukava ja palvelu pelasi hyvin. Hinnat astetta suolaisemmat, mutta laatukin oli kohdallaan.

Puitteisiin on panostettu liikaakin, sillä tiki- krääsää on tungettu ahtaanoloiseen tilaan turhan paljon. Sekavan oloista. Neljän hengen loosiin mahduimme hädin tuskin, ei siinä pitkää iltaa olisi halunnut istua.

Suosittelen kokeilemaan, ei tule mieleen vastaavaa paikkaa Helsingissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 21.01.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Cafe Mascot

Saako täältä ruokaakin? Ohrapirtelöitä sieltä saa ainakin, hoegaardenia muunmuassa asiaankuuluvasta lasista.

Hinnat ovat kohdillaan ja Mascotissa on virikkeitä jokaiselle raajalle. Livemusiikkia, kaksi pokeripöytää, kolme biljardipöytää ja lautapelejä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.11.2012
Arvosana: -2

Ravintola: Mr. Don

Hämbäri Hämbäri!

Ämpäri on 8 euroa maksava litran karhuolut, joka tarjoillaan pakastekylmästä tuopista. Sitä tyrkytetään luultavasti jokaiselle ovesta sisäänastuvalle, jota henkilökunta ei tunne entuudestaan.

Paikka on sekoitus urheilubaaria, pizzeriaa ja kaljakuppilaa. Pizzat on bulkkia vaikka listalla osa vaikuttaa hyviltä ja niitä saa ajoittain odotella pitkäänkin. Paikkana kuitenkin viihtyisä, sillä ruutuja on paljon ja urheilutarjonta lähes keskustan törkyhintaisten elmojen ym. tasolla.

Asiakaskunta on yllättävän nuorekasta, varsinkin jos kiinnostava urheilutapahtuma on käynnissä. Sekaan toki aina mahtuu muutama kantamörkö, joista saa helposti koko illaksi juttuseuraa kysymättäkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.11.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Hard Rock Cafe, Helsinki american

Rokkiklubi.

Ruoka on hyvää keskitasoa, josta taittuu isompikin nälkä, mutta hinnoissa näkyy selvästi sijainti ja HRC-lisä. Musiikki on kovalla ja ravintola tungettu niin täyteen screenejä ja rokkikrääsää, että vähän jopa ahdisti aamupäivän ajankohtana.

Täyttä oli, jonka takia purilaisia saikin odotella hyvän tovin. Jälkkäreille ei oikein tehnyt mieli jäädä, kun annokset olivat kokoluokkaa ämpärillinen jäätelöä.

Pitihän tämä kuitenkin nähdä.

Viikonloppuisin juhlatunnelmassa voisi toimia paremmin, mutta varsinaisesti syömään tuonne en uudestaan mene.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Leijona

Erittäin läheisen sijainnin takia tullut monesti haettua Leijonasta pizzaa ja kebabia.

Ruoan taso on sitä perulaatua, ei siis erotu massasta. Alueen tarjonta huomioon ottaen hieman ylihintainen.

Palvelun taso on ollut ajoittain jopa kehuttavaa, mutta valitettavan usein tapahtuu se pieni kämmi, että kastikettomana tilattu kebab tulee sillä kuitenkin (noin joka toinen kerta).

Pitkistä aukioloajoista plussaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.11.2012
Arvosana: -1

Työkeikka viivästyy ja joudun lounastamaan maunulassa. Pienen vilkuilun jälkeen vaihtoehtoja ei juuri ole.

Valitsen kanakebabin. Ravintolan kolkytasteisesta tunnelmasta johtuen limu maistuu paremmin ja annos vähän huonommin. Currymajoneesia on tarpeeksi ja ranut ihan rapeita. Salaattipöytää en käy edes vilkaisemassa, vaikka sellainen löytyi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 03.11.2013
Arvosana: -2

Ravintola: Sports Academy Helsinki sport-restaurant

Loistava tunnelma ja palvelu pelasi läpi illan mainiosti. Upeat puitteet urheilun ystäville.

Hinnat kaupungin kärkipäästä, mutta toisaalta sijainti ja puitteet oikeuttavat korkeampiin hintoihin.

