Kitchen is open

Kurvin Grilli

Rating 3.9 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Helsingin grillien paremmasta päästä, ja oman hieman rajoittuneen kokemuspohjani mukaan paras. Grillillä asioimiseen on kieltämättä ihan omanlaiseensa tilaus - humala, krapula, kiire tai harvinaislaatuisen spesifi nälkä. Kastiketta hampurilaisissa on runsaasti ja leivät eivät ole kuivia kovia känttyjä. Kertaakaan en tämän grillin tarjouksiin ole joutunut pettymään. Taso ei tietysti ole täällä kauhean korkea.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 28.09.2014
Rating: 0

Chilikerroshampurilainen mukaan. Grillin palvelu toimii aamuyön pikkutunnin jonosta huolimatta nopeasti, eikä jonotukseen ja ruoan saamiseen mene kuin minuutteja. Hampurilainen kaikilla täytteillä on todella maukas ja hupenee nopeasti.

Miinuspuolena mainittakoon hampurilaisen koko: syötävää ei ole hirveästi enempää kuin mäkkärin euron juustossa. Sen verran kova nälkä oli että suuntasin Vaasankadulta vielä hakemaan pizzan pääruoaksi. Ärsyttävään pikkunälkään aivan mahtava paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 04.07.2013
Rating: 1

Joku perus kerroshampurilainen lähti kyytiin. Tilasin aurajuustoa lisätäytteeksi ja maksoin siitä extraa. Sitä tuli varmaan alle puoli teelusikallista. Kusetettu olo.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.05.2013
Rating: -1

Kurvin grilli on omassa luokassaan (sisätilattomat snägärit myöhäisiltaan) ehdoton stadin ykkönen!

Varsinkin Helsingin ydinkeskustassa näiden snägäreiden ongelma on se, että pihviksi heivataan sellainen hikinen ja väsynyt einespihvi. Kurvin grillillä tästä vaivasta ei tarvitse kärsiä, eikä oikeastaan muistakaan snägäreiden ongelmista. Ranskalaiset ovat aina rapeita, kastiketta runsaasti - mutta ei liikaa - ja hampurilaisessa on muistettu grillata myös pihvi.

Autenttisen snägäriruuan ystäville voin suositella Kurvin grilliä varauksetta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.03.2013
Rating: 0

Yksi parhaimmista snägäreistä ehdottomasti. Täällä tulee käytyä usein kun on menossa kallion baareihin ja/tai baareista himaan. Mausteita ym. lisukkeita on juuri sopiva määrä ja kaikki ovat sulassa sovussa lihiksen tai sämpylän välissä. Todella hyvää myös selvinpäin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.12.2012
Rating: 0

Yksi parhaista snägäreistä! Harvoin on viikonloppua, jolloin baarin jälkeen en täältä ruokaa hakisi. Yksi varmasti kokeilemisen arvoinen ruoka on mustekalan renkaat ranskalaisilla.
Lihaa/pääraaka-ainetta on aina reilusti, mausteita riittää, muta ei ole liikaa, aj myyjät ovat todella ystävällisiä.
Satunnaisesti Kurvin alueen tyypillinen porukka voi alkaa vituttamaan jonottaessa. Onneksi ruokaa saa nopeasti, ja jonossa ei tarvitse seisoa kovinkaan kauaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.09.2012
Rating: 0

we love you kurva!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.08.2012
Rating: 0

superhampuri ja nakkispekkikset! !!1

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.03.2012
Rating: 0

Pahat ranskalaiset. Mauttomat, puoliraa'at, yksinkertaisesti huonot.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.10.2009
Rating: 0

Luulen syöneeni superlihapiirakan. Ensin en nimittäin osannut päättää tilaisinko kokolihahampurilaisen vai superhampurilaisen. Päädyin jälkimmäiseen, mutta sanoin vahingossa myyjälle "superlihahampurilainen". Myyjä ilmeisesti alkoi tehdä annosta kuultuaan "superliha"-osuuden.

Noh, ruoka oli ihan ok-hyvää ja ravitsi minut kiitettävällä tehokkuudella. Lihapiirakan sisällä oli vaikka mitä — pihviä, munaa, makkaraviipale, suolakurkkua, vissiin kai juustoakin, ehkä lihapiirakan täyteasiaa, ja jos jonkin moista sipulia, höystettä ja maustetta.

Seitsemän euron hinnassa on mukana juomavesipullo. Käveltyäni ympäriinsä Helsingin yössä ruokaa etsien olin erittäin tyytyväinen tähän diiliin. Eikä se teräväpiirteisempinäkään päivinä ole pettänyt. Aina on täällä hyvin raviuduttu.

Paikassa ei ole sen enempää sisä- kuin ulkotilojakaan asiakkaita varten, mutta grillin julkisivun puoleiseen seinään on pultattu kapea teräshylly, joka voi edistää syöntitoimia esim. kannattelemalla potentiaalista juomaa syöntitoimituksen aikana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 16.07.2009
Rating: 2

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Vilhovuorenkatu 1, 00500 Helsinki - Route

Options