Opens at 11:00

Pasta Box Itäkeskus

Rating 2.5 / 5

Reviews (3)

Pastalounas. Itikseen mennessä tulee ajanpuutteen vuoksi mentyä ensimmäiseen vastaantulevaan ruokapaikkaan ja seon Pasta Box.

Annoksia saa kolmessa eri koossa, otan keskimmäisen ja se tuntuu sopivan kokoiselta lounaaksi. Kokonaisuutena ihan hyvä, ei kuitenkaan erinomainen,
lohipasta ja pinaattia mukana. Annos tulee pahvitötterössä.

Tila ei nyt erityisen viihtyisä, mutta siisti, palvelu mutkatonta.

Pikaruokameininkinä hinta voisi olla vähän alhaisempi. Pasta-annos pahvitötterössä 9,70 € ilman mitään lisukkeita ei ole aivan kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.07.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Vois sanoa että oikeastaan pahanmakuista ruokaa, suht halpojahan nuo mutta annosten ainessuhde 90% pasta 5% kastike ja 5% liha ei vaan valitettavasti toimi :/ (useita annoksia kokeiltu)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.04.2017
Rating: 0

Päivän tarjouksena oli ramen-keitto. Maku oli todella iso pettymys – ruuassa ei ollut muuta aasialaista kuin puikot. Lihaa oli liian vähän, chilit oli jätetty aivan liian paksuiksi renkaiksi ja keitosta puuttui kokonaan ramenille ominainen "lohdullisuus" ja rasvaisuus. Vaikka kyseessä on nimenomaan pastaravintola, edes itse pasta ei ollut hyvää.

Hyvänä puolena voi mainita sen, että hinta oli suureen annoskokoon nähden kohdallaan. Lisäksi pieni, pikaruokamainen ravintola erottautui ostoskeskusmiljööstä raikkaalla ilmeellään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.12.2016
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki - Route
010 574 7100
http://pastabox.fi/

Options