Hampurilaisaterioiden pääaines on 180g valmispihvi, joka oli itselle järkytys. Parin kympin hampurilaisateria valmiskamalla? Mehukkuutta pyritään saamaan älytömällä määrällä rasvaa, joka tekee kokonaisuudesta hyvin raskaan ja tunkkaisen. Ranskalaiset olivat hyviä ja niitä oli riittävästi.

Muutaman kaljan jälkeisessä rasvahimossa tuollainen voi jollekin upotakin, muuten suosittelen kiertämään hampurilaiset kaukaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.10.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Mountain nepalese

Kaupungin paras palak paneer.

Käynti paikanpäällä sai jäyhän suomalaisen skeptikon ihmettelemään mihin on koira haudattu. Omistajan elkein käyttäytynyt herrasmies jaksoi miettiä mikä olisi sopivin vaihtoehto listalta ja lopputuloksena sain tilaukseni lisäksi pienen pääruokalisukkeen ja chai-teen kaupan päälle. Palvelu oli nopeaa ja asiakkaana jopa vähän vaivauduin yliystävällisyydestä.

Khasiko Momo eli "lammaspelmenit" vaikuttivat listalla hyvältä. Omistaja ehkä syystäkin yritti kääntää päätäni, sillä annos vaikutti pakastekamalta. Nyytit olivat kuivia ja kastikekin kolmen chilipaprikan lupauksesta huolimatta oli suhteellisen mieto ja yksipuolinen.

Mountain special chicken vei kielen mennessään. Riisi, naan ja muut lisukkeet olivat hyviä ja niitä oli vähintäänkin tarpeeksi.

Tänään hain mukaan palak paneerin (juustoa pinaattimuhennoksessa) ja yllämainitun kana-annoksen. Saimme kaksi euroa alennusta ja palak paneer, suosikkiannokseni nepalilaisesta keitiöstä, oli lähellä sitä mitä söin Nepalissa. Tähän ei ole muut Helsingin nepalilaiset ravintolat vielä pystyneet.

Neljän annoksen ja kahden käynnin perusteella Mountain kuuluu ehdottomasti Helsingin parhaimpien nepalilaisten ravintoloiden joukkoon. Hinnat ovat myös sarjassaan kilpailukykyisiä, sillä normaaliannokset ovat pääsääntöisesti alle 15 euroa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 11.07.2013
Arvosana: -1

Vaikka tulee kuljettua lähes päivittäin ohi, tulee aniharvoin käytyä.

Sörnäisten metroasema ei ehkä ole se viihtyisin paikka kahvitteluun, mutta kyseisessä konditoriassa on tehty hyvin vähän viihtyvyyden eteen. Paikanpäälle tuskin jäisinkään, vaikka Maria hommaisi design-sohvan.

Suodatinkahvia oli jo kotona valmiina, leivoksia tulin hakemaan. Ne olivat hyviä ja samana päivänä leivottuja. Muu ruokatarjonta oli vähän pienen näköistä, tosin kahvila oli jo päivän ehtoopuolella.

Ehkä kävisin useammin hakemassa leipää tai leivoksia, jos olisi viikonloppuisin auki.

Asiakaspalvelu oli kehuttavaa ja myyjä oli juttelutuulella kun valkkailin leivoksia. Arvostelu antaisi tosin väärän kuvan paikasta, mikäli kokemus olisi yksi parhaista. Vika on kuitenkin pitkälti Sörnäisten metrotunnelissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.12.2012
Arvosana: 3

Ravintola: Peking chinese

Siisti, miellyttävä tunnelma.

Palvelu nopeata ja ystävällistä, vaikka on välillä käyty yltäpäältä remonttipölyssäkin syömässä.

Paras kiinalainen ravintola missä olen Suomessa käynyt.

Tilasimme härkää, keittoa, kevätkääryleitä, kalaa ja kanaa. Jälkkäriksi otimme tyypillisen frittibananaanin ja jäätelöä.

Ruoka oli kaikin puolin hyvää ja vaikka hinnat ovatkin kiinalaisten ravintoloiden keskiarvoa korkeammalla, oli ruoka sen arvoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 20.11.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Seuraa (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit