Kitchen is open

Ravintola Family

Rating 4.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (31)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

En suosittele kenellekkään! Täysin mautonta kana ei varmasti ollut tuoreemmasta päästä.Ja tuntui myös riisin kohdalla sama !! Erittäin huono kokemus !!!!!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 28.11.2016
Rating: 0

Kaupungin paras kiinalainen. Aito ja lämminhenkinen. Herkullista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 12.05.2016
Rating: 0

Kiinalaiselle ruoka on juhla, josta tulee nauttia hitaasti ja kauan ystävien seurassa. Kun länsimainen ateria on novelli, kiinalainen ateria on kuin laaja eepos.

Vanha kiinalainen pariskunta on kehittänyt oikean kiinalaisen keittiön Unioninkadulle. Kahdeksan euron buffet on edullinen, koska siihen saa valita salaatteja, naudanlihaa, sianlihaa, kanaa, riisiä, röstiperunoita, paistettua riisiä, teen tai kahvin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 15.12.2015
Rating: 0

Paras kiinalainen ravintola mihin olen törmännyt Suomessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 13.12.2015
Rating: -2

Ruoka on todella suolaista. Alueen kiinalaisista halvin, mutta ei kyllä paras.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 07.12.2015
Rating: -1

Asiallinen kiinalainen buffet edulliseen hintaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 02.12.2015
Rating: 0

Kodikas. Ystävällinen, mutkaton palvelu. Noutopöytä suppeahko mutta ruoka on hyvää. Hintalaatusuhde loistava ainakin lounaan (noutopöytä) osalta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 07.11.2015
Rating: 0

Paras kiinalainen ravintola rauhallinen tunnelma ja ihanasti koristeltu. paras ruoka ehdottomasti.hyvä ja ystävällinen palvelu ja

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 04.09.2015
Rating: 1

Ylivoimaisesti paras kiinalainen ravintola, väittäisin että koko suomessa. Työskentelen itse aivan tässä lähellä ja melkein joka päivä tulee heiltä haettua ruuat. Palvelu on erinomaista. Olen kokeillut tässä parin vuoden aikana lukemattomia eri ruokia, buffeeta yms. ja kertaakaan ei ole ollut valittamisen sanaa.

Suosittelen ehdottomasti kaikille niin lounas kuin myös illallisaikaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 01.09.2015
Rating: 0

(Kiinalaisen) ruoan ystävä, vältä tätä paikkaa! Olin seurueessa joka valitsi tämän ravintolan koska se oli lähellä meitä. Itse minulla on tapana valita ravintola ruoan perusteella.

Ravintolan sisustus oli mauttoman kliseinen, kuin olisi astunut aikakoneeseen jonka määränpää on 90-luku. Kuvaus kuulostaa turhan positiiviseltä, mutta vakuutan ettei siihen liity minkäänlaista nostalgiaa. Palvelu oli perus kinkki tasoa.

Ruoka oli hirveetä natriumglutamaattimössöä. Ainakin kaksi seurueestamme sai pahemman luokan päänsäryn, omaa päätä jomottaa vielä 6 tuntia vierailun jälkeen. Minä söin kanaa kung pota, jota tarjoilija suositteli. Annos joka eteeni tuotiin oli kyllä luovin tulkinta kyseisestä annoksesta mitä on tullut vastaan. Annos oli tomaattipohjainen, siinä oli kesäkurpitsaa ja bambuversoja, yllätyksekseni siitä löytyi kyllä kanaa ja maapähkinää, mutta muuten annos oli täysin mahdoton tunnistaa.

Jos joku ihmettelee arvostelupolitiikkaani voin selventää, että eurokin on liikaa huonosta ruoasta, voin vain ihmetellä miten jonkun mielestä hinta/laatu on kohdillaan

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.08.2015 View previous reviews (2)
Rating: -1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Unioninkatu 39, 00900 Helsinki - Route
050 362 1988

Options