Kitchen is open

Angora (Capris)

Rating 2 / 5

Reviews (20)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Surkeimmat pizzat mitä on tullut eläissäni syötyä. Tai siis todellisuudessa en syönyt kuin 1/4 koska oli jotain niin ällöttävää settiä ettei pystynyt kovasta nälästäkään huolimatta saada enempää alas. Salami kuivaa ja riekaileista, jossain kohdassa tuli jotain kovaakin vastaan... Juuh, ei enää ikinä.

Noutona haettiin mutta kivasti siinä odotellessa ehti kärpäsiä pörrätä ihossa kiinni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.08.2016
Rating: 0

Tulin sunnuntaina myöhään kello 23:n jälkeen pizzalle toistamiseen pitkän tauon jälkeen Caprikseen. Muistan aiemminkin, että palvelu ei ollut mitään kaikista ystävällisintä, mutta tämän kertainen ehdottomasti pohjanoteeraus.
Mietin syömään mennessäni, että mistäköhän mahtaa saada vielä ruokaa tähän aikaan näin sunnuntaina Kalliosta, joten menin Caprikseen. Välinpitämättömän oloinen myyjä otti tilaukseni ja sain pizzani n.10 minuutin päästä. Luin hesaria ja kun olin ehtinyt puolet syödä pizzastani tämä kyseinen välinpitämättömän oloinen myyjä tulee jotain huonolla suomenkielellä hoputtamaan, että he sulkevat kello 00:00. Miksi ravintola ylipäätään tarjoilee ruokaa pöytiin, mikäli on niin kiire päästä asiakkaista eroon. Pizza tuli slice-paloina, josta ajattelin ensin, että johan nyt on palvelua, mutta ilmeisesti koko pulju toimii "rahatpoisjaulos"-periaatteella. Hyvä, kun loppupizzan syötyäni ehdin vielä vesilasista huikan ottamaan ennen kuin heppu kiireesti korjasi lautaseni pöydästä. Totesin poistuessani kuuluvalla äänellä: "Epäkohteliasta sanon minä", johon tämä kyseinen juntti vielä möläytti jotain perään tyyliin: "Sanot sinä!" 100%:n varmasti en enää ikinä astu kyseiseen ravintolaan sisään. Ennen aikaan kortti "ei usein toiminut", jolloin jos pizzaa mielit saada, oli käytävä Otto-automaatin kautta. Surkeaa ja epäkohteliasta palvelua. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.02.2015
Rating: 0

Capriksen pizzat ovat jo vuosia miellyttäneet maukkaudellaan etenkin kostean illan aluksi tai päätteeksi, mutta nyt tuli testattua yllättäen lounaallakin. Samaa hyvää tavaraa, mutta erityismaininta mukavan monipuolisesta salaattipöydästä, jossa muutakin kuin salaatti, suolakurkku ja pepperoni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.10.2014
Rating: -3

Kebabit ranskalaisilla ja riisillä + 2 juomaa yht. 20 eur. Lokakuun alku 2013.

"Tulinen kastike" oli oikeasti tulista ja maukasta, erottuu edukseen muista. Lihat, lisukkeet ym. kaikki virheettömiä ja kohdallaan, annoskoko samoin.

Asiallinen palvelu, ei mainittavaa. Taustalla pyörivä urheilukanava otti päähän, mutta en jaksanut valittaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 21.10.2013
Rating: 0

Pizza peruskamaa. Pohja ei mitenkään huono, mutta ei hyväkään. Täytteet peruskamaa. Viereisissä pöydissä porukka laulaa äänekkäästi ja örveltää umpihumalassa klo 18.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 09.11.2012
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.03.2012
Rating: 0

Ok pizzaa. Töykeä mutta ripeä palvelu. Kallion pizzatunnelmista lisää osoitteessa http://pizzajengi.blogspot.com/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 18.03.2012
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.10.2011
Rating: 0

Kalliossa sen verta käppäinen pizzeria / kebab tarjonta, joten Capris menee helposti monen muun paikan ohi. Ei ihmeellinen, mutta ok ja nopea palvelu

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 18.09.2011
Rating: 0

Tavallista peruspitsaa ja salaatit ok. Miljöö ei ole sieltä viihtyisimmästä päästä, mutta kuka nyt pizza-kebab-pihvi-ranskalaiset-kiinalainen-intialainen-paikkoihin viihtymään meneekään. Mahan saa täyteen kohtuuhinnalla. Työntekijät hoitavat homman turhia hymyilemättä.

Pitänee testata kehuttuja falafeleja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 20.05.2011
Rating: 0

Community

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kustaankatu 2, 00500 Helsinki - Route
09 755 7365

Options