Closed now

Ravintola Arabianranta

Rating 2.8 / 5

Reviews (5)

Hyvä salaattipöytä, lämpimät ruuat eivät nouse samalle tasolle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.04.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aalto.
No joo. Tämä ruokakokeileminen on karannut jo opiskelijaruokaloiden puolelle. Hassua kyllä, niissä tuntuu olevan kalleinta syödä, jos opiskelijastatusta ei kanna.

Kompassiryhmän ruokala vetää puoleensa taideopiskelijoita, se on katsojan silmässä hyvä se. Ahdasta on puolenpäivän krouvissa, istumapaikkaa odotellaan. Lounaan hinta lähes shokeeraa, koko buffet maksaa tasan 10 euroa. Opiskelijat vetävät omaansa (joskin hiukan suppeampaa) settiä kahdella ja puolella. Näin se menee. Ja opiskelijat valittavat. Haha.

Lihapullat "thai-kastikkeessa" tms ovat melko keskinkertainen suoritus. Samoin kanafileet paprikasoosissa. Kalakeitto keskivertoa, turhan terveellisen makuista.

Leivät ja salaattipöytä nousevat lämpimien yläpuolelle. Se ei silti pelasta kympin buffettia oikeanhintaiseksi. Edes jälkkäri voisi kuulua tähän riistokapitalistihintaan, siitä pari euroa lisää tuntuu jo kamalalta ajatukselta - opiskelijoiden keskellä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.10.2014
Rating: 0

Opiskelialounas.

J-lihapihvejä suolakurkkukastikkeella.

Ruoka mielestäni sitä normaalia opiskeliaravintolatasoa. Hinnan ollessa 2.60e sitä ei niin kamalasti osaa odottaa, joten pettymyksiäkään pääsee harvoin syntymään.

Plussana ehkä mainittakoon, että vaikka kuinka koetin etsiä, en löytänyt opiskeliaravintoloista tuttua ilmoitusta, jossa kerrotaan kuinka paljon mitäkin ruokaa saa lautaselleen ottaa.

Sisustus sen sijaan paljon viihtyisämpi kuin useimmissa kilpailijoissaan.

Kouluruokala-arvostelulla siis ehdottomasti hyväksyttävä suoritus. Ehkä seuraavalla kerralla kokeilen työssäkäyvien menuuta..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 11.11.2013
Rating: 2

Yksi parhaista lounasravintoloista. Käyn täällä lounaalla vain kerran kuukaudessa, mutta safka ei ole tuottanut vielä kertaakaan pettymystä. Raikasta ja hyvää luonasruokaa ja selvästi keskivertoa lounaspaikkaa parempi tavanomaisen mättölounaan hinnalla. Tilat siistit ja avarat, leivät ja salaatit ok ja tuoreita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.06.2013
Rating: 0

Olen syönyt pariin kertaa delisalaatin. Delilinjalta lautaselleen saa lastata annoksen salaattia. Tarjolla on monipuolisesti paitsi marinoituja ja marinoimattomia kasviksia ja vihanneksia myös aina jotain hiilari- ja proteiinipitoista. Settiin kuuluu myös ruokajuoma ja leivät unohtamatta jälkkärikahvia. Tämän kombon olen havainnut hyväksi. Tarjolla on toki useammanlaista perinteistä lämmintä ruokaa ja keittolounastakin. Ravintola on opiskelijoille ja työntekijöille suunnattu lounasravintola, joten mullistavia gourmee-elämyksiä täältä ei kannata hakea, mutta vatsansa saa täytettyä perushyvällä ruualla ja melko viihtyisässä ravintolassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 28.11.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki - Route
020-1250 589
http://www.compass-group.fi/ravintolat/Helsinki/ravintola-arabianranta/

Options