Kitchen is open

Amica Salmisaari

Rating 5 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ero opiskelijaruokaloihin uskomaton. Ruokalistassa sopivasti vaihtelua, päivän ehdottomia kohokohtia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.05.2017
Rating: 0

Taso on laskenut vuosien takaa lähes syömäkelvottomaksi. Kaikessa säästetään, raaka-aineet ovat kehnoja ja mikä pahinta ilmeisesti kokilla on jäänyt harjoittelut kesken. Onneksi alueella on muita hyviä paikkoja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.11.2013
Rating: 0

n. 3 v. sitten muutin töihin Salmisaareen ja kyllä Amican taso on tipunut entisestään. Ei taso kovin kova ole koskaan ollutkaan, mutta nykyään se on surkea. Onneksi Salmisaareen on tullut hyviä lounaspaikkoja ja näin ei ole pakko käydä Amicalla.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 21.07.2013
Rating: 2

Tänne tarvittaisiin töihin ammattitaitoinen kokki. Pyrin välttämään jatkossa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.07.2013
Rating: 0

Suurin ongelma on lämpimän ruoan maku ja laatu. Raaka-aineina käytetään jonkin verran eineksiä ja halvempia raaka-aineita noin ylipäätänsä. Tarjotaan ruoka runsaan kastikkeen kera ja maustamisessa käytetään lähinnä vain reilusti suolaa. Lisäksi sekaan yritetään sotkea joskus sopimattomia yrttejä ja ruokaa ei selvästikään maisteta ennen sen tarjolla panoa. Lämpimät kasvislisäkkeet ovat myös valmiista pakasteista lämmitettyjä. Leivät ovat ok.

Salaattipöydän tarjontaa pitäisi parantaa. Ulkomaisten vihannesten sijaan enemmän kotimaista ja monipuolisempaa. Yleensä tarjolla on vain jotain vihreää salaattia ja pari muuta vaihtoehtoa. Edes kurkkua, tomaattia tai porkkaraastetta ei ole aina tarjolla. Enemmän tuoretta kotimaista tavaraa tarjolle vs. tukusta ostetut valmiiksi pilkotut kasvikset.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.07.2013
Rating: 0

Hyvä ravintola omassa lounaspaikkaskenessään. Lounaslista on useimmiten melko monipuolinen, liha, kasvis ja keittoruokineen. Erityisesti erilaiset leikkeet antavat rahoille vastinetta. Salaattipöytä on niinikään hyvä (banaanisipulisalaatin kyllä jättäisin historian lehdille). Lounashintaan kuuluvat myös jälkiruoka ja kahvi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 20.11.2011
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Salmisaarenaukio 1, 00180 Helsinki - Route
+358407150378
http://www.amica.fi/salmisaari

Options