Opens at 10:00

Pizzeria Apollo

Rating 1.9 / 5

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tarjoilija kaivoi nenäänsä muiden tarjoilijoiden kesken ja naureskeli, joten kävin palauttamassa pizzani ja sanoin etten halua syödä räällä maustettua pizzaa. Ala-arvoista ja ällöttävää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.04.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.11.2014
Rating: 0

Eldoradon ranskalaispussi avattiin kaikkien asiakkaiden nähden, Kebabliha tuli muovisesta kilon flora-purkista mikrolämmitettynä. Salaatti oli samaa settiä kun muissakin paikoissa, siitä ei mitään. Ravintola on kuitenkin siisti ja kätevän kokoinen. Ainiin, otin kerran kotiin baarista lähtiessä kebabin ranskalaisilla, kotona avatessa oli mustaksi kärähtäneitä eldoradoja. Hinta liian korkea laatuun nähden, mutta minkäs teet yrittäjänä suomessa, kaupasta saa samaa laatua halvemmalla. Mutta kaipa ne sitten pitävät puljunsa pystyssä kaltaisillani laiskoilla ihmisillä jotka asuvat vieressä, eivätkä vaivaudu hakemaan ruokaa vaikka brankkarista

     
     
     
Experience: À la carte Price: 85€ Added: 13.11.2014
Rating: 0

Henkilökunnan tulisi opetella alkeellisimmat käytöstavat,varsinkin vahemman herran.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.11.2014
Rating: 3

Apollo käyntini jälkeen oli todella positiivinen fiilis päällä ja oli pakko lähettää kavereille seuraavanlainen viesti:
Kallion pizzeria Apollo: pizzat ja kepukat n. 7€-8,5€ ja karhu 0,5 hanasta 4€. Vähän fiininmäksi ravintolaksi naamioitu perus käymälä, mutta hyvä vaan, ehkä siksi vähemmän tungosta. Paikka vessaa myöten siisti, mutta silti halpa. Tosi hyvä fiilis jäi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.05.2014
Rating: 0

Nice

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.06.2013
Rating: 0

Good pizza, cozy place and nice service, often there can meet owner of this place - very nice and welcoming person! Best place in Kallio, and seems that others asses this place too!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.03.2012
Rating: 0

Pizzassa hyvä, rapea pohja, ei lainkaan kuiva niinkuin usein muualla olen saanut. Täytteitä sopivasti, maku sopivan mieto, olisi saanut varmaan itse maustaa lisää jos olisi halunnut. Keskeltä jäänyt hieman raaaksi. Palvelu ok, hieman olisi toivonut hymyäkin.iisti paikka. Ihan ok kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 85€ Added: 13.03.2012
Rating: 0

Falafelit ei ollu kyllä falafeliä nähnytkään, eineskasvispullia ne olivat. Seurueen pitsansyöjäkään ei ollut yhtään ihastuneempi ruokaansa. Tämä valikoitui ruokapaikaksi pikkutunneilla, koska se oli lähellä baareja ja auki. Ihan heppoisin perustein en sinne enää mene.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 25.09.2011
Rating: 0

Näin meillä Kalliossa! Kaverit naura tiskin takana ja antaa täysin eri pitsan kuin tilattu! kysyn mitä maksaa pitsa kolmella täytteellä ja vastaus on 8,50... valitsen listalta pitsan mikä paperilla kuulostaa oikein maittavalta ja täytteitä on viisi mm. mozzarella, kananmuna ja pekoni... yhtäkään yllämanituista ei näy pizzassani! Pizzeria yrittäjät puhuvat oikein sujuvaa suomea tarvittaessa mutta tiedustellessani pizzani kohtaloa he katsovat silmiini ja selittävät ilm. Turkiksi että haista v***u. En suosittele kenellekkään mihinkään kellon aikaan kun vieressä on muitakin parempia paikkoja! PS. olen asunut paikkakunnalla yli kaksikymmentä vuotta ja OIKEASTI PAREMMAN SAAT KULMAN TAKAA! nimimerkki: Närkästynyt

     
     
     
Experience: À la carte Price: 750€ Added: 31.08.2011
Rating: -1

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vaasankatu 8, 00500 Helsinki - Route
(09) 701 2298

Options