Closed now

Ravintola Puro

Rating 2.3 / 5

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Peruskamaa. Kouluruuasta ylakanttiin, mutta ei tarpeeksi ollakseen hintansa arvoinen. Jos kattoterassia ei olisi, en menis uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.06.2016
Rating: 0

Olen nyt käynyt kaksi kertaa. Kummallakin kerralla meillä on ollut pöytävaraus. Liekö se on ollut syynä hyvään palveluun. Ekalla kerralla saimme tilattua jopa seuraavan päivän grilliannokset. Toinen kerta oli joululounas ja se nyt oli sitä lounasruokaloiden vakiotasoa. Lounaspaikkana kyllä ihan käypä mesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.12.2015
Rating: 0

Perus kouluruokaa normaalilla lounaan hinnalla. Pöydät sotkuisia ja olisi suotavaa että linjastot olisi hieman puhtaamassa kunnossa kun henkilökuntaakin näyttää ravaavan tiuhaan tahtiin linjastolla. Asiakaspalvelu jopa hieman koppavaa ja tympeää. Salaatti baari ihan hyvää tasoa ja monipuolisuutta löytyi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.11.2015
Rating: 0

Yläkerran huonoin.
Koko elämänsä Palmian ja Palvelukeskuksen kouluruokia syöneenä, ei ilahdu maksaessaan kymmenen euroa buffetlounaasta, joka ei ylitä edes edes perus-Palmian standardeja.

Salaattipöytä on melko köyhä, luovuudesta ei tietoakaan. Leivät pussikamaa, mutta silti lounaan paras osuus. Lämpimien kohdalla selkeästi iskenyt sama tylsistyminen. Silakkapihvit haaleita, kastike mauton. Muusi Palmia-tasoinen. Lasagne on merkityksetön, sanoo ruokakumppanini, suuri lasagnekokki itse.

Pahaa kahvia kaiken kruunuksi. Kiisseliä ja jotain rahkapohjaista jälkkäriä, ei niistä sen enempää. Yksi tähtikään ei olisi ruuan laadusta suuri vääryys. Miljöö yläilmoissa lupaa enemmän, konttoriruokalahan tämä silti on.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.03.2015
Rating: 3
     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.02.2015
Rating: 0

Ihan hyvä peruslounas. Salaattipöytä oli hyvä ja jälkiruokaakin sai, pääruoka vain oli hieman vaisun makuinen. Ei ehkä vastannut aivan odotuksia, mutta ei ruoka pahaakaan ollut. Kyllä täällä voisi uudestaankin käydä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.10.2014
Rating: 0

Koulukeittiön ruokaa potenssiin kolme. Ensimmäinen piste tulee siitä, että ns. työpaikkaruokala valmistaa maistuvia annoksia, toinen piste mahtavasta miljööstä ja näkymästä yli kaupungin kattojen ja kolmas piste proteiininnälkäiselle syöjälle mahdollistetusta salaattipöydästä.

Syön Purossa usein lounasta - suomalaista lounasta. Useammin päädyn kyllä pelkälle keitto- ja salaattilinjalle, kuten viimeksi siellä vieraillessani. Puron keitot on huolella valmistettuja, paksuja ja maistuvia. En ole saanut missään niin täyteläistä kesäkeittoa kuin täällä sain. Salaattipöytä on monipuolinen, tarjolla on yleensä aina salaatin lisukkeiksi lihaa ja juustoa. Miinusta paikalle tulee siitä, että koulumaisuus näkyy valitettavasti linjoilla sotkuisuutena ja joidenkin salaattipöydän antimien loppumisena kesken päivän.

Suomalaista ravintolakokemusta parantaa se, että lounaalla ruokajuomaksi löytyy maidot, piimät ja kotikaljat. Eipä tarvitse lähteä sitten kotikylän keltavihreälle huoltoasemalle lipittämään sokerikaljaa. Lounaaksi hieman kalliinpuoleisen aterian hinta selittynee osin sillä, että lounaaseen kuuluu jälkiruoka. Kiisseleihin en ole koskenut, marjapiirakat toimivat täällä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.08.2013
Rating: 0

Ruokalaksi ihan kelpo, mutta ravintolana lounaskokemus ja ruoka jäävät vaisuiksi. Lähinnä mieleen jää astioiden kilinä. Terassilta ei ole näkymää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.06.2013
Rating: 1

Ei paha, muttei niin hyvä kuin olisin odottanut. Sekä paikan ja ilmeen että ruuan puolesta kokemus jäi hieman odotuksiani vaisummaksi. Kalusteet oli toki Aaltoa, mutta niillä ei saatu muutettua kolkkoa lounasravintolamaista fiilistä yhtään fiinimmäksi. Ruoka oli sitä perushuttua, mitä lounasravintoloiden lounaslinjastot aina tarjoavat.

Tavoilleni ominaisesti päädyin salaatti + keitto –yhdistelmään. Salaatin kaverina oli tomaatti-vuohenjuustokeitto. Se oli laihaa, mutta ihanan makuista. Vuohenjuusto ja tomaatti ovat loistava yhdistelmä – etenkin, kun vuohenjuustoa on raskittu käyttää niin, että se myös maistuu. Salaattipöydästä sai perinteiset salaatti-tomaatti-kurkku –asiat. Lisänä mm. papuja (vihreitä ja kidney), hunajamelonia ja viinirypäleitä sekä tsatsiki-marinoituja kurkkukuutioita. Ekstrana ja ”lihana” joukossa vielä savujuustoa sekä marinoidun punasipulin ja porsaanlihakuutioiden sekoitusta. Leivissä löytyi sekä ruista että vaaleaa erilaisin levitteineen + juomat. Hinta on lähes kympin. Se on liikaa tästä kokonaisuudesta. Hitusen hinta-laatua parantaa se, että settiin kuuluu valinnaisesti joko kahvi, hedelmä tai jälkkäri (tänään marjakiisseli tai pannari). Tämä ei kuitenkaan pelasta vaisuksi jäävää kokonaisuutta, vaikka nälkä lähteekin.

Väkeä riitti, mutta tilaakin oli. Ei ehkä seudun suosituin paikka. Voisin testata uudelleen kesällä. Ehkä silloin pääsee terassillekin, mistä olisi varmaan hyvät näkymät kaupungille. Nyt sisätiloista Helsingin vilinää ei ylettänyt katselemaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 31.01.2013
Rating: 1

Ensivisiitillä lounaalla. Miljöö oli ruokalamainen mutta tyylikäs. Valitsin keitto- ja salaattilounaan, johon kuului myös jälkiruoka ja kahvi. Salaattipöydässä oli tuhtejakin vaihtoehtoja kasvisten lisänä, mutta lisukevaihtoehdot kuten suutarinlohi, kylmät lihapullat ja kotijuusto eivät suoranaisesti olleet makuuni. Sienikeitto oli ihan maukasta, samoin jälkkärinä ollut marjapiiras. Kuitenkaan mielestäni kokonaisuutena laatu ja hinta eivät kohdanneet. Sijainti on kyllä mainio.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.10.2012
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Malminrinne 6 E, 8. krs, 00100 Helsinki - Route
0504356674
http://www.palmia.fi/fi/ravintolat/puro/

Options