Closed now

Marian konditoria Sörnäinen

Rating 3.8 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvä palvelu.
Aivan super hyvää kahvia ja sitä on hyvä nautiskella kupin tai kaksi hyvien leivosten kera.
Järki käteen salaatti puput, syökää niitä leivoksia ja startatkaa päivä kunnon sumpilla!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.10.2015
Rating: -3

Kyllä täytyy sanoa, että oli salaattien hinnoittelussa menty mönkään. Tarjonta vanhanaikainen ja melkein 10€ maksavan salaatin saisin helposti 7,50 mistä vain. Kuiva leivänpalanen konditoriasta lisukkeena? Palvelu oli rasittavaa ja päälle käyvää. Olisikohan rouvan jo aika siirtyä eläkkeelle? En suosittele!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.01.2014
Rating: 0

Ensimmäinen kerta Marian konditoriossa, vaikka olenkin asunut Sörnäisissä jo kuusi vuotta. Paikka ei vain ole kovin houkuttelevan oloinen lasikoppi keskellä metroaseman ryysistä. Uskaltaudun kuitenkin sisään katsomaan mitä täällä on tarjolla, ja päätän testata varsin porvarillisesti (10,40€, osa 9,80€) lohisalaattia. Paikka ei houkuttele nauttimaan paikan päällä, vaikka palvelu onkin mukavaa ja leivonnaisiakin löytyy aimo liuta paikan päältä.

Salaatti on ihan ok, varsin runsaasti lohta sisältävä mutta vaikuttaa jo hieman nuutuneelta iltapäivällä ostettuna. Mukaan annettu leipä peruspaahtoleipää, eikä suuria makukokemuksia pääse tapahtumaan. Hinta sen verran suolainen että jäänee salaatin osalta ainakin ainutkertaiseksi kokeiluksi.

Ehkä leivonnaisia tulee haettua jokin kerta?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 13.11.2013
Rating: 0

Vaikka tulee kuljettua lähes päivittäin ohi, tulee aniharvoin käytyä.

Sörnäisten metroasema ei ehkä ole se viihtyisin paikka kahvitteluun, mutta kyseisessä konditoriassa on tehty hyvin vähän viihtyvyyden eteen. Paikanpäälle tuskin jäisinkään, vaikka Maria hommaisi design-sohvan.

Suodatinkahvia oli jo kotona valmiina, leivoksia tulin hakemaan. Ne olivat hyviä ja samana päivänä leivottuja. Muu ruokatarjonta oli vähän pienen näköistä, tosin kahvila oli jo päivän ehtoopuolella.

Ehkä kävisin useammin hakemassa leipää tai leivoksia, jos olisi viikonloppuisin auki.

Asiakaspalvelu oli kehuttavaa ja myyjä oli juttelutuulella kun valkkailin leivoksia. Arvostelu antaisi tosin väärän kuvan paikasta, mikäli kokemus olisi yksi parhaista. Vika on kuitenkin pitkälti Sörnäisten metrotunnelissa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.12.2012
Rating: 3

well, sometimes if u dont have time for breakfast at home or just need some snack, this is the place to go. fresh bakery..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.05.2012
Rating: 0

Addictspotting.
Hui. Kaakeleita tiskin takana. Siinä missä viereinen Primula on uudistanut ilmettään ja tehnyt oman osuutensa Sörnäisten metriksen tunnelman kohottamiseksi, on Marian konditorian kulma aika kammottava ilmestys. Avoin kulmaus, jonka luulisi toimivan houkuttimena ohikulkevalle pelottavalle väestölle. Narkkareita näkee monta minuutissa. Ympäristön kolkkous yhdistettynä tilan jämähtämiseen 80-luvulle ei vedä puoleensa. Perinteistä suodatinkahvia. Leivonnaistuotteet ovat tuttuja. Palvelu on tehokasta. Eilisiä puoleen hintaan. Suomessa konditoriatuotteet ovat ylihintaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.10.2011
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Sörnäisten metroasema, 00500 Helsinki - Route
041-7226001
http://www.mariankonditoria.fi/myymalat.php?id=12

Options