Kitchen is open

Mr. Don

Rating 2.4 / 5

Reviews (18)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

En enää ikinä mene tähän ravintolaan. Kallis pizza, jonka tilasin oli aivan ala-arvoinen, huonoista raaka-aineista tehty ja lähes mauton. Samoin lasillinen punaviiniä, jonka tilasin oli etikoitunut. Pyysin saada viinistä rahoja takaisin / uuden lasillisen, mutta myyjä sanoi minua vaikeaksi ihmiseksi eikä suostunut pyyntööni. Todella huonoa asiakaspalvelua. Suosittelen kiertämään kaukaa tämän paikan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.08.2016
Rating: -1

Söin butterkanan lounaaksi. Ihan halpa hinta (8,5€), mutta kanaa saisi olla reippaasti enemmän. Jogurttisoseessa taisi olla aavistuksen liikaa sokeria.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.02.2016
Rating: 0

Etukäteen ilmoitettu suuri porukamme (n 15hlöä) sai ruoat täysin eri aikaan. Rehellinen tunnin ero ensimmäisen pizzasta viimeisen pizzaan. Pyytäessämme ystävällisesti esim edullista viinilasia hyvitykseksi tunnin pizzan odottajalle, vastaus oli tyli 'Ei.'. Eikä tietysti pahoittelua viivästyksestä. Ruoat myös joutuu maksamaan etukäteen, eli lähteminenkään ei kannattava vaihtoehto (kun annosta ei osalle tunnissa saapunut ja muut jo syöneet). Valitettavasti joudun toteamaan että surkein ruokailukokemus ikinä. Perus pizzapaikan hinnoiksikin 10 e normaalista pizzasta myös tyyriin tuntuinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.01.2016
Rating: 0

Ylitti täysin odotukset

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 30.06.2015
Rating: -2

Erinomaista ruokaa, tuli nopeasti nopeasti ja annos oli iso. Ystävällisempää palvelua saa hakea. Illalla myös ehdottomasti parhaimpia paikka kaljoitella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.03.2015
Rating: -1

Ei täältä mitään makunautintoa haketakkaan. Paikassa on Etu-Töölön halvin tuoppi 8e/litra ja 16 eurolla kylkeen saa vielä kohtalaisen pitsan. Aasialaiset ruoat ovat kieltämättä tyyriitä. Paikka sopii lähinnä oluen juontiin ja urheilun katsomiseen. Siihen tarkoitukseen viihtyisä. Plussaa laajasta olutvalikoimasta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.02.2015
Rating: 0

Tilasin Cajunetta pizzan ja Avovaimoni tilasi intialaista kasvisruokaa mukaan perjantai-iltana n. klo 22. Pizzassa piti olla pepperonia, kutunjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia ja chili-paprikaa. Sen sijaan pizzassa näyttäisi olevan Ananasta, sipulia, pepperonia?, perus-juustoa ja kanaa.

Avovaimoni intialainen annos oli pakattu"maksalaatikko" -foliovuoakaan jonka päällä oli pahvi jossa oli 0,5L Eskimo-foliovuokien "kansipahvi." Tietysti kansipainatus oli ruokaa vasten, joten kaikki varastopaska oli huolella liotettu ruokaan.
Tämän intialaisen elämyksen hinta oli siis yksistään 14,50e.

Ainoa hyvä puoli tässä kokemuksessa oli henkilökunnan osaamattomuus, jonka vuoksi 9e pizza lyötiin kassaan jostain syystä viiden euron kaljaksi. Sentään neljän euron säästö. Etsin ruokani tästä lähin muualta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.12.2014
Rating: 1

Lounasaikaan ainoa syöjä. Juomankaataja väsynyt suomijuoppoihin. Lammas talon valkosipulijugurttikastikkeella ihan ok, riisi mennyt mauttomaksi ja huono leipä. Kotenkin tahtoisin antaa vielä toisen mahdollisuuden.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.02.2014
Rating: 0

good food

     
     
     
Experience: Lunch Price: 850€ Added: 10.10.2013
Rating: -2

Ensimmäistä kertaa pistäytymässä Heti ovella tarjottiin "ämpäriä". Ei kiitos, syömään tulin. Ruoka ihan ok mutta ylihintaa 5€. Kronenbourg-tuoppi ja normaali chicken masala-annos yli 20€. Se on liikaa. En voi suositella. Urheilua pyöri televisioissa taustalla, kantapeikkoja jonkin verran. Yleisilmeeltään kuitenkin siisti paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.09.2013
Rating: 1

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Runeberginkatu 28, 00100 Helsinki - Route
440324
http://www.mrdon.fi

Options