Vesikieli

29 reviews

Badges

Blog link

Reviews (26)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Nokka localfood since 2002

6 ruokalajin helsinki menu, jonka tarjoilu kesti 4 tuntia. Pääruokana tarjoiltu kuha oli erinomainen annos. Kokonaisuus myös hyvä. Ainoa miinus liian pitkästä kestosta ja pienehköistä annoksista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 79€ Added: 27.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Olo Ravintola Scandinavian

5. 5 tuntia kestänyt pisin menu. Tarjolle laitto oli kohdallaan ja raaka-aineet tuoreita. Oli pääosin hyvää, mutta vielä kaukana siitä mitä chez dominique oli aikoinaan. Jotkin kikkailut eivät toimineet täysin. Menun hinta viinien kera 315€/nuppi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 165€ Added: 27.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Pizzataxi Herttoniemi pizza, fast food

Kebab ranskalaisilla. Annos maistui kalalle ja aiheutti kovat vatsan väänteet. Kammottavin kokemus pitkään aikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 01.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Uno pizza

Odotukset olivat aika korkealla kun nimikin ristorante uno antaa odottaa oikeaa pizzeriaa. Totuus paljastui kuitenkin jo tiskillä kun näin ne tutut tukusta ostetut pakastetaikina pallerot joista pizzat täällä tehdään. Päälle normaalit einestason täytteet ja näin luodaan sama pizza kuin mitä on jokaisessa perus kivijalkapizzeriassa ympäri kaupunkia. Erona täällä että hinnat on nostettu jopa 12.5eur tasolle kotipizzan kokoisesta pienestä lätystä ja lisäksi lisätienestiä on ajateltu tienattavan maksullisella pöytävedellä. Tämä konsepti ei toimi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Thai Asia Take-Away

Tuoreita ja maistuvia aitoja Thai keittiön herkkuja. Otimme Nya Phad Metmamung naudanlihaa, vihanneksia, cashew pähkinöitä - tuoreita ja värikkäitä kasviksia, ohueksi leikattua naudanlihaa herkullisessa miedosti chilillä maustetussa kastikkeessa, joka oli oikeanlaisesti valmistettu kevyt, yrttinen, ei öljyinen. Sitten mukaan tuli myös Phad Kapau Kai kanaa, basilikaa ja sipulia, jossa voimakkaampi tuore chili oli herkullinen. Ruoka valmistetaan selvästi aitoja Thai ruoan perinteitä kunnioittaen ammattitaidolla. Tällaista ruoka on myös parhaissa paikoissa Thaimaassa. Tätä voi oikeasti suositella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.02.2015
Rating: 0

Restaurant: G.W.Sundmans gourmet

Keittiön mainiot tervehdykset olivat erinomaisia - samoin alkupalat ja jälkiruoat. 6 ruokalajin illallisen heikkous oli kuitenkin pääruoissa. Possu ja Härkä olivat itsessään oivallisia, mutta lisukkeina olleet omena, ankanmaksa, tryffeli tekivät annoksista liian raskaat ja erikoiset makumaailmaltaan (tulee vähän mieleen Kämpin vanha härkä / suklaakastike annos). Kokemus oli näin ollen kokonaisuudessaan alle odotuksien.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 90€ Added: 14.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Pueblo Bar y Taqueria mexican kitchen

Tacot olivat kaikilla seurueen jäsenillä mauttomia ja taco itsessään muruista ja sitkeää. Jälkiruoka chilisuklaa jäätelö annos oli pieni, mutta sinänsä ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 11.07.2013
Rating: -1

Restaurant: Katajanokan Kasino restaurant

Villan makuista karitsaa pääruoaksi kertonee kaikean tarvittavan. Alkuruoka buffetissa ylisuolaista graaviakalaa, läpikuivaksi uunitettua lämminsavulohta ja paahtopaistia, joka oli pitänyt mennä maustamaan. Sillit ja keitetyt perunat olivat ok, mutta kun muuten ruoan taso oli todella heikko niin ei tarvitse kyllä enää tulla tänne polttamaan satasia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 10.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Amica Salmisaari

Tänne tarvittaisiin töihin ammattitaitoinen kokki. Pyrin välttämään jatkossa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.07.2013
Rating: 0

Restaurant: Peking chinese

Neljännevuosisadan aikana on tullut käytyä täällä satoja kertoja. Yleisesti ruoan taso on edelleen muutaman vuoden takaisen omistajamuutostenkin jäljiltä aika hyvä vaikka entisajan loisto onkin kadonnut. Muutama miinus on annettava - paistettua kanaa ananaksella maistuu kalalta ja on tunkkainen. Samoin curryn kermaisuus ja syvä maku on annoksista kadonnut (paistakaa curryn maku paremmin esiin). Kuitenkin helppo tulla, palvelu kiinalaisen nopeaa ja hintataso sopiva.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 23.01.2013
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites