Opens at 15:00

Ølhus Oslo

Rating 2.8 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oslon mukana tullut uusi snack-lista, joka on ihan eri luokkaa mitä mitkään korit tai toastit. Listan halvinkin 6.5e sämpylä on suussasulava. Oslo on myös miljööltään Milenkaa reilusti parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 07.01.2015
Rating: 0

varsinkin kesäisin ulkona jatkuvaa meteliä ja tupakointia

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.02.2014
Rating: -5

Jättitoast antaa virtaa jatkaa iltaa myöhempäänkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.10.2013
Rating: 0

Miltsu.
Alueen johtava olutravintola tyrkkää ohessa jotain purtavaakin. HOK-ketjun pseudotsekkiläisissä oluthuoneissa tapana on pieni puolihuolimattomuus. Eineskamalta ei vältytä, se lienee selvää jo tilatessa. Niitä välteltäköön siis jatkossakin. Sen sijaan viimeisinä tunteina, virallisen listan jo sulkeuduttua, vitriinistä on tullut tilattua useampaankin kertaan tapasvalikoima. Basic-valikoimaa, suolakurkkua, marinoitua hillosipulia, metukkaa, juustoa... Ei hirveämmin vaihtelua tässä vuosien aikana. Hinta on oikein kohtuullinen, ja laatukin ihan vertailukelpoinen kello 2 tapahtuvien ruokailuiden sarjassa.

S-etukorttikaljakin on kallista, se ei tule kenellekään yllätyksenä. Olut- ja siduvalikoima muilta osin miellyttävä. Palvelu on räväkkää ja ystävällistä. Tila muuten hyvin rauhallinen ja hiljainen, jengi keskittyy itse kaljaan. Ainoastaan teatterikorkeakoululaisten puskiessa paikalle, menee tilanne hallitsemattomaksi. Piano on vaarassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 16.07.2011
Rating: 0

Jos maksan toastista 7,50e niin luulisi että se on jotain muuta kuin pakkasesta uunin tyrkättyä einestä joka sitten palotellaan hienosti lautaselle. Ihan ok makusta mutta harmittavaa oli se että osa leivästä oli ihan kylmää. Silti mukava paikka kebun juontiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 11.06.2010
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Haapaniemenkatu 3-5, 00530 Helsinki - Route
09 737 769
http://www.oluthuone.fi/n/oluthuoneet/olhusoslo/

Options